Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Rúgja a gólokat? Ez volt az első gólja ebben a szezonbankis-leo-messi írta:Nem vagyok tulságossan szomorú Messi sérülése miatt mivel a többi játékos remke formában van igaz van pár kivétel mint például R10 de még gudijonsen is rugja a gólokat "középpályás" létére Eto'o-ról akkor ne is beszéljünk.
Szerintem Messi a téli rehabon kipiheni magát és 2008-ban a régi messi jön vissza új formában.
G-Jay írta:Én má majdnem sírtam amikor megláttam hogy lesérült! Ez már nemtom milyen sérüléshullám! Enél pechesebb csapat se sok van! ?Isten is Madrid szurkoló tán vagy mivan máá
Minél hamarabb épülj fel Messi!
Classicon meg meg kell mutatni, hogy ahogy annak idején se csak Dinho volt a csapat, ugy most sem csak Messi miatt nyernénk!
G.
Helguera -t nagyon nem szeretem...Roniee21 írta:A végén Helguera majd fel robban az idegtől,olyan vörösIlúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=eoy6SvTl ... ure=relate
Jobbulást
ez tetszokAsys írta:Szeretem az összesküvés elmélteket ezért most is gyártottam egy picit:
Messi tegnap könnyedén megsérült ezért Frank lecserélte aztán szóltak az orvosoknak, hogy mondják azt Messi egy hónapra dőlt ki és kihagyja a klasszikust, de valójában semmi baja csak beakarták etetni a Reált, hogy ne készüljenek Messi játékára meg arra a taktikai variánsra amire az ő játéka ad lehetőséget!
Remélem most az egyszer bejön az elméletem...
és játszani fog!!!!!!
SZtem jobbak vagyunk a madridnál de tavaly egy emberen MESSIN múlott a meccsSharkinho írta:Jobbulást neki, de nehogy már egy játékoson múljon az El Classico. Ha jobbak vagyunk a Madridnál, Messi nélkül is megverjük őket...