Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szvsz Deco még nincsen formában teljesen a sérülés után, nemtudom hogy mennyire lesz hétvégére kezdésre alkalmas.Vito írta:pont a clasicon hagynád ki Deco-t???
amikor Puyol rosszul játszik a szélen, akkor az általában azt jelenti, hogy fent ragad a támadásoknál és nincs ideje visszaérni, rendeződni. tegnap jól játszott a szélen (egy almost nulla és impotensen játszó Valenkia ellen).
szvsz sokkal hasznosabb lenne, ha Puyol középen kezdene, Zamb pedig a szélen. a szélsővédő rutinja sokkal sokkal nagyobb, mint Puyolé
Az egylábas se volt mostanában olyan formában, hogy ezt így simán kimerd jelenteni..Messi... Pedig butára szivatta volna a kis Marcelot, és Canna papát.
egyértelmű, hogy a kettő közül vmelyik. sztem frank iniestat fogja favorizálni, ha meg [auto_cenzúra] állunk jöhet 2santosAprieto írta:Puyol - Iniesta
Puyol - Giovanni
azért kérlek, mert abszolut 0 formát mutat. a levante v. murcia ellen jatszhatna, de a classicon nem. robinho ott s*opatná ahol tudná. ráadásul mostanaban a támadójátéka is 0.Ordog írta:Zambrottát miért hagyja ki mindenki???
ugyanmár. tegnap volt két rossz megmozdulása és annyi. amugy meg egyik legkiegyensulyozottab jatekosunk.mypeter írta:Milito bizonytalan
Meg az lfp.es-en is és a bwin.com-on is. Sportretekék trükköznének, de nem fog sikerülni.el fuero írta:A hivatalos honlapon is 19:00 van. Én inkább nekik hiszek, mint a szenny Képes Sportnak. (KS=Képessport=Sportklub-->ugyanaz a színvonal)
ezt nem figyeltem...real_funghi írta:De ők 20:45-re írják. Nem 19:00-tól lesz?Vito írta:a SPORTKLUB adja a klasszikust!
most láttam a hirdetést a mai sportban
Teljesen egyetértek veled. A SportKlub kommentátorai egyszerűen nem jók, és kész. És ahogy észrevettem, a képminőség sem olyan jó, mint a Sport1-en. Csak úgy fogadnám el a közvetítésüket, ha Horti Gábor tolná. Őt nagyon csipázom, a Barca TV meccseit már eleve miatta is érdemes nézni.el fuero írta:OFF: Kiváncsi vagyok mennyi pénzt tett le az asztalra az RTL a Sport TV-nek, hogy ők közvetíthessék a derbit. Na, meg arra is, hogy melyik 'nagyokos' lesz a kommentátor. Már előre hánynom kell!Vito írta:a SPORTKLUB adja a klasszikust!
most láttam a hirdetést a mai sportbanAlvilági, Rudolf vagy ki a halál...
De ők 20:45-re írják. Nem 19:00-tól lesz?Vito írta:a SPORTKLUB adja a klasszikust!
OFF: Kiváncsi vagyok mennyi pénzt tett le az asztalra az RTL a Sport TV-nek, hogy ők közvetíthessék a derbit. Na, meg arra is, hogy melyik 'nagyokos' lesz a kommentátor. Már előre hánynom kell!Vito írta:a SPORTKLUB adja a klasszikust!