Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2007.12.20. 13:25:06

én is remélem, hogy nem ez a kezdő lesz.
a marca a tegnapi edzésből merített, ahol R10 és Deco a 'csere' csapatban kapott helyet az egymás elleni játékban (ha jól értelmeztem a mundo-s cikket).

lehet, hogy csak Frank kevergeti a lapokat
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.20. 13:21:54

coolerkiller írta:én ki nem állhaotm a barcát:):):és pont ezért járok ide,jókat vigyorogni a nagyképűségeken,h igy meg ugy gyalázzátok le a realt:):):)Nem az a csoda ha a camp nouba nyertek,hanem az ha mi nyerünk......szoval nem tudom,h mit kell ugy oda lenni,h mekkora kiráyok vagytok..elvégre mögöttünk kullogtok (jelen pillanatban)
,de igy fog maradni:)
Kopmolyan, nem értem, hogy ilyen emberek minek regisztrálnak az eurobarca-ra. Az ilyen véleményekre senki nem kiváncsi. Ezen hsz két dolgot bizonyít a számomra:
1. az illetőnek nincs meg a belső lelki békéje,
2. szellemi szintje egy háromhónapos csecsemő szintjén mozog.
Nem értem meg, mi szükség van arra, hogy az ittlévő madridisták 99%-a arról írogat, hogy mennyire utál minket, milyen szarok vagyunk, a Camp Nou egy teknő stb. Azt hiszem, ha közel 100000 ember hangorkánja előtt kellene kifutnia az illetőnek a pályára, rövid időn belül barna lenne a pelusa.
Sajnos, értelmes madridistával ezen a honlapon még nem találkoztam. Többek között ennek is köszönhető, hogy a madridot legalább annyian nem szeretik, mind amennyien odavannak érte.
(akinek nem inge, ne vegye magára)
Kép
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.12.20. 13:15:27

Ha azt nézem, melyik csapat hogy játszik, simán odavernénk a Madridot jelenleg.
Ha a múlt hétvégi fordulót nézed, meg fogsz lepődni :)
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.20. 13:08:03

Vito írta:a marca szerint:

A Barcelona várható kezdőcsapata: Víctor Valdés; Puyol, Milito, Márquez, Abidal; Touré, Xavi, Gudjohnsen; Iniesta, Giovani és Samuel Etoo (marca)

remélem legalább két poszton tévednek! évek óta minden BCN-i vezető és játékos azt szajkózza. hogy a csapat legfontosabb láncszeme Deco. Ronnieról nem is beszélve
:roll:
Ez olyan, mintha én ide a fórumba beírtam volna hasraütéssel egy kezdőt. Rijkaard még keretet sem hirdetett, úgyhogy feleslegesen erölködnek a marcánál...
Grege
Capitá del Barça

2007.12.20. 13:05:42

Vito írta:a marca szerint:

A Barcelona várható kezdőcsapata: Víctor Valdés; Puyol, Milito, Márquez, Abidal; Touré, Xavi, Gudjohnsen; Iniesta, Giovani és Samuel Etoo (marca)

remélem legalább két poszton tévednek! évek óta minden BCN-i vezető és játékos azt szajkózza. hogy a csapat legfontosabb láncszeme Deco. Ronnieról nem is beszélve
Marca, azt írta, amit legutóbb látott, szinte biztos vok benne, h Gio nem kezd, helyén v Deco v Ronnie...de azt elképzelhetőnek látom, h egyikük ülni fog, és Rijkaard a védekezés miatt berakja az elején Guddyt, ezzel kis erőt visz a kp-re, ez a múltkor is bejött...
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.20. 13:04:59

Ez a felállás jó nagy baromság... Ha otthon játszunk Guddy nem szokott játszani.

Guddy helyett Deco lesz, Gio helyett meg Dinho remélem. Mondjuk az se lenne ellenemre, ha Puyol Marquez helyett középre menne, Zambi meg jobb szélre kimenne.

