Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Robben? Minek?Dave87 írta:Nagyon nehéz lenne pótolni Ronaldnihot, de hát szerintem teljesen igaz, ami a cikkben van. Megerősödött, kicsit nehézkesebb lett a mozgása (magához képest), nem a régi.
Robben jó választás lett volna, ha nem vitte volna el a Madrid, én rá szavaztam régebben is. Mondjuk így már őt valszleg bebuktuk.
Quaresmát is...Sabrosa-t is...
David Silva jó lenne
Messi középpályás lenne? Ugy tudtam nem. Elörébb játszik. És Giovanni is. A középpályát haggyuk meg Iniesta-nakxMontana írta:ha az elkövetkezendő 5évet nézzük, akkor egyértelműen Leo Messi és Dos Santos középpája van kialakulóban (akik szerintem egyértelműen jobbak lesznek, mint Ronaldinho), korosztályukban megnyertek mindent, és akkor még nem beszéltünk Bojan-ról... aki nem hiszi járjon utána
...aki pedig elhiszi, annak mi járunk utána!xMontana írta:ha az elkövetkezendő 5évet nézzük, akkor egyértelműen Leo Messi és Dos Santos középpája van kialakulóban (akik szerintem egyértelműen jobbak lesznek, mint Ronaldinho), korosztályukban megnyertek mindent, és akkor még nem beszéltünk Bojan-ról... aki nem hiszi járjon utána
Ezt igy most nem értem. Az egy dolog, hogy Ronaldinho-t elöveszik páran, hogy ide fog menni, oda fog, menjen télen, menjen nyáron stb... mert nem megy neki. De Deco-t miért kéne elküldeni? Messi mellett ö van a legjobb formában (szerintem). Öreg? De ha jol játszik akkor kit érdekel? Vonuljon innen vissza, ha már ugy érzi hogy nem tud hozzátenni semmit a Barca játékához, ez egyenlöre nem igy van. Szal maradjon! És nem kell Lampard!rhynn írta:Ha így nézzük a válaszom a következő:
Ronaldinhot azonnal nem lehetne pótolni, de minden bizonnyal jönne egy "sztárigazolás", hogy a szponzorok se mérgelődjenek, meg a szurkolók se. Nagy kapkodás lenne, így egyrészt drágán várásolnánk (bármennyire is nem szereti ezt Laporta), másrészt rövid határidőre kb. ezek a játékosok elérhetőek.
Lampard szeretne itt játszani, s Laporta legalább annyira szeretné őt megszerezni,mint Henry-t, még ha midnen realitást nélkülöz is a dolog. Deco pénzügyi szempontból öreg, két év múlva már nem lehet eladni, Lampardot talán igen. Kakát nem lehet megszerezni, bár most Dida megdobálása stb. után ő is elgondolkodott a dolgokon.
Deco már megnyert mindent, kb 5 bajnoki címet, 2 BLt egy UEFA-t, Lampard még semmit. Ha egyidősek is lennének, az egyik agyonmotivált lenne az új közegben, szeretne bizonyítani, a másik pedig 4 év után már kicsit belefásultan maradna a csapatban.
Katalán léte azért kell,hogy legyen katalán a csapatban, s a helyi szurkolók is bírják a csapatot. Ez pedig pénzt generálhat a csapatnak.varga tamás írta:Az, hogy Oleguer a keretben van, nem elsősorban pénzügyi okokkal magyarázható. Sokkal inkább katalán nemzetiségének, és túlzott nacionalizmusának.