Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kopmolyan, nem értem, hogy ilyen emberek minek regisztrálnak az eurobarca-ra. Az ilyen véleményekre senki nem kiváncsi. Ezen hsz két dolgot bizonyít a számomra:coolerkiller írta:én ki nem állhaotm a barcát:):):és pont ezért járok ide,jókat vigyorogni a nagyképűségeken,h igy meg ugy gyalázzátok le a realt:):):)Nem az a csoda ha a camp nouba nyertek,hanem az ha mi nyerünk......szoval nem tudom,h mit kell ugy oda lenni,h mekkora kiráyok vagytok..elvégre mögöttünk kullogtok (jelen pillanatban)
,de igy fog maradni:)
Ha a múlt hétvégi fordulót nézed, meg fogsz lepődniHa azt nézem, melyik csapat hogy játszik, simán odavernénk a Madridot jelenleg.
Ez olyan, mintha én ide a fórumba beírtam volna hasraütéssel egy kezdőt. Rijkaard még keretet sem hirdetett, úgyhogy feleslegesen erölködnek a marcánál...Vito írta:a marca szerint:
A Barcelona várható kezdőcsapata: Víctor Valdés; Puyol, Milito, Márquez, Abidal; Touré, Xavi, Gudjohnsen; Iniesta, Giovani és Samuel Etoo (marca)
remélem legalább két poszton tévednek! évek óta minden BCN-i vezető és játékos azt szajkózza. hogy a csapat legfontosabb láncszeme Deco. Ronnieról nem is beszélve
Marca, azt írta, amit legutóbb látott, szinte biztos vok benne, h Gio nem kezd, helyén v Deco v Ronnie...de azt elképzelhetőnek látom, h egyikük ülni fog, és Rijkaard a védekezés miatt berakja az elején Guddyt, ezzel kis erőt visz a kp-re, ez a múltkor is bejött...Vito írta:a marca szerint:
A Barcelona várható kezdőcsapata: Víctor Valdés; Puyol, Milito, Márquez, Abidal; Touré, Xavi, Gudjohnsen; Iniesta, Giovani és Samuel Etoo (marca)
remélem legalább két poszton tévednek! évek óta minden BCN-i vezető és játékos azt szajkózza. hogy a csapat legfontosabb láncszeme Deco. Ronnieról nem is beszélve
Elég szomorú, hogy minden a pénzről szól már...Lujo írta:Hát egy rossz hír a Classicoval kapcsolatban mind Barca, mind RM drukkerek számára: a meccset a Sport Klub fogja adni, várhatóan a nagytudású léderer ákos kommentálásával. Bár nem ő ott a legrosszabb kommentátor, de ezzel sajna a mérkőzés élvezeti értékéből mindkét tábor nagyot veszített.
Vasárnap óta edz egy külön edzővel napi 2x és tegnap együtt tudott már játszani a többiekkel az edzés végén! Az edzést még külön edzővel csinálta! Ha minden jól megy akkor ma már teljes mértékben a csapattal tud edzeni, meg is kapja az orvosoktól az engedélyt a játékra és ha nem újul ki a sérülése akkor játszhat az El Clásico-n!!! De akkor is max. csereként beállva egy 25-30 percre!!! Ez azt hiszem mindenképpen jó!Zozzy 5 írta:Kicsit le vagyok maradvaHenry játszhat Vasárnap?
A bajnokságt lehet megnyeritek, de sztem nemfogjátok, de BLt kizártRobinhoKing írta:nem most fog edőlni a bajnokság.A Real Madrid lépéselőnyben van,és szerintem bajnokok is leszünk,mert szerintem a sorosolásunk jobb,egy kivétellel(Atletico Madrid) az összes rangadót otthon fogjuk majd játszani a 2. félévben,míg a barca nagyrészt idegenben.Rengeteget számíthat a végén...no meg a kiscsapatok...már bocs de elég sz*rok vagytok idegenben,ezen is sok mulhat,és sajnos még akár meg is fordulhat,és ezen elbukhatja a Madrid is.
Mondom szerintem a sorsolásunk is jobb,ugyhogy szerintem ezen nyerjük meg a bajnokságot.(no meg persze a bl-t![]()
)
Ezek szerint nem csak a Barcát, hanem az itteni eurobarcásokat is utálod.coolerkiller írta:én ki nem állhaotm a barcát:):):és pont ezért járok ide,jókat vigyorogni a nagyképűségeken,h igy meg ugy gyalázzátok le a realt:):):)Nem az a csoda ha a camp nouba nyertek,hanem az ha mi nyerünk......szoval nem tudom,h mit kell ugy oda lenni,h mekkora kiráyok vagytok..elvégre mögöttünk kullogtok (jelen pillanatban)
,de igy fog maradni:)
Még jó hogy nem csak ilyen gondolkodásuak élnek mint én!Poreko írta:Nem csak olyan gondolkodású emberek élnek, mint te. Tiszetlni kell az ellenfelet, ugyanakkor nem kell szeretni. De gyűlölni sem fogom a Barcát, mert számomra nem ellenszenves csapat (van olyan, ami az, ha ez az, amit megkérdőjelezel nálam...).
(egy fórumozó meg is mondta, hogy hamar el fogják venni a kedvemet a forumozástól, asszem Amon valami volt a neve...)
Hmmm. Erre csak azt tudom írni, már aki. Nekem semmi közöm a "kinti" viszonyokhoz, utálják egymást a katalánok, meg a madridiak ha akarják, de az én életemhez ennek annyi köze van, mint Magyarországnak Spanyolországhoz...G-Jay írta:
2. Jólvan már azért nem kell ennyire nyalni, meg percenként mondogatni hogy nem vagy Barca ellenes! Egyrészt ez nyalifali mélyen, tövig, másrészt meg már azzal hogy madridista vagy, kizárható az hogy nem vagy Barca ellenes, mert pedig de! Az vagy! Ahogy én ,megmég sokan itt Madrid ellenesek!
G.
Mindenki többet várt tőle!De ez nem az Arsenal,itt nem adja mindenki neki a lasztit,nem neki kell megoldani a helyzetetek...itt ő az új fiú,míg Londonban ő volt a "legenda"!Saviola írta:Persze,átrepülné superman maszkba az egesz palyat.
Henry gyenge,nem kicsit,inkább épüljön fel,s utána szedje össze magát,mert én személy szerint sokkal többet vártam\várok ennél,sokkal.
1. De én mondom neked! JELENLEG, ezekben a pillanatokban, multhéten, mostanában, de jobb a Barca mint a Real! (Az más kérdés hogy az eddigi szezont tekintve nem igy van...Poreko írta:1. Nem vagyok Barca ellenes, ezt mindenki tudhatja, de a REALitásegyszerűen ellent mond annak, hogy a jelenlegi Barca jobban működik, mint a jelenlegi Real.
...de ne mondja most senki, hogy JELENLEG jobb, mint a Real
2. Amúgy meg nem véletlen, hogy a madridisták is tartanak a Barcától: A Barca egy jó csapat, m ég úgy is, hogy valamiféle válságban van, és ez mindenképp pozítiv (neketek...)mert ha ez elmúlik, akkor agybafőbe nyírhatjátok majd a Realt. Remélem, kinövi magát egy nagyon erős Barca, és egy lagalább olyan erős Real, hogy végre szemtől szembeni harcot lássunk...