Ne haragudj, de a csapatok jelenállás szerinti formájuk alapján több madridi drukker esküdne biztos sikerekre Nou Cmapban, Bernabeuban egyaránt, mint Barca drukker szerintem(de sokkal több az éppeszű, mint az ilyen elborult agyú, akik mindig csak a saját csapatuk győzelmében bíznak).
A Barca kerete szerintem erősebb, de ne mondja nekem senki, hogy mostanában a Barcának simán áll a pálya, jól, de elsősorban jobban megy nekik (habár az eredményeket utóbb ők is hozták).
Nem vagyok Barca ellenes, ezt mindenki tudhatja, de a REALitás

egyszerűen ellent mond annak, hogy a jelenlegi Barca jobban működik, mint a jelenlegi Real.
Persze év végére minden megváltozhat, a Barca összekaphatja magát, sőt, akár a valaha volt legjobb Barcává nőheti ki magát a keret, de ne mondja most senki, hogy JELENLEG jobb, mint a Real (minden szempontot, forma, összhang, stbstb... összevetve).
Amúgy meg nem véletlen, hogy a madridisták is tartanak a Barcától: A Barca egy jó csapat, m ég úgy is, hogy valamiféle válságban van, és ez mindenképp pozítiv (neketek...)mert ha ez elmúlik, akkor agybafőbe nyírhatjátok majd a Realt. Remélem, kinövi magát egy nagyon erős Barca, és egy lagalább olyan erős Real, hogy végre szemtől szembeni harcot lássunk...