Mé kell őt a padon jegelni, még most sem értem.............
Vito
Llegenda del Barça

2007.12.20. 13:00:59

a marca szerint:

Barcaboy08
Jugador d'estrella

2007.12.20. 12:29:57

Én úgy orvosolnám ezt a problémát,hogy amikor elkezdődik a mecss,leveszem ahangot, majdan oda ballagok a PCm hez megkeresem az ingyenesen fogható Barcaradio-t és fölhangosítom azt!Ennyi!Volt Héderer Áki, nincs Héderel Áki! :lol:
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
mrmonster
Entrenador del Barça

2007.12.20. 12:11:27

Lujo írta:Hát egy rossz hír a Classicoval kapcsolatban mind Barca, mind RM drukkerek számára: a meccset a Sport Klub fogja adni, várhatóan a nagytudású léderer ákos kommentálásával. Bár nem ő ott a legrosszabb kommentátor, de ezzel sajna a mérkőzés élvezeti értékéből mindkét tábor nagyot veszített.
Elég szomorú, hogy minden a pénzről szól már...
Előre a TITOlusokért!
Titinho
Director del Fútbol

2007.12.20. 11:43:13

Zozzy 5 írta:Kicsit le vagyok maradva :roll: Henry játszhat Vasárnap?
Vasárnap óta edz egy külön edzővel napi 2x és tegnap együtt tudott már játszani a többiekkel az edzés végén! Az edzést még külön edzővel csinálta! Ha minden jól megy akkor ma már teljes mértékben a csapattal tud edzeni, meg is kapja az orvosoktól az engedélyt a játékra és ha nem újul ki a sérülése akkor játszhat az El Clásico-n!!! De akkor is max. csereként beállva egy 25-30 percre!!! Ez azt hiszem mindenképpen jó! :twisted:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.20. 11:37:39

Kicsit le vagyok maradva :roll: Henry játszhat Vasárnap?
RobinhoKing

2007.12.20. 10:46:14

majd meglátjuk,de szerintem bármire képesek lehetünk,minden benne van.és én mint madridista bízok a sikerben.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.20. 10:40:31

RobinhoKing írta:nem most fog edőlni a bajnokság.A Real Madrid lépéselőnyben van,és szerintem bajnokok is leszünk,mert szerintem a sorosolásunk jobb,egy kivétellel(Atletico Madrid) az összes rangadót otthon fogjuk majd játszani a 2. félévben,míg a barca nagyrészt idegenben.Rengeteget számíthat a végén...no meg a kiscsapatok...már bocs de elég sz*rok vagytok idegenben,ezen is sok mulhat,és sajnos még akár meg is fordulhat,és ezen elbukhatja a Madrid is.
Mondom szerintem a sorsolásunk is jobb,ugyhogy szerintem ezen nyerjük meg a bajnokságot.(no meg persze a bl-t :wink: :) )
A bajnokságt lehet megnyeritek, de sztem nemfogjátok, de BLt kizárt :!: Erre nagy pénzben is mernék fogadni :!: Ha az Arsenalt, Poolt vagy a Lyont megkapjátok, akkor szvsz már a következő körben kiestek. A bajnokságban jol m1 nektek, de sztem a csapatotok a BLre nem érett még.
RobinhoKing

2007.12.20. 10:13:22

nem most fog edőlni a bajnokság.A Real Madrid lépéselőnyben van,és szerintem bajnokok is leszünk,mert szerintem a sorosolásunk jobb,egy kivétellel(Atletico Madrid) az összes rangadót otthon fogjuk majd játszani a 2. félévben,míg a barca nagyrészt idegenben.Rengeteget számíthat a végén...no meg a kiscsapatok...már bocs de elég sz*rok vagytok idegenben,ezen is sok mulhat,és sajnos még akár meg is fordulhat,és ezen elbukhatja a Madrid is.
Mondom szerintem a sorsolásunk is jobb,ugyhogy szerintem ezen nyerjük meg a bajnokságot.(no meg persze a bl-t :wink: :) )
gajeraro
Jugador d'estrella

