Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze...Egyúttal át is irathatnánk a nevünket cselszi 2-nek.Karashu írta:Változtatnék szerény szellemes hozzászólásomon! Inkább a következő igazolás kéne:
Gudhjonsen - Diego
Edmilson - Fabregas
Ezquerro - Huntelaar
Sylvinho - Lahm
Oleguer - Kolo Touré
BARCA 4EVER!!!
Touré nem, de egy valenciai favágó igen..Kolo Touré te jó ég Maradhunk már Diego-val vagy Febregassal kibékülnék énis esetleg Albeldáva
Mi a baj vele?Fernando írta:Kolo Touré te jó égMaradhunk már
![]()
Miguel még talán jó lenne,de Albelda nekem nem kellene!bence 8 írta:most lecsphatnánk a valenciai miguelre meg albeldára . albelda mindenképpen távozik szóval...
Persze én is így gondolom ahogy te, de én arra reagáltam, hogy kik helyett jönnének!Tehát én is szívesen elfogadnám Lahmot, de míg itt van Zambi addig szvsz felesleges ha elmegy akkor!A mi Yayank bratyóját nagyon nagyra tartom,de van 4 középső védőnk szal...Cesc meg hiába nagyon jó, se Xavira se Iniestara nem cserélném el,esetleg Deco utódjaként,esetleg(mivel bennem van a tüske ahogy elment)!Diego szint úgy Deco utódja lehetne,de nem míg itt van Deco!Huntelaar nálam nem fér be!LG írta: Diego és Huntelaar nekem nem kéne. De Lahm biztos, h nem ülne a cserepadon, Zambrotta hamarosan m1, Puyol meg visszamehet középre. mert Kolo Touré se. Puyol mellé tökéletes lenne középre, tudom, h Milito meg Márquez, de nálunk ő azért sokkal jobb![]()
Fabregas meg sztem már most beférne, akár Xavi, akár Iniesta helyett, de én őt ugy képzelem, h majd Deco utodja lex, ha a portugál elm1 1x.
Őt kisebb játékos ugyse tud potolni
Diego és Huntelaar nekem nem kéne. De Lahm biztos, h nem ülne a cserepadon, Zambrotta hamarosan m1, Puyol meg visszamehet középre. mert Kolo Touré se. Puyol mellé tökéletes lenne középre, tudom, h Milito meg Márquez, de nálunk ő azért sokkal jobbMaxi írta:Én egyáltalán nem örülnék nekik, mivel ha megnézed mind az öt Játékos a cserepadon ülne?!Ez a négy igen csak nagy nevű focista(Huntelaar nálam még nem bízonyított olyan sokat, hogy beférjen egy nagycsapatba)nem arra van ítélve, hogy cserepadon üljön!Vagy felteszem a kérdést, kit hagynál ki a kezdőből,mivel akárhogy nézzük már így is kimarad Xavi,Deco/Iniesta és Henry/Eto'o párosból valaki(ha mindenki egészséges ugye)!Karashu írta:Változtatnék szerény szellemes hozzászólásomon! Inkább a következő igazolás kéne:
Gudhjonsen - Diego
Edmilson - Fabregas
Ezquerro - Huntelaar
Sylvinho - Lahm
Oleguer - Kolo Touré
BARCA 4EVER!!!
Én egyáltalán nem örülnék nekik, mivel ha megnézed mind az öt Játékos a cserepadon ülne?!Ez a négy igen csak nagy nevű focista(Huntelaar nálam még nem bízonyított olyan sokat, hogy beférjen egy nagycsapatba)nem arra van ítélve, hogy cserepadon üljön!Vagy felteszem a kérdést, kit hagynál ki a kezdőből,mivel akárhogy nézzük már így is kimarad Xavi,Deco/Iniesta és Henry/Eto'o párosból valaki(ha mindenki egészséges ugye)!Karashu írta:Változtatnék szerény szellemes hozzászólásomon! Inkább a következő igazolás kéne:
Gudhjonsen - Diego
Edmilson - Fabregas
Ezquerro - Huntelaar
Sylvinho - Lahm
Oleguer - Kolo Touré
BARCA 4EVER!!!
De szép is lenne.....Karashu írta:Változtatnék szerény szellemes hozzászólásomon! Inkább a következő igazolás kéne:
Gudhjonsen - Diego
Edmilson - Fabregas
Ezquerro - Huntelaar
Sylvinho - Lahm
Oleguer - Kolo Touré
BARCA 4EVER!!!
Ezek hibás adatok. Albelda 77-es, ez egészen biztos.Aprieto írta: Nombre
David Albelda Aliqués
Fecha de nacimiento
07/12/1974
Lugar
España
Estatura y peso
1,81m / 75kg
Demarcación
DEFENSA
Club actual
Valencia
12ért vettük másfél éve, 8 alatt eladni bűn, főleg ha tartja a legutóbbi formáját. Azért a cserepadunkon egyelőre nyugodtan elfér, amennyi sérüléssel kell átvészelnünk minden idényünket, elég jó minőségi cserének.Titinho írta:A goal.com-on olvastam, hogy az Aston Villa menedzsere adna érte 5 millát(eurót)!bence 8 írta:Kb mennyi az ára gudinak??Szerintem egy kicsit többet...kb. olyan 7-8-ért el lehetne adni!
A goal.com-on olvastam, hogy az Aston Villa menedzsere adna érte 5 millát(eurót)!bence 8 írta:Kb mennyi az ára gudinak??
Volt szerencsém látni pár meccsét, mind az UEFA, mind pedig a Horvát bajnokságban. a horvát bajnokságban kiemelkedően a legjobb játékos, 22 évesen viseli a Dinamo Zagreb csapatkapitányi szalagát!barca99 írta: Amúgy tényleg akkora spíler, mint FM-ben?