Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan.Teljsen szimpatikus nyilatkozat.Casillasnak egy hibája van..hogy realos.Primitive írta:Itt van egy korrekt Casillas interjú. Bizakodik a sikerben, tudja, hogy nehéz meccs lesz, de nem nyílvánítja magukat favoritnak, és nem mond semmi rosszat a Barcáról. Egyetlen korrekt szimpatikus ember az egész Reálban( a vezetőségtől a takarítőnőig át).
Nemkell az ilyenekkel foglalkozni. Ne add meg neki azt az örömöt hogy felhuzod magad rajtaPrimitive írta:Nem tudom, hogy lehet ember ekkora arcod.. Remélem, hogy nagyot fogsz holnap koppani, és elkondolkozol azon, hogy mi is a valóság. Leszállhatnál te is a földre, mint jónéhány Reál játékos is.
Egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy miért éri meg ilyenekért regelni. Az a két perc alatt inkább nézzél a kompi előtt nyáladzva valami Reál videót. Inkább azzal töldsd az időd, hidd el, neked is, és nekünk is jobb lesz...
Köszönjük az értékes hsz-t, biztosan sokakat megörvendeztettél
Ha ennyire ismered őket, bemutathatnál néhány embernek!Egyetlen korrekt szimpatikus ember az egész Reálban
Nem tudom, hogy lehet ember ekkora arcod.. Remélem, hogy nagyot fogsz holnap koppani, és elkondolkozol azon, hogy mi is a valóság. Leszállhatnál te is a földre, mint jónéhány Reál játékos is.asdf1 írta:igen , jól mondta az elnök nem kell egy béna barca játékos sem....
nincs helyük a realban ......maximum labda szedők lehetnének ......
várom a holnapi fölényes győzelmet elvisszük a 3 pontot .....
7 pont különbség jajj de jó....
Ha a világ 2 legjobb játékosa madridban játszana akkor én is féltékeny lennék ez természetesPrimitive írta:„Nem szerződtetném egyiküket sem. Nagyon jó keretünk van, kiváló játékosokkal, nem lenne helyük Madridban"Calderón
Mekkora egy nyálgép ez az ember, egy szánalom. Messi bármelyik csapatba beférne. Ronni, ilyen formában talán nem. De ilyeneket mondani, gyerekek...
Tisztába vagyok vele, hogy ez is hozzátartozik az ilyen derbik előtti "hadakozáshoz" , de azért nézzünk már egy kicsit magunkba.
Útálom ezt a köcshög Calderont, egy immbecil állat..
Ilyenről álmodni sem mernék. De, nem tudom, hogy ez az ember nem ismeri az alázatot, vagy mivan. Ha valaki jó, azt el lehet ismerni, akár cúlé, akár blanco. Ez nem fér a fejembe, hogy miért luxus egy kis alázatosságot tanúsítani?!Boixos írta:
még mindig jobb, ha ilyeneket mond, mintha velük akarna választást nyerni.
gondoljunk csak perezre és figora.
még mindig jobb, ha ilyeneket mond, mintha velük akarna választást nyerni.Primitive írta:„Nem szerződtetném egyiküket sem. Nagyon jó keretünk van, kiváló játékosokkal, nem lenne helyük Madridban"Calderón
Mekkora egy nyálgép ez az ember, egy szánalom. Messi bármelyik csapatba beférne. Ronni, ilyen formában talán nem. De ilyeneket mondani, gyerekek...
Tisztába vagyok vele, hogy ez is hozzátartozik az ilyen derbik előtti "hadakozáshoz" , de azért nézzünk már egy kicsit magunkba.
Útálom ezt a köcshög Calderont, egy immbecil állat..