Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont az olyanok miatt járnak át sokan, mint te. Ha ilyenek írkálnának rendszeresen odaát, mint te vagy pár hasonló értelmes gyerek, nekem is ba$zná a csőröm, és átmennék kiosztani őket.Dawe írta: Képzeld elolvastam. De ez nem az a fórum ahol minden áron ba*ztatni kell a másikat. Jaj mi ezt nyerünk azt nyerünk, közben pedig nagy semmi.
tetszik az aláírás. már korábban is tetszett. csak nem szoktam ideírni, de ha már megteszem...Úgy lett bajnok a Real Madrid 2007-ben, hogy az idény során egyetlen egyszer sem vezette a bajnokságot pontelőnnyel. Bravó.
Most úgy őszintén, mit vártál tőle?Zozzy 5 írta:Olvasd már el a topik nevét!Dawe írta:Ez a madridistáknak (direkt kisbetűvel) szól! : Ti minek jöttök BARCA fórumra? Cseszegetni a többit?
Enrique írta:IGÉNYES.Dawe írta:LG írta:A madridista amugy is kis betű, mert köznév, ugyanugy mint a barcás vagy akármi.STRÉBER
![]()
Nem, te vagy tudatlanDawe írta:LG írta:A madridista amugy is kis betű, mert köznév, ugyanugy mint a barcás vagy akármi.STRÉBER
LG írta:A madridista amugy is kis betű, mert köznév, ugyanugy mint a barcás vagy akármi.
Képzeld elolvastam. De ez nem az a fórum ahol minden áron ba*ztatni kell a másikat. Jaj mi ezt nyerünk azt nyerünk, közben pedig nagy semmi.Zozzy 5 írta:Olvasd már el a topik nevét!Dawe írta:Ez a madridistáknak (direkt kisbetűvel) szól! : Ti minek jöttök BARCA fórumra? Cseszegetni a többit?
coolerkiller írta:megnyertük a bajnokságot vagy nem???? kit érdekel igazábol h hány ponttal???
Ugyanugy csinálsz mint az b..i spanyol motoros,még a nevét se tudom,aki kipippantott a TALMÁCSITOL!!
hát az már nem mostanába voltFranco írta: Nagy pénzbe ne fogadj azért hisz nem egyszer nyertük már meg, vétek a rekordgyöztesröl így beszélni.![]()
Nagy pénzbe ne fogadj azért hisz nem egyszer nyertük már meg, vétek a rekordgyöztesröl így beszélni.LG írta:A bajnokságt lehet megnyeritek, de sztem nemfogjátok, de BLt kizártRobinhoKing írta:nem most fog edőlni a bajnokság.A Real Madrid lépéselőnyben van,és szerintem bajnokok is leszünk,mert szerintem a sorosolásunk jobb,egy kivétellel(Atletico Madrid) az összes rangadót otthon fogjuk majd játszani a 2. félévben,míg a barca nagyrészt idegenben.Rengeteget számíthat a végén...no meg a kiscsapatok...már bocs de elég sz*rok vagytok idegenben,ezen is sok mulhat,és sajnos még akár meg is fordulhat,és ezen elbukhatja a Madrid is.
Mondom szerintem a sorsolásunk is jobb,ugyhogy szerintem ezen nyerjük meg a bajnokságot.(no meg persze a bl-t![]()
)
Erre nagy pénzben is mernék fogadni
Ha az Arsenalt, Poolt vagy a Lyont megkapjátok, akkor szvsz már a következő körben kiestek. A bajnokságban jol m1 nektek, de sztem a csapatotok a BLre nem érett még.
én is így vagyok vele. a nagy menetelés idején el lettünk/lettem kényeztetve,fcjoc írta:szerintem is ez a helyzet. bár azért legalább egyiküknek kezdeni kéne(dinho 'r deco). mindemellett nagyon várom a meccset, és teljes szívből...Vito írta:...lehet, hogy csak Frank kevergeti a lapokat.
...csakabarca
szerintem is ez a helyzet. bár azért legalább egyiküknek kezdeni kéne(dinho 'r deco). mindemellett nagyon várom a meccset, és teljes szívből...Vito írta:...lehet, hogy csak Frank kevergeti a lapokat.