Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kicsi Bolha!La Pulga írta:Ilyen hsz-t se láttam még Tamástól..varga tamás írta: The Sun... És ezzel minden el van mondva. A qvák meg jobb, ha befogják a szájukat. Amikor széttették a lábukat, akkor boldogok voltak. Remélem, beszárad a p...juk.![]()
Ilyen hsz-t se láttam még Tamástól..varga tamás írta: The Sun... És ezzel minden el van mondva. A qvák meg jobb, ha befogják a szájukat. Amikor széttették a lábukat, akkor boldogok voltak. Remélem, beszárad a p...juk.
The Sun... És ezzel minden el van mondva. A qvák meg jobb, ha befogják a szájukat. Amikor széttették a lábukat, akkor boldogok voltak. Remélem, beszárad a p...juk.senzu írta:tudom, hogy nem ide tartozik, de nemtom hova másolhatnám be
http://index.hu/sport/foci/manorg1221/
"Néhány perc múlva a srácok elhagyták a szobát, hárman közülük az MU játékosai voltak, egyikük nagyon híres."
ki lehet a nagyon híres?
persze, ebből is lehet bármi.robag írta:Hááát, srácok, azért egy kicsit korán temetitek az ágyusokat.
A milán két szélső védője már most jobb ha elkezd egy kicsit kutatni a fiatalítószerek között. Az Arsenal ellen a langyos foci kevés lesz. Tudom hogy rutin meg az évek, de a másik oldalon nagyravágyás és ambició nem pici játéktudással karöltve. Ja, és a két edzőt ne is beszéljünk. Továbbá az arsenalé az egyik legkomolyabb hátvédsor. Közöttük nem nagyon kell majd "Szuperpipponak" téblábolni, me' letapossák!
C.Ronaldo nem lehet mert Ő a sorsoláson volt!!!Akkor ki(Nani,Ferdinánd)?La Pulga írta:Ferguson!senzu írta:
ki lehet a nagyon híres?![]()
Én ugyanezt tippelem, de bennem van az elfogultság is az Interrel, az Arsenallal, meg a Real ellen. Ha semleges lennék, lehet mind3-ra más irnék, de igy ez lex.fcjoc írta:pool : inter -> 2
roma : real -> 1
ars : milan -> 1
ezek a meccsek neccesek de én azér leírtam a véleményem , a többi ..