Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.20. 21:50:30

Ordog írta:Egy biztos, hogy itt nem lesz olyan, hogy sokáig 0-0 aztán meleg Ramos bemákol egy gólt pontrúgásból a mérkőzés végefele...

Addigra már legalább 2 kapott gólnál fog járni a margó :lol:

amúgy meg vigyázzatok mert jön lm19 vagy sharki aztán szétcsapnak köztetek a sok piramisért:DD
Az utolsó mondatot nem értem :roll: de szerintem más sem :twisted: . Bocs, de ezt most kellett.
A viccet félretéve tökmindegy nekem, ki nyer, ha sok gól lesz, jól játszik a Madrid, és nem kap ki 1 gólnál többel. De természetesen mint minden drukker, én is bízom a kedvenc csapatom győzelmében...
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.20. 21:46:43

Egy biztos, hogy itt nem lesz olyan, hogy sokáig 0-0 aztán meleg Ramos bemákol egy gólt pontrúgásból a mérkőzés végefele...

Addigra már legalább 2 kapott gólnál fog járni a margó :lol:

amúgy meg vigyázzatok mert jön lm19 vagy sharki aztán szétcsapnak köztetek a sok piramisért:DD
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2007.12.20. 21:43:24

Poreko írta: Elolvastad a lentebbi kommentemet? :D Mert én is ezt írtam le más megközelítésből, na de hagyjuk ... :wink:
Amúgy meg fontos a pályválasztás... LoL
Nem olvastam el...
Nem fontos...:D
Volt idő amikor nem számított hol játszik a Barca

Ejnyebejnye! :D lm
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.20. 21:40:54

Bányász írta: Mit számít az,hogy hol játsza a rangadóit a Real??
A Barca megnyeri az összes meccsét és akkor nem kell senkire figyelnie..ien egyszerű a képlet:D
Elolvastad a lentebbi kommentemet? :D Mert én is ezt írtam le más megközelítésből, na de hagyjuk ... :wink:
Amúgy meg fontos a pályválasztás... LoL
Szandi
Főnökasszony

2007.12.20. 21:39:22

Ne értetlenkedj már! :lol:
Pont mi ne tudnánk, milyen fontos a pályaválasztás? Ugyanmár...-
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Bányász

2007.12.20. 21:38:07

Poreko írta:
Bányász írta:Hát nem tudom....!Szerintem nincs olyan,hogy a Barcán van a nagyobb nyomás!
Annál nagyobb nyomás nincs minthogy elvesztheted az El Clásicot!
Nem a Clasicóra gondoltam, hanem a sokat taglalt második félévre, hiszen ot a Real hazaiban játssza majd a rangadóit (1 kivétellel).
De különben meg szerintem van olyan, csak az más kérdés, hogy ettől még mindkét félen lehet nagy a nyomás.
Mit számít az,hogy hol játsza a rangadóit a Real??
A Barca megnyeri az összes meccsét és akkor nem kell senkire figyelnie..ien egyszerű a képlet:D
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.20. 21:35:04

Bányász írta:Hát nem tudom....!Szerintem nincs olyan,hogy a Barcán van a nagyobb nyomás!
Nem a Clasicóra gondoltam, hanem a sokat taglalt második félévre, hiszen ot a Real hazaiban játssza majd a rangadóit (1 kivétellel).
De különben meg szerintem van olyan, csak az más kérdés, hogy ettől még mindkét félen lehet nagy a nyomás.
Bányász

2007.12.20. 21:29:19

Hát nem tudom....!Szerintem nincs olyan,hogy a Barcán van a nagyobb nyomás!
Kép

Poreko
Jugador del Barça

2007.12.20. 21:28:06

Messi-#19 írta:kihez mehetek át nézni as meccset?nélunk nincs sportklub :(
Lesz a városban valahol mindkét részről közös meccsnézés, ha ez esetleg segít. Nézz utána, és sok sikert!
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.20. 21:25:53

