Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Iniesta<=>Dos Santos. Szerintem Ini jobban tud játszik csereként. Ez az igazságcsipa1899 írta:Szerintem ez lenne a legjobb kezdö a real ellen:
Kapu: V. Valdez
Védők: Abidal Milito Marquez Puyol
Középpályások: Deco Toure Xavi
Csatárok: Ronaldinho Eto'o Iniesta
???
Jelen helyzetünkben ennél jobbat nem tudunk kirakni. A védelem összetételén lehetne gondolkodni esetleg, hogy Marquez vagy Zambrotta kapjon e helyet a kezdőben. Ez ugye befolyásolja Puyol posztját is. Ha Dinho formában lenne, egy percig sem kellene aggódnunk.csipa1899 írta:Szerintem ez lenne a legjobb kezdö a real ellen:
???
Egyet értek veled az összeállításban! Talán annyiban változtatnék, hogy Marquez helyett Zambrotta, bár talán Puyol jobban lefogja Robinhot! Ha jól semlegesítjük Robinhot, biztos nem kapunk gólt, ez lesz véleményem szerint a legfontosabb!csipa1899 írta:Szerintem ez lenne a legjobb kezdö a real ellen:
???
Kapusok: Hildebrand vs. CanizaresRita írta:Csak fél füllel hallgattam a kommentátort különböző okok miatt..viszont vmi oasmit mondott a kommentátor,hogy a kapusok között nincs jó viszony vagy vmi ilyesmit.vki emlékszik,hogy kikre értette ezt a "nincs jó viszony közöttük" mondatot?
Meg,hogy vkitől megkérdezték h mikor nősül meg és azt válaszolta,hogy majd ha szögre akasztotta a cipőit.--itt kiről violt szó?![]()
csipa1899 írta:Na srácok ha valaki tud valamit akkor az segíthene egy kérdésemben...Azt már tudjuk hogy az El Clasicó Jövöhét vasárnap lesz 19:00-kor...Akkor meg miért van kiírva a sportklub honlapján az hogy Barcelona - Real m. 20:30 ÉLŐ... Szerintem ez hülyeség...az biztos.. de a real honlapján meg azt olvastam hogy a sport2-őn lesz..Most akkor mi van??? Sportklub vagy Sport2???? Nem mind1 hogy melyiken lesz mert jelenleg nincs sportklubbom :S... Na mind1....Messit pedig nagyon sajnálom biztos lett volna 1-2 gól a lábában a real ellen...MÉS QUE UN CLUB
Madridista írta:Bár a televíziós-háború még változtathat a kezdési időponton, jelen állás szerint a hivatalos verzió, hogy szombat este 20 óra helyett vasárnap este 19 órakor rendezik meg a találkozót, így az Magyarországon a Sport2 csatornán fog képernyőre kerülni. A Liga döntésének értelmében a forduló tévés mérkőzése a Sevilla-Racing összecsapás lesz, a spanyol nézők szombaton este 22 órától azt az összecsapást tekinthetik meg ingyenesen, míg a Barcelona-Real Madrid rangadó csak és kizárólag fizetős formában lesz látható.
Rajah írta:Messi egyértelműen pótolhatatlan,ebbe kár bele mennünk!!!Szerencsénkre nem szűkölködünk hiányt hatalmas tehetségekben,de a játéka mindenképp nélkülözhetetlen a mai Barca-ból.Állítom Eto nélül szaBhatnánk az El Classico-t,hála istennek semmit sem változott(kőkeményen beköszönt a Valencia-nak),te jóééééég......,mi lesz ha 100%-os lesz!??Giovani lesz a következő Messink,de még van mit tanulnia.Azt az ordító helyzetet illett volna belőnie,mert egy szoros meccsen agyvérzést kaptam volna.Messis vagyok,de ez a szubjektív véleményem - Eto visszatért és retteghet a Madrid,minden oka megvan rá(már nagyon hiányoltam a góljait )!!