2007.12.20. 09:45:28

Itt az Idő most tényleg Henrynak megmutatni miért is vettük meg nyáron mert most nagy szükség van 1 nagyon jó Henryra és most Ronaldinho is remélem mindent bele ad!Kell ez a mecs mint 1 éhező gyereknek 1 szelet kenyér!!!Tényleg nem kértem semmit karácsonyra csak eztz az 1et nyerjük meg a mecset!!!
Győzelemre fel!!!Hajrá Barca!
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.20. 09:24:19

coolerkiller írta:én ki nem állhaotm a barcát:):):és pont ezért járok ide,jókat vigyorogni a nagyképűségeken,h igy meg ugy gyalázzátok le a realt:):):)Nem az a csoda ha a camp nouba nyertek,hanem az ha mi nyerünk......szoval nem tudom,h mit kell ugy oda lenni,h mekkora kiráyok vagytok..elvégre mögöttünk kullogtok (jelen pillanatban)
Ezek szerint nem csak a Barcát, hanem az itteni eurobarcásokat is utálod. :lol: Én csak a csapatot utálom, de nem csak azért mert a Barca nagy riválisa. Sztem a RM semleges szemmel nézve sem egy szimpatikus csapat pl. igazoláspolitika, beképzeltség, pár unszimpatikus játékos, Mijatovics...
Perxe megértem azokat, akik még szebb időkben szerették meg a csapatot, ettől mégy ugyanugy tovább fognak nekik szurkolni. Engem se tudna semmi eltántoritani a Barca mellől.
coolerkiller
Barça B

2007.12.20. 08:40:42

én ki nem állhaotm a barcát:):):és pont ezért járok ide,jókat vigyorogni a nagyképűségeken,h igy meg ugy gyalázzátok le a realt:):):)Nem az a csoda ha a camp nouba nyertek,hanem az ha mi nyerünk......szoval nem tudom,h mit kell ugy oda lenni,h mekkora kiráyok vagytok..elvégre mögöttünk kullogtok (jelen pillanatban)
Lujo
Capitá del Barça

2007.12.20. 08:36:54

Hát egy rossz hír a Classicoval kapcsolatban mind Barca, mind RM drukkerek számára: a meccset a Sport Klub fogja adni, várhatóan a nagytudású léderer ákos kommentálásával. Bár nem ő ott a legrosszabb kommentátor, de ezzel sajna a mérkőzés élvezeti értékéből mindkét tábor nagyot veszített.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.19. 22:55:49

Poreko írta:Nem csak olyan gondolkodású emberek élnek, mint te. Tiszetlni kell az ellenfelet, ugyanakkor nem kell szeretni. De gyűlölni sem fogom a Barcát, mert számomra nem ellenszenves csapat (van olyan, ami az, ha ez az, amit megkérdőjelezel nálam...).

(egy fórumozó meg is mondta, hogy hamar el fogják venni a kedvemet a forumozástól, asszem Amon valami volt a neve...)
Még jó hogy nem csak ilyen gondolkodásuak élnek mint én!
Tisztelni kell igen az ellenfelet, ezzel egyetértek, sőt még gyűlölni sem kell, de az hogy ellene vagy az azért tuti! Márpedig te arról beszéltél, hogy nem vagy Barca ellenes!
Az meg egy dolog, hogy Magyarországon vagyunk, és hogy a katalánok meg a spanyolok vannak egymás ellen, de én nem is arról beszélek, hogy a magyar madridisták és magyar Barcások ellenségek kéne hogy legyenek, én azt mondom, hogy a Real Madrid az!

(Ha ennyitől elmegy a kedved, akkor nem sokáig fogsz itt szaladgálni...)

