Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha kiírod rendszerindító adatlemezként írd kikülönben nem működik!Rivaldinho írta:Na! Megvan a windows!
EL tudja vki modani röviden hogyan telepítsem ? Mármint h kiírom Nero-ba, gondolom képfájl-ként.. utána beteszem a laptoba (amin nincs op-rendszer) és utána a telepítési varázsló már irányít engem ? v nekem kell csinálnom vmit ? THX!
csak röviden, hogy irányí e engem a varázsló v sem...?
A gép meg a kártya szerintem nincs nagy összefüggésben, én vettem 1G-s NAGYON minőségi sd kártyát 10.000-ért (legdrágább Kingston), tehát ha azt ki kell cserélni, nem hiszem ,hogy csökkenti a géped árát.VIII.Henrik írta:Köszi, de már formáztam. Sajna így kevesebbért tudom eladni a fgépem. Talán vmi ötlettel még előállnak az.
Vagy pl. megveszed az eredetit, s nem reklámozod azt, hogy törvényt szegsz.Rivaldinho írta:Na! Megvan a windows!
EL tudja vki modani röviden hogyan telepítsem ? Mármint h kiírom Nero-ba, gondolom képfájl-ként.. utána beteszem a laptoba (amin nincs op-rendszer) és utána a telepítési varázsló már irányít engem ? v nekem kell csinálnom vmit ? THX!
Ha jól emlékszem irányit már a varázsló de kérdezz meg mást is mert ez nem biztos....Rivaldinho írta:Na! Megvan a windows!
Mert nem olvasod el a fórumról a tudnivalókat.Bányász írta:Bocsi,h ilyen szerncsétlen kérédssel fordulok hozzátok,de miért nem tudok képet feltölteni???:)
Köszi előre is....
Be kellett volna járni órára és figyelni kellett volna......... :DDDGame90 írta:Access-hez ért valaki?Holnap reggel vizsgázok belőle és kéne egy kis segítség
![]()
''Függetlenül a forrás legalitásától a lefele irányú, magáncélú másolás keretében végzett letöltés az legális''FCB_gábor írta:A torrent egy legális fájlmegosztó rendszer. Az már más kérdés, hogy lehet illegális dologra is hasznáni. Pont, mint egy konyhakést vagy nylon zacskót.
Mi most semmilyen törvénybe ütköző dologról nem beszéltünk. Nem programokról vagy filmekről és nem is zenékről esett szó.
Bár végülis Ti vagytok a górék. Többet igérem nem teszek említést arról a csúnya izéről.