Hazai és nemzetközi kézilabda

Minden ami nem foci, de sport
senzu
Entrenador del Barça

2007.12.30. 16:59:07

Game90 írta: Sztem majdnem (azért csak majdnem, mert én Tomori helyett Kindl-t hoztam volna) a legjobb csapattal mentünk Franciao.-ba, szóval egyik fiatalnak sem volt esélye, egyelőre jobbak a mostaniak.
ezt nem mondod komolyan, Tomori egy [auto_cenzúra] jó játékos, csak az a majom Németh András soha nem állította be védekezni...
inkább Mehlmann-t kellett volna otthon hagyni, na őt nem vágom hogy mit keresett a vb-n :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.30. 16:09:20

17:45 - EON kézilabda gála, ÉLŐ!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.12.21. 15:39:50

FR: Nagy az aláírásképed! Kérlek módosítsd, max 150 pixel magas legyen!
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2007.12.21. 13:22:16

A Pick nyártól leigazolta Laluskát!
Nagyon jó igazolás, és végre egy igazi magyar.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=164234
HAJRÁ PICK! \:D/
robarca 73'
Barça C

2007.12.16. 22:08:51

Ugye-ugye! Nesze nektek Tadici!A románoknál sincs pszihológus biztos :-)
Így aztán lesz esélyünk még ellenük is az olimpiai selejtezőben :-)
PCsabi
aka Game90

2007.12.16. 18:02:23

Legalább a világbajnok vert ki minket ill. mi szorítottuk meg leginkább őket az egyenes kieséses szakaszban :roll: :roll:
A németek pedig hosszabbításban verték a románokat. Pedig a keleti szomszédjaink 7-8 góllal is vezettek, ebből látszik, hogy nem csak mi tudunk leadni ekkora előnyt.

Görbicz az All-Star csapatban! :arrow: ezt Tamásnak :wink:
Grege írta:Aggódom picit, h ez a VB a bevezetője lesz egy olyan 5-6 éves szakasznak, ahol már nem leszünk a világelitben, és várjuk az új magyar csillagok születését, kár lenne, mert ez is egy olyan sportág volt, amely sok magyart megmozgtaott, mindenki drukkolt a lányoknak, még a sportokban kevésbé járatosak is. Remélem tévedek.
Én nem aggódok annyira :)
Az oroszoktól 1 góllal kaptunk ki, HA az a meccs megvan, akkor mindenki örül az országban. Így viszont összezuhantunk és meg sem álltunk a 8. helyig. Elég kiegyenlített a női mezőny, van 7-8 kb. egyforma képességű csapat és csak a napi forma ill. a szerencse dönt :roll:
Ez a válogatott pedig Kirsner és Balogh Bea kivételével még jónéhány évig együtt fog játszani. A Fradiban és a Győrben + a kisebb magyar csapatokban pedig van egy pár fiatal tehetség (Triffa, Tápai, Laluska, Madai, Temes stb.).
Szerk. bár lehet, hogy rosszul látom a helyzetet, mivel Laurencz is borúsan látja a jövőt :? :D
A vébé előtt erről a témáról beszéltek Németh Andrással és ő mondta ennek kapcsán, hogy hozott volna ő több fiatalt, de az idén nem volt kiugróan jól teljesítő játékos. Fölöslegesen meg nem akart senkit elhozni.
Sztem majdnem (azért csak majdnem, mert én Tomori helyett Kindl-t hoztam volna) a legjobb csapattal mentünk Franciao.-ba, szóval egyik fiatalnak sem volt esélye, egyelőre jobbak a mostaniak.

Szerk. 2. csak félfüllel hallottam: Romániával, Lengyelországgal és Japánnal leszünk 1 csoportban az olimpiai selejtezőben. Romániában fogják megrendezni...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
el fuero
Entrenador del Barça

2007.12.16. 17:53:49

Game90 írta: jöjjenek csak a fiatalok.
A vébé előtt erről a témáról beszéltek Németh Andrással és ő mondta ennek kapcsán, hogy hozott volna ő több fiatalt, de az idén nem volt kiugróan jól teljesítő játékos. Fölöslegesen meg nem akart senkit elhozni.
robarca 73'
Barça C

