Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az utolsó mondatot nem értemOrdog írta:Egy biztos, hogy itt nem lesz olyan, hogy sokáig 0-0 aztán meleg Ramos bemákol egy gólt pontrúgásból a mérkőzés végefele...
Addigra már legalább 2 kapott gólnál fog járni a margó
amúgy meg vigyázzatok mert jön lm19 vagy sharki aztán szétcsapnak köztetek a sok piramisért:DD
Nem olvastam el...Poreko írta: Elolvastad a lentebbi kommentemet?Mert én is ezt írtam le más megközelítésből, na de hagyjuk ...
![]()
Amúgy meg fontos a pályválasztás... LoL
Elolvastad a lentebbi kommentemet?Bányász írta: Mit számít az,hogy hol játsza a rangadóit a Real??
A Barca megnyeri az összes meccsét és akkor nem kell senkire figyelnie..ien egyszerű a képlet:D
Mit számít az,hogy hol játsza a rangadóit a Real??Poreko írta:Nem a Clasicóra gondoltam, hanem a sokat taglalt második félévre, hiszen ot a Real hazaiban játssza majd a rangadóit (1 kivétellel).Bányász írta:Hát nem tudom....!Szerintem nincs olyan,hogy a Barcán van a nagyobb nyomás!
Annál nagyobb nyomás nincs minthogy elvesztheted az El Clásicot!
De különben meg szerintem van olyan, csak az más kérdés, hogy ettől még mindkét félen lehet nagy a nyomás.
Nem a Clasicóra gondoltam, hanem a sokat taglalt második félévre, hiszen ot a Real hazaiban játssza majd a rangadóit (1 kivétellel).Bányász írta:Hát nem tudom....!Szerintem nincs olyan,hogy a Barcán van a nagyobb nyomás!
Annál nagyobb nyomás nincs minthogy elvesztheted az El Clásicot!
Lesz a városban valahol mindkét részről közös meccsnézés, ha ez esetleg segít. Nézz utána, és sok sikert!Messi-#19 írta:kihez mehetek át nézni as meccset?nélunk nincs sportklub
Ez totálisan így van, azért mondtam, mert a Madridot ilyen szemszögből (amennyire olvastam a fórumot) még nem vizsgáltukSzandi írta:Ha már nyomás, el kell ismerni, nálatok ezek tényleg ottvannak.Poreko írta:
Csatlakozom.
De a sőthöz annyit teszek hozzá, hogy ettől még a Madrdinak is nehéz lesz, csak könnyebb mint a Barcának.
Régebbi témához...
Egyébként én nem mondanám, hogy anniyra biztosak a hazai rangadók a Realnál. Még fiatal a csapat (úgyértve, hogy még nem ért össze teljesen), és nagy nyomás alatt még igazán nem voltak (a Clasico ezért is lesz érdekes...), és a kötelezően elvárható hazai győzelmek nyomást gyakorolhatnak majd a csapatra.
Továbbá a rangadók közül is kiemelkedik egy sorozat, ami idegenben már lement, a Valencia, majd a Sevilla fog Madridba látogatni. Ez még a mostani Valenciával sem lenne sétagalopp.
Nade gondolj bele mi van nálunk...
Edzőt a szurkolók nagy része a pokolba (cselszkijbe) kívánja, R10 formája hol itt, hol ott, meg kell mutatni, hogy a csodagyerek Leo nélkül is tudunk nyerni, sőt, azt is, hogy attól, mert előttünk vagytok, még meg tudunk verni titeket ilyenkor is, meg ELEVE...szal háááát
Ha már nyomás, el kell ismerni, nálatok ezek tényleg ottvannak.Poreko írta:
Csatlakozom.
De a sőthöz annyit teszek hozzá, hogy ettől még a Madrdinak is nehéz lesz, csak könnyebb mint a Barcának.
Régebbi témához...
Egyébként én nem mondanám, hogy anniyra biztosak a hazai rangadók a Realnál. Még fiatal a csapat (úgyértve, hogy még nem ért össze teljesen), és nagy nyomás alatt még igazán nem voltak (a Clasico ezért is lesz érdekes...), és a kötelezően elvárható hazai győzelmek nyomást gyakorolhatnak majd a csapatra.
Továbbá a rangadók közül is kiemelkedik egy sorozat, ami idegenben már lement, a Valencia, majd a Sevilla fog Madridba látogatni. Ez még a mostani Valenciával sem lenne sétagalopp.
