Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nicegrecki írta:Már leíłrtuk párszor, de megteszem még egyszer.
Szívesen leparkolnék az Emirates előtt, fogném a kosarat és szépen, módszeresen elhelyezném benne Tourét, Ebouét (ha Alves nem elérhető), Fabregast és Wengert. Aztán rohannék a pénztárhoz, hogy a nagyemberek véletlenül se gondolják meg magukat...
Ami pedig Alvest illeti, ő az a játékos, akire a Barcának SZÜKSÉGE van! Tipikusan azokkal az erényekkel (nem a pályán kívülire gondolok), amelyek hiányoznak. Vele olyan széljátékunk lenne, hogy ihaj... Jönnének a védelem mögé kerülések, lennének normális beadások. Giuly-vel annak idején, amikor még nem botlott el a labdában pontosan azért volt nagyon jó csapat a Barca, mert ő nem befelé cselezett, hanem ki lehetett ugratni, a védelem mögé lehett kerülni, és be lehetett fejezni egy egyszerű góllal az akciót. Aztán kissé leamortizálódott, franc se tudja miért, de még a gravitáció is zavarta...
Ámen, bro'! Nagyon szépen beszéltél...grecki írta:Már leíłrtuk párszor, de megteszem még egyszer.
Szívesen leparkolnék az Emirates előtt, fogném a kosarat és szépen, módszeresen elhelyezném benne Tourét, Ebouét (ha Alves nem elérhető), Fabregast és Wengert. Aztán rohannék a pénztárhoz, hogy a nagyemberek véletlenül se gondolják meg magukat...
Ami pedig Alvest illeti, ő az a játékos, akire a Barcának SZÜKSÉGE van! Tipikusan azokkal az erényekkel (nem a pályán kívülire gondolok), amelyek hiányoznak. Vele olyan széljátékunk lenne, hogy ihaj... Jönnének a védelem mögé kerülések, lennének normális beadások. Giuly-vel annak idején, amikor még nem botlott el a labdában pontosan azért volt nagyon jó csapat a Barca, mert ő nem befelé cselezett, hanem ki lehetett ugratni, a védelem mögé lehett kerülni, és be lehetett fejezni egy egyszerű góllal az akciót. Aztán kissé leamortizálódott, franc se tudja miért, de még a gravitáció is zavarta...
Hát a franc se tudja...barca99 írta:Boka nem balbunkó?
igaz nem is olyan felépítésű de ott elég jól jáccott!takivini írta:Hát szerintem eleve nem jó ötlet Puyira alapból szélső védőként számítani, nem olyan felépítésű ő
én egyébkén Albeldát egy favágónak tartom de kicsit örülnék nekisalas9 írta:Miguel még talán jó lenne,de Albelda nekem nem kellene!bence 8 írta:most lecsphatnánk a valenciai miguelre meg albeldára . albelda mindenképpen távozik szóval...
(Az aláírásodhoz: nem néger,hanem fekete!
Úgy fogok futni mint egy fekete,hogy úgy élhessek mint egy fehér...)
88-as születésű ha jóltomGIo DOS SANTOS írta:Hány éves Crosas
Ha már annyi pénzt beleölünk, én inkább Richardsra szavaznék. Nekem nagy kedvemcem, köbö, mint neked Alvesgrecki írta:B*szottul kiakadok, ha Zambrotta elmegy, és nem Alvest vesszük meg...
Zozzy 5 írta:Persze...Egyúttal át is irathatnánk a nevünket cselszi 2-nek.Karashu írta:Változtatnék szerény szellemes hozzászólásomon! Inkább a következő igazolás kéne:
Gudhjonsen - Diego
Edmilson - Fabregas
Ezquerro - Huntelaar
Sylvinho - Lahm
Oleguer - Kolo Touré
BARCA 4EVER!!!
Ezek óriási nevek, szivesen látnám őket, ha rájuk lennénk szorulva. De nem vagyunk!