2007.12.16. 16:57:52

Kikaptunk,ez van sajnos...
Tragédia nincs,szerintem.
Nem kellene elküldeni NA-t,szerintem jó szakember,bár abban nem értek vele egyet,hogy nem tud mit kezdeni ezzel a hozzáállással,amit a lányoknál tapasztalt "nyár óta".Azért az már nem most volt.Lett volna idő foglalkozni vele.Emlékszem a jókedvű Pálinger nyilatkozott még a vb előtt a sport1-en,hogy neki aztán nincs szüksége pszihológusra.Hát neki valóban nem volt,de néhány kolleganőjének bizony elkelt volna.Hogy hozzak példákat a sport világából:Szávay,Talmácsi,Lékó stb. mindegyik jár a felkészülés alatt sportpszihológushoz.Mi az eredménye?Na,ugye!Ez,hogy nem volt velük kinn,vagy legalább Tatán egy lélekbúvár, a szövetség felelőssége is.Biztos vagyok benne,hogy a francia-norvég-német csapatok mellett dolgoznak ilyen szakemberek,nem is kevesen és nem is eredménytelenül.
Az is probléma volt szerintem,hogy ismét keveset készült együtt a csapat,2 hét nem elég.Oké,hogy évek óta nem nagyon változik a keret,mindenki ismeri a figurákat már.Persze,de az ellenfelek is...Új variációkat megtanulni meg nem lehet jól 2 hét alatt,csak így,ahogy sikerült.A védekezésünk pedig valóban rossz volt,szerintem azért,mert az első 2-3 meccsen minden kétkezes lökésért kiállítottak tőlünk.Aztán ezen okulva visszavettünk és nem mertünk már sehogy sem szabálytalankodni,keménykedni.Persze ez nem jött össze,mert a magyar bajnokságban nem ehhez vannak szokva a lányok,itthon többet megengednek a bírók.Sőt biztos vagyok benne,hogy a nemzetközi kupameccseken is!!!És még egy,amíg csak 2-3 ember van a csapatban aki védekezésben és támadásban is az átlagnál kicsit jobban teljesít addig ne csodálkozzunk semmin.Ja és Radulovics mikor hagyta abba?Na, azóta már kinevelhetett volna Magyarország egy átlagnál tehetségesebb balkezes átlövőt,aki levesz némi terhet szerencsétlen Ibolyka válláról.
Hát ennyi,hajrá Magyarok!
Hajrá Barca!
bouba
Capitá del Barça

2007.12.16. 16:32:42

nem tudja valaki h neten hol tudnám nézni a vb döntőt?
Grege
Capitá del Barça

2007.12.16. 15:33:07

Game90 írta: - Sok minden alakult úgy a csapat életében az utóbbi időszakban, ami ide vezetett. Nyár óta érzem, hogy fokozatosan esik szét a közösség, s nem tudtam mit csinálni. Itt a világbajnokságon is egymást érték a belső villongások. Valamennyi játékosom úgy érzi, hogy ő megcsinálta azt, ami elvárható, ám a másik nem... Kivétel nélkül mindenkire gondolok, amikor ezt mondom, mind a tizenhat ember így látja helyzetét. S amikor azt kérem, hogy üljön le a másikkal, arra azt a választ kapom, hogy nem, mert a másik sem beszél ővele... Kijövünk meccset nézni, közösen felkészülni a feladatokra, s két játékosom is ott ölelkezik a barátjával a lelátón, mintha könnyed kiránduláson lenne, nem pedig világbajnokságon, ahol feladatai vannak, munkát végez. Nagyon össze kell szednünk magunkat lelkileg, hiszen a pekingi szereplés lehetősége nem úszott el a világbajnoki nyolcadik hely ellenére sem, olimpiai előselejtezőt fogunk rövidesen játszani.
Hajrá magyarok!
Én sem láttam sajnos/szerencsére, de ez az idézet is felhúzott eléggé Némethtől...
Nem akarnak leülni egymással?pasijukat ölelgetik?egyáltalán ott van a pasijuk? NA, itt kellene az edzői szigor, ahogy ficstáknál is sok helyen tiltják a feleségekkel való találkozókat, elhiszem, h romantikus város Párizs, de a VB-t nem e célból rendezik.
Amennyire ilyen dolgokat Franknek is a számlájára írtok, h nem fegyelmez(ett) megfelelőképpen, úgy ezt elmondhatjuk Némethről is...
No meg a csajok pasijai is barmok, ha nem látják be, h ilyen esetekben a háttérben kellene maradniuk, mert azzal segítenek a legtöbbet.

