Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na látod, nálam (és még többeknél) például ő volt a legnagyobb mellényúlás.CS0ki írta:...Egyébként meg nem értem miért nem Robben leigazolásán lovagoltok. Na, az eddig tényleg kidobott pénz volt. Pedig ő még többe is volt...
Ez oda-vissza igaz...Nem is látták néhányan játszani(max a sevilla elleni meccset), és leírták nullára Pepét, mintha egy nulla ember lenne... Ezért is van ennyire szem előtt, ezért van minded megmozfulása(jó és rossz) kihangsúlyozva. Néztem az év szavazást és hát Pepe vezet rajta simán...Állítom nagyrésze nem is látta játszani, csak az itteni hozzászólásokból szürte le a dolgot.éppen ezért furcsa egy kicsit, h már most úgy ünneplik páran a gyereket, mintha negyvenet mentene a gólvonalról, ráadásul 15ször köszönne be az ellenfélnek meccsenként.
Ez meg már kialakult, kéne pár átigazolási szezon, hogy megváltozzon a dolog. És azokat úgymond be kéne "áldozni". Tehát Pár játékosért bejelentkezni, majd amikor túl sokat kérnek értük rájuk csapni az ajtót...örültem is, hogy chivunak meg alvesnek beintettünk.a madridnak meg nem kötelező egy valag pénzt kifizetni a játékosokért, viszont ha kipengetik, akkor ne csodálkozzanak, h legközelebb is vastagon fog majd a cerka velük szemben. hülyék lennének a csapatok keveset kérni, amikor tudják, h a madridnak olyan a vezetősége, akiknek nem probléma, ha lehúzzák őket.
Pont erről beszéltem feljebb...Nem érte meg. 30 -at ha fejre állnak sem ért meg. Kár ezen vitázni.
Ebben viszont tényleg nincs esélyetek!!!Viszont kihirdetem vasárnapra az ufófej-versenyt
Ez így van, de egy új védőhöz képest, pláne a korát nézve, az utóbbi meccseken szépen teljesít, ezt be kell ismerni. Real oldalról viszont azt nem árt, h még nem játszott klasszis csatár ellen, ahogy azt Boixos is írta, és Real mércével azért az ilyen párviadalok után kellene megítélniük, nem az Osasuna v a Racing elleni teljesítménye alapján.Rivaldo11 írta:Nekem csak az a vicces. hogy minden egyes jó megmozdulását felnagyítják, orrunk alá dörgölik, "na tessék, ugye nem hülye a vezetőség." Meg hogy "Megérte". Ezzel maguknak is bizonygatják.
Nem érte meg. 30 -at ha fejre állnak sem ért meg. Kár ezen vitázni.
Ettől még lehet jó játékos.
ezzel mindenképpen egyetértek. éppen ezért furcsa egy kicsit, h már most úgy ünneplik páran a gyereket, mintha negyvenet mentene a gólvonalról, ráadásul 15ször köszönne be az ellenfélnek meccsenként.CS0ki írta:...Fiatal még védőhöz képest, és csak fél éve került a ligába. Azért év végén már le lehet szürni valamit a teljesítményéből.
Ez nagyon nagy baj, ha igy látod. A tavalyi 3-3-on ment el a bajnokság. Lexarom én milyen játékkal, de csak a győzelem fogadhato el, és akkor és csak is akkor szeretném Frankot tovább a padon látni. Eredmény kell mártorrestoni írta: Az, hogy az igazság pillanata, az semmiképp, nem annyira sorsdöntő, hiszen ha azt mondja vki, hogy ha döntetlen akkor bye-bye Frank, az nagyon nagy hülyeség. Mivel lehet olyan döntetlen is, mint a legutóbbi 3-3, és aligha hinném, hogy olyan produktum után, bárki elküldené, mert 'csak' döntetlen lett.
bravó...az ilyet nem szeretem... :oops:a real semmit sem válzotzott az évek sroán....mindig is színészkedő,aljas társaság volt....
Őszintén szólva fogalmam sincs. Szoktam nézni barca mecseket, ha azokból indulok ki, meg az elmúlt öt meccsből, akkor Milito nemhogy szintekkel jobb, de még csak nem is jobb. De egy játékos megítélésénél nem pár meccsből kell kiindulni, hanem mondjuk 1-2 év múlva lehet megmondani, hogy megérte-e az árát. Pl Ramosnál már bebizonyosodott, hogy megérte. A vasárnapi meccsből sem lehet annyira kiindulni(legalábbis én nem fogok), lehet, hogy simán leveszi a pályáról eto'ot, lehet hogy rendez egy olyan ámokfutást, mint a Sevilla ellen, bár utóbbira nem sok esély van. Fiatal még védőhöz képest, és csak fél éve került a ligába. Azért év végén már le lehet szürni valamit a teljesítményéből.30 millióért vehettek volna egys-mást, sztem Milito úgy ahogy van szintekkel jobb, te tudod.
Szerinted úgy volt, hogy csak 10et kértek érte, de felalkudtuk 30ra?A relal persze ha megvesz valakit, az nem lehet olcsó, de hogy ennek mi a fene értelme van, azt talán senki sem tudná megmondani.
a real semmit sem válzotzott az évek sroán....mindig is színészkedő,aljas társaság volt....
a real semmit sem válzotzott az évek sroán....mindig is színészkedő,aljas társaság volt....La Pulga írta:Hangolódjunk!Zozzy 5 írta:Hangolódjunk!
Hangolódjunk!Zozzy 5 írta:Hangolódjunk!
Hát nem tudom, szerintem kb olyan biztos, hogy kezdő lesz, mint Casillas. És nem Dudeken lesz az egyes számú mez vasárnap!Hát, Pepe nem hiszzem hogy kezdő lesz.
Szoktál nézni reál meccset? Komolyan kérdezem, mert sok barcás nem szokott. Nálam az elmúlt 5 meccsen Pepe volt a legjobb játékos, csak egyszer szavaztam Robinhóra, mert már untam Pepét!:) Amikor megvették, én is csak néztem, gondoltam Mijának újabb baromsága. Hát nem az. Az egy dolog, hogy olcsóbban kellett volna megvenni, de egyrészt Mija egy arrogáns barom, másrészt a Madridnak már takarítónőt se közvetítenek ki 10 milla allatt. Mint a Chelsea 2-3 éve... De az, hogy nem ér többet 2-4 milliónál, viccnek is rossz...De ahogy gondolod!Én már akkor mondtam, és írtam fórumokan, amikor megvették, hogy nevetséges, nem az hogy megvásárolták, hanem az, hogy az értékén felül (sztem 10-szeres áron, nálam 2-4 milliónál többet nem ér (euro)).