Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mi az a képes sport?Bányász írta:Mer itt 19.00 szerepel,de a jóöreg képes sport azt írja,h 20.45től élőben a sportklubbon...?
EhhAprieto írta:Az Absinthot már megvettem, másra nincs is szükség, jöhet a meccs
azért az vicces,hogy egyszer azt mondja , hogy Baptista 30 méteres bombájaeldönti a meccset ,majd pedig azt mondja,hogy raul kétszer lesz eredményes éás 3:2-re nyernk! :lol:jo tudom,hogy a 3.ak rughatja,de azért nagyon furcsán nyilatkozta!FCB_gábor írta:bazzee..
nem semmi a srác, simán túltesz a magyar madridistákon is![]()
sry, ha nem lehet madridistáról linkelni
Én azért nem irám le. Lehet erre a meccsre nagyon felszivja magát. Ha ezen meccsen nagyot játxana, ezzel a Barca javára döntené a meccset, akkor elcsendesithetné azt a rengeteg kritikát amit kapott. Gyerünk Dinho, most kell megmutatniRobinhoKing írta:mostanában nem sok mecset döntött el...Ha azt akarja hogy Dinho játszon, akkor majd megkapja és verheti a fejét a falba merthogy ő fogja eldönteni a meccset....
0.36 körül Murinho is feltűnik,sőt 1.48 körül is.Zozzy 5 írta:Hangolódjunk!
Ilyen jeleneteket nem szeretnék látni vasárnap. Ahogy néztem ezt a videót tudatosodott bennem hogy ez nem egy egyszerű meccs(persze ezt eddig is tudtam), ez egy háború. Nem hiába mondják néhányan hogy lapgazdag meccsre számítanak. De mondom remélem nem lesznek olyan jelenetek mint a videó elején.Zozzy 5 írta:Hangolódjunk!
Tényleg! Tudom,h már párszor le lett beszélve,h hogy is lehet hozzájutni,de kérlek titeket,adjatok vmi linket,torrent is jó természetesen,csak legyen seeder..Frank Rijkaard írta:Pont ezt szerettem volna kérdezni, honnan lehet beszerezni, illetve angol nyelven van ugye?Drigo írta:Hát igen, akárhányszor megnézem az Inside storyt, mindig kiráz a hideg, aki eddig még nem látta gyorsan szerezze be.
Előre is kössz
Mondjuk nem tom te hogy vagy vele, de nekem az szép emlék, és örültem neki, hogy megtette. Nekem az az 1ik legszebb élményem, de közel sem a legszebb. Bár ahogy írtam, én abból a fajtából való vagyok...LG írta:Olyan, mintha egy Barcás azt mondaná, 1ik legszebb élménye Etoo éneke a bajnoki ünneplésen.
Pont ezt szerettem volna kérdezni, honnan lehet beszerezni, illetve angol nyelven van ugye?Drigo írta:Hát igen, akárhányszor megnézem az Inside storyt, mindig kiráz a hideg, aki eddig még nem látta gyorsan szerezze be.
Én most a 2003/2004-s évről bexéltem, a tavalyirol egy szot nem szoltaDJ REAL Bee írta:Most tavasszal akkor mi voltunk jobbak, mégis ez a ,,mi vesztettük el", meg a ,,mákos madrid" volt a duma...igaz, tavasszal meg csak 1-t szerzett hozzá. Ősszel királyok, tavasszal 0 voltatok, ennek egy 4. hely lett az eredménye. Ugyhogy sztem mi voltunk a jobbak. Azt a tavaszt sosem felejtem el