Aggódom picit, h ez a VB a bevezetője lesz egy olyan 5-6 éves szakasznak, ahol már nem leszünk a világelitben, és várjuk az új magyar csillagok születését, kár lenne, mert ez is egy olyan sportág volt, amely sok magyart megmozgtaott, mindenki drukkolt a lányoknak, még a sportokban kevésbé járatosak is. Remélem tévedek.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.16. 15:28:39

Közben megy a Román-Német, nem gyenge meccs. :D

Baumbach az utolsó másodpercben dobott góljával hosszabításra hozták a meccset a friccek. :D
PCsabi
aka Game90

2007.12.16. 14:46:43

Még szerencse, hogy nem láttam a meccset :? De eltudom képzelni, hogy milyen lehetett a védekezésünk, ha 37 gólt kapunk Angolától :oops:
Elég csúfosan fejeztük be ezt a vb-t 4 vereséggel... Ennél rosszabb helyezésünk csak a 90-es évek végén volt, egy 9. és egy 10. hely...

Én nem küldeném el Németh Andrást, jobb magyar edzőt nem hiszem, hogy találhatunk nála. Max. Róth Kálmán jöhet szóba, külföldit meg nem hiszem, hogy hoznánk...Mellesleg nem hiszem, hogy csak Németh tehet a 'bukásról', ez pl. elég tanulságos:

- Sok minden alakult úgy a csapat életében az utóbbi időszakban, ami ide vezetett. Nyár óta érzem, hogy fokozatosan esik szét a közösség, s nem tudtam mit csinálni. Itt a világbajnokságon is egymást érték a belső villongások. Valamennyi játékosom úgy érzi, hogy ő megcsinálta azt, ami elvárható, ám a másik nem... Kivétel nélkül mindenkire gondolok, amikor ezt mondom, mind a tizenhat ember így látja helyzetét. S amikor azt kérem, hogy üljön le a másikkal, arra azt a választ kapom, hogy nem, mert a másik sem beszél ővele... Kijövünk meccset nézni, közösen felkészülni a feladatokra, s két játékosom is ott ölelkezik a barátjával a lelátón, mintha könnyed kiránduláson lenne, nem pedig világbajnokságon, ahol feladatai vannak, munkát végez. Nagyon össze kell szednünk magunkat lelkileg, hiszen a pekingi szereplés lehetősége nem úszott el a világbajnoki nyolcadik hely ellenére sem, olimpiai előselejtezőt fogunk rövidesen játszani.

Következő világversenyen pedig elköszönnék Tomoritól + 1-2 idősebb játékostól, jöjjenek csak a fiatalok.

Hajrá magyarok!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.16. 13:06:25

nem biztos, h kizárólag csak németh andrás tehet erről az egészről.
mindenesetre nagyon sza.r, h az oroszok elleni meccs így megtakarta a lányokat, h azóta leszarták az egészet... nagyon sajnálom.
PUYOL-XAVI-INIESTA
sergi1989
Capitá del Barça

2007.12.16. 13:02:49

hát sztm sokkan kifognak röhögni de románok edzője vagy hasonló kéne ide!
az az ember egy akkora tuskó paraszt hogy elképzelni nem lehet,de nagyon tud rájuk hatni németek ellen is időt kért majd olyan ideges lett hogy elküldte őket p.csába és leült a kispadra és oda küldte a segéd edzőjét időkérésnél és odasement ...ebből nem azt veszem le hogy jo edző..de ezután csináltak egy 6-0 rohamot!nem őő de egy igazi vezér kel nekük!asszem vmi Tadic a neve!
el fuero
Entrenador del Barça

2007.12.16. 12:39:03

mypeter írta:Nem tragédia, hogy helyre raktak minket az olimpia előtt. Kell egy profi szöv. kap. és még van némi idő. Ez a csapat tud jól játszani. Találjuk meg a megfelelő edzőt és mehet tovább minden.
Most kéne egy külföldi SZAKEMBER, mert Magyarországról már nem nagyon lehetne mondani alkalmas edzőt erre a feladatra.
Nézzük a magyar jégkorong példáját (ezúton is grat a 2 győzelmükhöz és remélem ma megverjük Japánt is), itt van Pat Cortina és valami eszméletlen milyen munkát végez. Honnan szedte össze a magyar hokit. Már eséllyel indulunk neki a B csoportos világbajnokságnak.
Ezért mondom,hogy örülnék egy külföldi szövetségi kapitánynak, mert áthozná a mentalitást, megtanítaná védekezni a magyarokat.
mypeter
Entrenador del Barça

2007.12.16. 12:29:45

Nem tragédia, hogy helyre raktak minket az olimpia előtt. Kell egy profi szöv. kap. és még van némi idő. Ez a csapat tud jól játszani. Találjuk meg a megfelelő edzőt és mehet tovább minden.
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.12.16. 12:26:16

Perrero írta:mi a retkes f.szom van Pálingerrel :?: :?: :?: ezeket máskor simán fogja... :?
Tessék??????????????

