Hát pont ezért írtam be... ha valaki golfot akar nézni PSV meccs alatt, akkor hajrá, néze csak a rojadirectát.. De akkor rosszul fogalmaztamSlither írta: Riva! Nem azért, de sztem elégszer néztél már neten meccset hogy tudhatnád hol keresd.
De most még utoljára: http://www.rojadirecta.com/
Ha golfot szeretnél nézni, hajráSlither írta:Riva! Nem azért, de sztem elégszer néztél már neten meccset hogy tudhatnád hol keresd.Rivaldinho írta:Srácok, tud valaki Sopcastos, vagy másmilyen linket a Helsingborg-PSV meccsre ? Köszi
De most még utoljára: http://www.rojadirecta.com/
Riva! Nem azért, de sztem elégszer néztél már neten meccset hogy tudhatnád hol keresd.Rivaldinho írta:Srácok, tud valaki Sopcastos, vagy másmilyen linket a Helsingborg-PSV meccsre ? Köszi
pont most olvastam én is. kamuzik az öreg adriano, mint rendesenLG írta:Hát legyen is első a bajnokságA Galiani most nyilatkozta le, h nekünk idén is a BL lex a fontos...Legyen...Csak nehogy lecsusszanak arrol a 4. helyről is, mert a Fionak sztem van esélye beelőzni
Tavaly is csak azért nem előzte be őket, mert nagyobb volt a büntetésük
Azért a Milan enyhén szolva is qrv.a jol jött ki a bundabotránybol.
Hát legyen is első a bajnokságBoixos írta:gondolom, neked sem fáj különösebben, h az inter rendszeresen a fotelből nézi a bl utolsó köreit, mivel nekik a bajnokság biztosan fontosabb...LG írta:Ja, de bajnokságot meg nemigazán tud nyerni a milan mostanában. Pedig, mint ahogy mondtam, egy nagy csapatnak annak kéne lennie az elsőnek.
Angliában majd minden csapat száz éves.....!hát azért egy kétszázéves angol brigádról nem mondanám, h olyan nagyon kicsi lenne, bár igaz, h a nemzetközi szereplésük nem ugyanolyan, mint az olaszoké, de szégyenkezniük sem kell.
gondolom, neked sem fáj különösebben, h az inter rendszeresen a fotelből nézi a bl utolsó köreit, mivel nekik a bajnokság biztosan fontosabb...LG írta:Ja, de bajnokságot meg nemigazán tud nyerni a milan mostanában. Pedig, mint ahogy mondtam, egy nagy csapatnak annak kéne lennie az elsőnek.
hát azért egy kétszázéves angol brigádról nem mondanám, h olyan nagyon kicsi lenne, bár igaz, h a nemzetközi szereplésük nem ugyanolyan, mint az olaszoké, de szégyenkezniük sem kell.Meg azért vedd figyelembe, h az Arsenal kisebb csapar a Milannal a multját tekintve, nem is kicsit. Wengernek nagyban köszönhető, h ők is felemelkedtek a nagyok közé.
azt nem is vitatom wengernél, h nagy tehetséggel rakja össze a brigádot a távozók ellenére is, bár mondjuk onnan úgy megy el egy-egy meghatározó fazon, h bőven meg van a helyettese. anri sem lett volna elengedve, ha nem lett volna minden okés mögötte. ettől függetlenül azért nem nézném le ancelottit (pláne, h jóval szimpatikusabb nekem, mint a francia), mert igaz, h nem nyert veretlenül bajnokságot a milannal, viszont ha bl-döntőbe kerülnek (és azért elég sűrűn odakerülnek), akkor azért ott nekik nem csak a 2. hely szokott jutni, mint az arsenalnak (100 évben egyszer...)robag írta:Az arsenal is játszott bl döntöt úgy emlékszem, továbbá az angol bajnokságot kétszer nyerte zsinorban, egyszer talán veretlenül, és minden évben távozik a csapattól pár meghatározójátékos ellenben a milannal akinek évek óta stabil a gárdája. Carlo papa már csak annyir mond meccs előtt: Úgy ahogy szoktuk, fiúk.. És az angol bajnokság szvsz erősebb jóval mint az olasz, ott keményebb dolog helyt állni plusz van ligakupa ami még jó pár meccset jelent. Ehhez még hozzájön hogy szinte gyerekkel éri el ezeket az eredményeket, szerintem jobb edző mint az olasz..
hát, a kieséses bugiban már bármi megtörténhet. ilyenkor egy-egy meccsre nagyon összekaphatja magát a milan is, de az arsenal is.Megnézem mindkét csapat meccseit és jóval esélyesebbnek látom az angolokat, bár a milanra tavaly sem fogadtam volna egy lyukas garassal sem.