Legalább a világbajnok vert ki minket ill. mi szorítottuk meg leginkább őket az egyenes kieséses szakaszban
A németek pedig hosszabbításban verték a románokat. Pedig a keleti szomszédjaink 7-8 góllal is vezettek, ebből látszik, hogy nem csak mi tudunk leadni ekkora előnyt.
Görbicz az All-Star csapatban! 
ezt Tamásnak
Grege írta:Aggódom picit, h ez a VB a bevezetője lesz egy olyan 5-6 éves szakasznak, ahol már nem leszünk a világelitben, és várjuk az új magyar csillagok születését, kár lenne, mert ez is egy olyan sportág volt, amely sok magyart megmozgtaott, mindenki drukkolt a lányoknak, még a sportokban kevésbé járatosak is. Remélem tévedek.
Én nem aggódok annyira
Az oroszoktól 1 góllal kaptunk ki, HA az a meccs megvan, akkor mindenki örül az országban. Így viszont összezuhantunk és meg sem álltunk a 8. helyig. Elég kiegyenlített a női mezőny, van 7-8 kb. egyforma képességű csapat és csak a napi forma ill. a szerencse dönt
Ez a válogatott pedig Kirsner és Balogh Bea kivételével még jónéhány évig együtt fog játszani. A Fradiban és a Győrben + a kisebb magyar csapatokban pedig van egy pár fiatal tehetség (Triffa, Tápai, Laluska, Madai, Temes stb.).
Szerk. bár lehet, hogy rosszul látom a helyzetet, mivel Laurencz is borúsan látja a jövőt
A vébé előtt erről a témáról beszéltek Németh Andrással és ő mondta ennek kapcsán, hogy hozott volna ő több fiatalt, de az idén nem volt kiugróan jól teljesítő játékos. Fölöslegesen meg nem akart senkit elhozni.
Sztem majdnem (azért csak majdnem, mert én Tomori helyett Kindl-t hoztam volna) a legjobb csapattal mentünk Franciao.-ba, szóval egyik fiatalnak sem volt esélye, egyelőre jobbak a mostaniak.
Szerk. 2. csak félfüllel hallottam: Romániával, Lengyelországgal és Japánnal leszünk 1 csoportban az olimpiai selejtezőben. Romániában fogják megrendezni...