Ez a baj, amit Kökény Bea is mondott, h itt a védekezésen dől el minden.Amíg Pálinger 40-45 % tud védeni addig nem tűnik fel a különbség mert ő ezt így abszolválja.Csak más kapusok 30 % védenek és a csapatuk úgy nyer 5 góllal ez nagy különbség, úgyhogy Pálingert ha vki szidni meri az végülis a csapat vezérét,mi voltát szidja.... :roll:

Ahogy tamás beszélt Görbiczről azt nem is kommentálnám, mert nélküle és Pálinger nélkül sehol se lennénk....... :oops: :?

Nekem egyes meccseken Tóth Timitől hiányzott vagy 5-8 gól plusszba.
Kép
Zsoltbarca
Barça B

2007.12.16. 12:26:10

varga tamás írta:
Zsoltbarca írta:
Grege írta:
Nem erről beszélek!Hanem arról amit róla írtál!És ezt teis tudod!
Forcabarca
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.16. 12:15:02

Zsoltbarca írta:
Grege írta:
varga tamás írta:
Hát, ha neked mindegy, hogy az 5. vagy a 7. helyért játszunk, akkor igazad van.
Kép
Zsoltbarca
Barça B

2007.12.16. 12:13:48

Grege írta:
varga tamás írta:
batinho írta:
Most olvasom a nyilatkozatod!Hogy lehet így beszélni egy Magyar játékosról aki a Magyar csapat legjobbja volt az egész Vb-n???Akit 3 meccsen választottak a mecs legjobjának??Aki több mint 60 golt dobott???
Nélküle szerinted hol tartott volna ez a csapat??Éspont őt szurod ki azért mert egy helyosztó mecsen dobott 1 golt 25 perc alatt???
Forcabarca
el fuero
Entrenador del Barça

2007.12.16. 11:46:00

Tragédia...Én csak ennyit fűznék hozzá!
Roniee21
Capitá del Barça

2007.12.16. 11:28:43

Sok a HA! :twisted: Németh András takarodjon nincs mentség :twisted:
jelwaz
Entrenador del Barça

2007.12.16. 10:51:17

Varga Tamás: Látom én, hogy sziveden hordod a kézilabdát és a magyar válogatottat, eszembe se jutott ezt megkérdőjelezni.
Valójában képzeld azt el, ha ilyen kiegyensúlyozatlan játékkal is ilyen jót játszottunk az oroszok és németek ellen, mire lennénk képesek, ha kiegyensúlyozottan játszanánk. De ahhoz, hogy képesek legyenek erre, az is kell, hogy bizonyos esetekben ne kezdjük el a pofájukba vágni ezeket. Mondjuk úgy, hogy szurkolói felelősség, vegyük le a vállukról ezt a terhet, egy csapatnak a holtszakaszban van a legnagyobb szüksége támaszra, ami egy meccsen a szurkolótábor lehet. És ha mi mindent megteszünk, és előfordul még jópárszor, akkor majd nekik esünk, de talán még akkor sem kell. Na jó most ez a vesszőparipám, de nagyon szeretném, ha olyan dános-franciás-norvégos stb. mentalitású szurkolótábor lennénk, és ha megnézitek ezek a csapatok fordítanak 6 gólos hátrányból, és nem elvesztik a meccset 6 gólos előnyről. Pálinger mellet Szamoránsky teljesítménye még nagyon is elfogadható. (sulykot->rövid 'u')
Amugy tökmindegy, hogy 7. vagy 8. hely, Angolát bármikor megverjük, ha szükségünk van rá, most nem volt.
Inkább Németh András nyilatkozata volt a megdöbbentő a meccs után.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.16. 10:47:44

Szégyen. Nincs mentség.

Németh András :arrow: viszlát!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.16. 10:42:38

Hát ez szégyen.. mi lett ezzel a csapattal... :(
Visca El Barca!
Kép
Més que un club