Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
Igaz, Feyenord-Dortmund volt. Amugy én is szeretném ha Adriano ujra renbe jönne, pl. a Konfödörácios kupadöntőn is, mikor 4-1 alázták argintinát ugy játxott, h az felejthetetlen. Volt időxak bizony, mikor ontotta a golokat, gyakran nem is kicsiket.fcbarcelonazsombi írta:Feyenord-Dortmun vagy Porto-Celtic döntő lehetett.LG írta:Hogy ne Ronaldinho topicját offoljam, itt folytatom. A szabailövőkről volt szo![]()
Na volt egy dokumentumsorozat az EBkről, és ott láttam Platinit. Na sztem a szabadrugásoknak ő volt a legnagyobb mestere, 1xüen nem hibázott, mindig berakta. 1x Feyenord-Celtic Uefa döntőn is a Feyenord jo felyről szabit rugott, és Platinit mutatták a nézőtéren. A kommentátor mondta is, ha ő a pályán lenne, akkor biztos berugná. Arra már nem emlékxem amugy, h gol lett-eVagyis gondolom valameikre gondoltál.
Amugy nem mondtam, h annak ellenére, h megtorpant nem lehet nagy játékos, csak azt, h nem lehet akkora, mint lehetett volna, mert azért igy pár évet elpazarol az életéből

-
- Capitá del Barça
Feyenord-Dortmun vagy Porto-Celtic döntő lehetett.LG írta:Hogy ne Ronaldinho topicját offoljam, itt folytatom. A szabailövőkről volt szo![]()
Na volt egy dokumentumsorozat az EBkről, és ott láttam Platinit. Na sztem a szabadrugásoknak ő volt a legnagyobb mestere, 1xüen nem hibázott, mindig berakta. 1x Feyenord-Celtic Uefa döntőn is a Feyenord jo felyről szabit rugott, és Platinit mutatták a nézőtéren. A kommentátor mondta is, ha ő a pályán lenne, akkor biztos berugná. Arra már nem emlékxem amugy, h gol lett-e

-
- Capitá del Barça
Adriano még nagyon fiatal ahhoz, hogy le kelljen írni. Igaz, hogy sok problémája volt de ebből még van ki út. Azzal meg nagyon nem értek egyet, hogy soha nem volt egy nagy durranás. Csak egy egész szezon inter mérkőzés múlt azon, Adriano mennyire jó napot fogott ki. Lövés ereje fantasztikus Carlosal versengett csak ő még célozni is tud.
Bendtner asszem ugy is el akar menni, helyette sztem jöhetne. Elvégre kb. akkora tehetség mint Dos Santos, de talán még nagyobb is.
-
- aka Game90

Adriano az egyik kedvencem, de nagyon elbszta a pályafutását, ez nagyban köszönhető az apja halálának

Amúgy LG, Vela véleménye vagy nagyon megváltozott 1-2 év alatt, vagy csak én emlékeztem rosszul

Szeretnék csatlakozni hozzájuk [Arsenal], amint csak lehet. - nyilatkozta Vela a spanyol Libero újságnak. Folytatni fogom a kemény munkámat ennek érdekében. Természetesen figyelem őket, és remélem jelenlegi formájuk és vezető helyük a tabella elején megmarad. - mondta.
Itt van Cassano hisztije:
KATT
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szerintem Adriadno megkomolyodna ha egy nagy csapat bejelentkezne érte. Csak ne a Real. Sajnálnám. Még annyitsem játszana mint most. De talán ha Ezquerro és Gudjohnsen elmenne évvégén... hát kitudja 

- Melkor
- Entrenador del Barça
Szerintem mindenkettő kivételes tehetség!LG írta:Én pont forditva gondolom, de mind1. Mindekettő magának köxönheti, h nem lett az, aki lehetett volna.Zsolti írta:Adrtiano sztem sohasem volt egy nagy durranás....Cassano annál inkább...
Az interben az odaigazolása után Adriano volt a világ legjobb formában lévő csatára - olyan cselt csinált az egyik Bl meccsen, amilyet Ronaldo és Ronaldinho még fénykorában sem. Ráadásul ehhez a kivételes technikai tudáshoz kiváló rúgótechnika és óriási lövőerő párosul.
Cassano detto, óriási tehetség, hihetetlenül technikás és kivételesen lát a pályán, emlékszem egyszer leb*szta az edzője a romában, mert az edzésen nem volt hajlandó máshogy passzolni, csak sarokkal.
Mindenkettejüknél egyértelműen fejben van a probléma - van ilyen, ezért is válik nagyon kevés zseni korszakos klasszissá. Cassanonak pedig egyértelműen nem használt, hogy a játékostemető reálhoz igazolt....

MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Ja amugy Adriano marad Braziliában fél évig kölcsönben a Sao Pauloban. Hihetetlen hova süllyedt 

Én pont forditva gondolom, de mind1. Mindekettő magának köxönheti, h nem lett az, aki lehetett volna.Zsolti írta:Adrtiano sztem sohasem volt egy nagy durranás....Cassano annál inkább...
ezzel a kérdéssel az elnöknél kopogtassDawe írta:A BARCA nem akar igazolni a télen?

Hogy ne Ronaldinho topicját offoljam, itt folytatom. A szabailövőkről volt szo
Na volt egy dokumentumsorozat az EBkről, és ott láttam Platinit. Na sztem a szabadrugásoknak ő volt a legnagyobb mestere, 1xüen nem hibázott, mindig berakta. 1x Feyenord-Celtic Uefa döntőn is a Feyenord jo felyről szabit rugott, és Platinit mutatták a nézőtéren. A kommentátor mondta is, ha ő a pályán lenne, akkor biztos berugná. Arra már nem emlékxem amugy, h gol lett-e

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
piff Cassano...néztétek mit művelt hétvégén???miután kiállították??
Szánalmas volt....
Szegény pára..sokkal több volt benne,és sztem ezt nem igazán tudja feldolgozni...
Szánalmas volt....
Szegény pára..sokkal több volt benne,és sztem ezt nem igazán tudja feldolgozni...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Igen, Adrianora én anno azt mondtam, a világ legjobb csatára lex nagyön rövid időn belül. Hát kibaxottul nagyot tévedtem. De ezt részben magának köxönhteti, sőtDemonhunter írta:Szerintem a felsoroltak közül is ő a kegjobb.kár hogy így "tönkrement",kicsit olyan mint EzqBarcaforever írta:Nagyon sajnálom Adriano-t.Ő többet érdemel és ér, mint amennyi lehetőséget Mancini ad neki.Szeretem az ő féle erő csatárokat.Carew,Batistuta,a mi Maxink vagy Jancker.(van Nistelrooy-t nem!![]()
)

- Dawe
- Jugador d'estrella
A BARCA nem akar igazolni a télen?
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett

Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
-
- Capitá del Barça
Szerintem a felsoroltak közül is ő a kegjobb.kár hogy így "tönkrement",kicsit olyan mint EzqBarcaforever írta:Nagyon sajnálom Adriano-t.Ő többet érdemel és ér, mint amennyi lehetőséget Mancini ad neki.Szeretem az ő féle erő csatárokat.Carew,Batistuta,a mi Maxink vagy Jancker.(van Nistelrooy-t nem!![]()
)

-
- Capitá del Barça
Nem találtam jobb topicot
Amikor Messi kapta a második dílyat akkor azért láccot C.Ronáldón hogy milyen elégedetlen!Szegény csaka harmadika világon.....Ahhh de salnálom!
Amikor Messi kapta a második dílyat akkor azért láccot C.Ronáldón hogy milyen elégedetlen!Szegény csaka harmadika világon.....Ahhh de salnálom!

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nagyon sajnálom Adriano-t.Ő többet érdemel és ér, mint amennyi lehetőséget Mancini ad neki.Szeretem az ő féle erő csatárokat.Carew,Batistuta,a mi Maxink vagy Jancker.(van Nistelrooy-t nem!
)

- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Cannavaroval szerintem nincs gond, a világ egyik legjobb védőjeként, a Juventus kizárása miatt, kapott a Real ajánlatán és eljött, levezetni, ő sem fiatal már...bouba írta:akkora egy f o s ez az aranylabdaszavazás...
néztem kannaváró kapott 4 szavazatot
kérdés : mi a [auto_cenzúra] keresett egyáltalán a jelöltek közt??
mivel egész kumma nagy [auto_cenzúra] volt....
ennyit erről a buzogány szavazásról....![]()
ha cannavaro bekerült,akkor ronaldinhonak dobogoközelbe kellett volna lennie 

.
akkora egy f o s ez az aranylabdaszavazás...
ennyit erről a buzogány szavazásról....

ennyit erről a buzogány szavazásról....