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.19. 22:47:05

G-Jay írta:
2. Jólvan már azért nem kell ennyire nyalni, meg percenként mondogatni hogy nem vagy Barca ellenes! Egyrészt ez nyalifali mélyen, tövig, másrészt meg már azzal hogy madridista vagy, kizárható az hogy nem vagy Barca ellenes, mert pedig de! Az vagy! Ahogy én ,megmég sokan itt Madrid ellenesek!
G.
Hmmm. Erre csak azt tudom írni, már aki. Nekem semmi közöm a "kinti" viszonyokhoz, utálják egymást a katalánok, meg a madridiak ha akarják, de az én életemhez ennek annyi köze van, mint Magyarországnak Spanyolországhoz...
Egy gondolat: Nem csak olyan gondolkodású emberek élnek, mint te. Tiszetlni kell az ellenfelet, ugyanakkor nem kell szeretni. De gyűlölni sem fogom a Barcát, mert számomra nem ellenszenves csapat (van olyan, ami az, ha ez az, amit megkérdőjelezel nálam...).
De ezt már annyiszor kifejtettem, inkább hagyom az egészet a pi***ba, mert látom, itt senki nem érti, hogy nem ellenség, hanem ellenfél.

(egy fórumozó meg is mondta, hogy hamar el fogják venni a kedvemet a forumozástól, asszem Amon valami volt a neve...)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2007.12.19. 22:37:37

Saviola írta:Persze,átrepülné superman maszkba az egesz palyat.

Henry gyenge,nem kicsit,inkább épüljön fel,s utána szedje össze magát,mert én személy szerint sokkal többet vártam\várok ennél,sokkal. :roll:
Mindenki többet várt tőle!De ez nem az Arsenal,itt nem adja mindenki neki a lasztit,nem neki kell megoldani a helyzetetek...itt ő az új fiú,míg Londonban ő volt a "legenda"!

Szerintem erős túlzás azt állítani,hogy gyenge!Inkább nem a legjobb!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Ákocka
Jugador d'estrella

2007.12.19. 22:30:25

Schuster bácsi fejben nagyon a classicón jár már. Kupában vesztésre állnak 10 perccel a vége előtt. Mondjuk egy Higuaín-Saviola csatárpárostól nem is vártam sokat. :lol:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.12.19. 22:27:09

Persze,átrepülné superman maszkba az egesz palyat.

Henry gyenge,nem kicsit,inkább épüljön fel,s utána szedje össze magát,mert én személy szerint sokkal többet vártam\várok ennél,sokkal. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2007.12.19. 22:22:46

A clásicoval kapcsolatban szóba se kerül Henry!?

Szerintem ha játszana,nagyon odatenné magát!Hiába nem az igazi ő se,de itt megmutatná a régi arcát!

A barca.com-on láttam egy videot az edzésről...Bojan behülyít mindenkit..mindenki csak fogja a fejét,h átverte őket...:)

Csikócsapattal kéne játszani,meg debütálókkal,olyanokkal akiknek ez az első clásico:)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.19. 22:10:11

Poreko írta:1. Nem vagyok Barca ellenes, ezt mindenki tudhatja, de a REALitás :D egyszerűen ellent mond annak, hogy a jelenlegi Barca jobban működik, mint a jelenlegi Real.
...de ne mondja most senki, hogy JELENLEG jobb, mint a Real

2. Amúgy meg nem véletlen, hogy a madridisták is tartanak a Barcától: A Barca egy jó csapat, m ég úgy is, hogy valamiféle válságban van, és ez mindenképp pozítiv (neketek...)mert ha ez elmúlik, akkor agybafőbe nyírhatjátok majd a Realt. Remélem, kinövi magát egy nagyon erős Barca, és egy lagalább olyan erős Real, hogy végre szemtől szembeni harcot lássunk...
1. De én mondom neked! JELENLEG, ezekben a pillanatokban, multhéten, mostanában, de jobb a Barca mint a Real! (Az más kérdés hogy az eddigi szezont tekintve nem igy van...

2. Jólvan már azért nem kell ennyire nyalni, meg percenként mondogatni hogy nem vagy Barca ellenes! Egyrészt ez nyalifali mélyen, tövig, másrészt meg már azzal hogy madridista vagy, kizárható az hogy nem vagy Barca ellenes, mert pedig de! Az vagy! Ahogy én ,megmég sokan itt Madrid ellenesek!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Lezárt