Szandi írta:
Poreko írta:
Csatlakozom.
De a sőthöz annyit teszek hozzá, hogy ettől még a Madrdinak is nehéz lesz, csak könnyebb mint a Barcának.
Régebbi témához...
Egyébként én nem mondanám, hogy anniyra biztosak a hazai rangadók a Realnál. Még fiatal a csapat (úgyértve, hogy még nem ért össze teljesen), és nagy nyomás alatt még igazán nem voltak (a Clasico ezért is lesz érdekes...), és a kötelezően elvárható hazai győzelmek nyomást gyakorolhatnak majd a csapatra.
Továbbá a rangadók közül is kiemelkedik egy sorozat, ami idegenben már lement, a Valencia, majd a Sevilla fog Madridba látogatni. Ez még a mostani Valenciával sem lenne sétagalopp.
Ha már nyomás, el kell ismerni, nálatok ezek tényleg ottvannak.
Nade gondolj bele mi van nálunk...
Edzőt a szurkolók nagy része a pokolba (cselszkijbe) kívánja, R10 formája hol itt, hol ott, meg kell mutatni, hogy a csodagyerek Leo nélkül is tudunk nyerni, sőt, azt is, hogy attól, mert előttünk vagytok, még meg tudunk verni titeket ilyenkor is, meg ELEVE...szal háááát :P
Ez totálisan így van, azért mondtam, mert a Madridot ilyen szemszögből (amennyire olvastam a fórumot) még nem vizsgáltuk :D.
Szerintem is a Barcán van a NAGYOBB nyomás, de ha a Real ezzel nyugtatja magát, abból csak rossz sülhet ki.
A rosszabb évek alatt a Real önismeretet, és szerénységet tanult, remélem ez megmarad most is, hogy jobban megy a szekér, és betömik végre az arrogáns Mijatovic, és a hozzá hasonlók száját, hogy végre tiszta lappal indulhasson a Real.
Hala Madrid!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Poreko 2007.12.20. 21:35:42-kor.
Messi-#19
Capitá del Barça

2007.12.20. 21:22:10

kihez mehetek át nézni as meccset?nélunk nincs sportklub :(
Szandi
Főnökasszony

2007.12.20. 21:18:49

Poreko írta:
Csatlakozom.
De a sőthöz annyit teszek hozzá, hogy ettől még a Madrdinak is nehéz lesz, csak könnyebb mint a Barcának.
Régebbi témához...
Egyébként én nem mondanám, hogy anniyra biztosak a hazai rangadók a Realnál. Még fiatal a csapat (úgyértve, hogy még nem ért össze teljesen), és nagy nyomás alatt még igazán nem voltak (a Clasico ezért is lesz érdekes...), és a kötelezően elvárható hazai győzelmek nyomást gyakorolhatnak majd a csapatra.
Továbbá a rangadók közül is kiemelkedik egy sorozat, ami idegenben már lement, a Valencia, majd a Sevilla fog Madridba látogatni. Ez még a mostani Valenciával sem lenne sétagalopp.
Ha már nyomás, el kell ismerni, nálatok ezek tényleg ottvannak.
Nade gondolj bele mi van nálunk...
Edzőt a szurkolók nagy része a pokolba (cselszkijbe) kívánja, R10 formája hol itt, hol ott, meg kell mutatni, hogy a csodagyerek Leo nélkül is tudunk nyerni, sőt, azt is, hogy attól, mert előttünk vagytok, még meg tudunk verni titeket ilyenkor is, meg ELEVE...szal háááát :P
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.20. 21:17:14

Robinhoval kapcsolatban
A Clasicó egyik pikantériája, hogy most született Robinho gyereke, ez lesz az első bajnokija apaként. Nem változtat sokmindenen, de lehet, hogy kihatással lesz a játékkedvére. Mindegy, meglátjuk.
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.20. 21:15:12

fcjoc írta:
LG írta:Na és :?: Engem 1átalán nem érdekelnek mit gondolnak rolam, attol nem lexek kisebb emner, mint amilyen vagyok.
na ezaz amivel én teljes mértékbe 1et értek :?

am a real-nak semmi féle képpen nem szabad nyerni, mert akkor nehéz lesz.. sőt. de ezzel úgyhiszem nem mondtam újat
Csatlakozom.
Régebbi témához...
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.12.20. 21:03:42

LG írta:Na és :?: Engem 1átalán nem érdekelnek mit gondolnak rolam, attol nem lexek kisebb emner, mint amilyen vagyok.
na ezaz amivel én teljes mértékbe 1et értek :?

am a real-nak semmi féle képpen nem szabad nyerni, mert akkor nehéz lesz.. sőt. de ezzel úgyhiszem nem mondtam újat
Melkor
Entrenador del Barça

2007.12.20. 20:57:36

Én is általánosságban beszéltem. A reált teljesen mind1 milyen játékkal, de meg kell verni!! :D :twisted:
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.20. 20:54:36