Csatlakozom.fcjoc írta:na ezaz amivel én teljes mértékbe 1et értekLG írta:Na ésEngem 1átalán nem érdekelnek mit gondolnak rolam, attol nem lexek kisebb emner, mint amilyen vagyok.
am a real-nak semmi féle képpen nem szabad nyerni, mert akkor nehéz lesz.. sőt. de ezzel úgyhiszem nem mondtam újat
na ezaz amivel én teljes mértékbe 1et értekLG írta:Na ésEngem 1átalán nem érdekelnek mit gondolnak rolam, attol nem lexek kisebb emner, mint amilyen vagyok.
Jó de most érted kitörölhetjük a seggünket azzal, hogy mittudom én 3 évig olyan focit játszunk hogy elájul mindenki, viszont a bajnokságban nem végzünk a 3. helynél előrébb. Azt mondom hogy ha darálós játékkal akkor darálós játékkal, ha szép játékkal akkor szép játékkal de MEG KELL VERNI A MADRIDOT.Melkor írta:Ez az egyik nagy különbség a Barcások és az egyéb csapat szurkolói között!coolerkiller írta:elvégre golra játszák ezt a játékot
Persze nagyon fontos az eredmény, de számomra legalább olyan fontos a szép és technikás játék, a támadófoci. Szerencsére a Barcelona vezetői is így gondolják már hosszú idő óta!
Ezzel teljese mértékben egyetértek. Bár a Realnál sjanos ezt jó időre elfelejtették, szerencse, hogy idén eszükbe jutott ...Melkor írta:Ez az egyik nagy különbség a Barcások és az egyéb csapat szurkolói között!coolerkiller írta:elvégre golra játszák ezt a játékot
Persze nagyon fontos az eredmény, de számomra legalább olyan fontos a szép és technikás játék, a támadófoci. Szerencsére a Barcelona vezetői is így gondolják már hosszú idő óta!
Ebben igazad van, de én nem az X-ben reménykedekphelan írta:Tamás! Szeva, rég találkoztunk, kicsit el vagyok havazva...
El Clasico... nem mi vagyunk az esélyesek. és akkor se mi lennénk ha a Barca hátulról lenne az első a ligában, mi meg előlről. (bár egy cseppet se mondom h nem tetszene)
a Nou Campban mindig, és mindenkor a Barca a favorit.
én reménykedek az x-ben, a többit meg majd meglátjuk.
Ez az egyik nagy különbség a Barcások és az egyéb csapat szurkolói között!coolerkiller írta:elvégre golra játszák ezt a játékot
Nem jósolok neked itt hosszú jövőt...., a stílusodat elnézve majd jól összeveszel valamelyik barcással, jön majd az anyázás és utána mindketten ki lesztek tiltva!coolerkiller írta:sajnos nem forditva:)ez igy vann:)
Nem mi vagyunk az a csapat, akinek az edzője sir, mert katalán biro fujta a meccsetcoolerkiller írta:sajnos nem forditva:)ez igy vann:)
Vagy forditva??lionelmessi19 írta:coolerkiller írta:gsrácok,mintha ti jövölátok lennétek,és ti döntenétek, h nyer-e a csapatotok:):):):):):):)BEKTUDEFJÚCSÖR:):)
de isten ne adja nyerünk,akkor már előre látom a reakcioitokat:
-gagyi talált gollal nyert a margit
-sokkal jobbak voltunk ,mázlisták
-majd a bernabeuban megmutatjuk..:):)):):)
-rohadt biro
-rohadt labda:):):)miért gömbölyűű:):)
-Mocskos Bwin, biztos megvette a meccset..
DE azt egyikötök szájábol se lehet majd hallani, h megérdemeltük,h pippantottunk a Realtol..jobbak voltak(de nem pontelőnnyel:D:D:)
arra a hsz-re néhányan reagáltunk is, úgy, ahogy kell.coolerkiller írta:Az ember oda regel ,és oda ir ahova karo,és jonak látja,persz a szabályok betartása mellett:):)
És ha sok okostoni ugy képzeli,h ide real szurkolonak tilos irni.akkor képzelje...De ezen esetben javaslom a topic nevének megváltoztatását: real fikázo topicra,ahova madridistának tilos irogatnia....