Melkor írta:
coolerkiller írta:elvégre golra játszák ezt a játékot
Ez az egyik nagy különbség a Barcások és az egyéb csapat szurkolói között!
Persze nagyon fontos az eredmény, de számomra legalább olyan fontos a szép és technikás játék, a támadófoci. Szerencsére a Barcelona vezetői is így gondolják már hosszú idő óta!
Jó de most érted kitörölhetjük a seggünket azzal, hogy mittudom én 3 évig olyan focit játszunk hogy elájul mindenki, viszont a bajnokságban nem végzünk a 3. helynél előrébb. Azt mondom hogy ha darálós játékkal akkor darálós játékkal, ha szép játékkal akkor szép játékkal de MEG KELL VERNI A MADRIDOT.
Kép
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.20. 20:50:56

Melkor írta:
Persze nagyon fontos az eredmény, de számomra legalább olyan fontos a szép és technikás játék, a támadófoci. Szerencsére a Barcelona vezetői is így gondolják már hosszú idő óta!
Ezzel teljese mértékben egyetértek. Bár a Realnál sjanos ezt jó időre elfelejtették, szerencse, hogy idén eszükbe jutott ... :D
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.20. 20:49:42

phelan írta:Tamás! Szeva, rég találkoztunk, kicsit el vagyok havazva...

El Clasico... nem mi vagyunk az esélyesek. és akkor se mi lennénk ha a Barca hátulról lenne az első a ligában, mi meg előlről. (bár egy cseppet se mondom h nem tetszene)

a Nou Campban mindig, és mindenkor a Barca a favorit.
én reménykedek az x-ben, a többit meg majd meglátjuk.
Ebben igazad van, de én nem az X-ben reménykedek :D.
Amúgy az utóbbi időben tényleg eléggé sokszor megy a pofon-ofon... De ez lehet, hogy természetes a klasszikus előtt, viszont az is biztos, hogy a színvonal is csökken (sajnos az enyém is, ahelyett, hogy értelmetlen vitákba bonyolódnánk, ami már rég nem a Realról meg a Barcdáról szól, inkább abba kéne hagyni a válaszolgatást, én tegnap óta ezt teszem ;))...
Melkor
Entrenador del Barça

2007.12.20. 20:36:12

Melkor
Entrenador del Barça

2007.12.20. 20:30:16

coolerkiller írta:sajnos nem forditva:)ez igy vann:)
Nem jósolok neked itt hosszú jövőt...., a stílusodat elnézve majd jól összeveszel valamelyik barcással, jön majd az anyázás és utána mindketten ki lesztek tiltva! :twisted: :twisted:
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.20. 20:23:46

coolerkiller írta:sajnos nem forditva:)ez igy vann:)
Nem mi vagyunk az a csapat, akinek az edzője sir, mert katalán biro fujta a meccset :lol:
coolerkiller
Barça B

2007.12.20. 20:09:01

sajnos nem forditva:)ez igy vann:)
Dawe
Jugador d'estrella

2007.12.20. 19:55:17

lionelmessi19 írta:
coolerkiller írta:gsrácok,mintha ti jövölátok lennétek,és ti döntenétek, h nyer-e a csapatotok:):):):):):):)BEKTUDEFJÚCSÖR:):)

de isten ne adja nyerünk,akkor már előre látom a reakcioitokat:

-gagyi talált gollal nyert a margit
-sokkal jobbak voltunk ,mázlisták
-majd a bernabeuban megmutatjuk..:):):)):):)
-rohadt biro
-rohadt labda:):):)miért gömbölyűű:):)
-Mocskos Bwin, biztos megvette a meccset..

DE azt egyikötök szájábol se lehet majd hallani, h megérdemeltük,h pippantottunk a Realtol..jobbak voltak(de nem pontelőnnyel:D:D:)
Vagy forditva??
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Vito
Llegenda del Barça

2007.12.20. 19:17:22

coolerkiller írta:Az ember oda regel ,és oda ir ahova karo,és jonak látja,persz a szabályok betartása mellett:):)

És ha sok okostoni ugy képzeli,h ide real szurkolonak tilos irni.akkor képzelje...De ezen esetben javaslom a topic nevének megváltoztatását: real fikázo topicra,ahova madridistának tilos irogatnia....
arra a hsz-re néhányan reagáltunk is, úgy, ahogy kell.
minek kell újra felhozni a témát?
nagy vonalakban 100-ból, 98 ideíró Barcasnak az a véleménye, hogy ez a topic erre való, Te meg kiszeded azt az egyet, vagy kettőt, akinek más a véleménye.

a végén meg jól megállapítjátok, hogy mennyire nem 'tisztelik' a magyar Barca rajongók a Madridot és akkor meg ezen a baromságon megy a vita.
(ilyenkor pedig az arra érdemesek dörzsölik a tenyerüket).
Lezárt