Élő közvetítések 07/08
grat a csapatnak! szép volt! gn
Szép, értékes győzelem volt, de nagyon aggódom Messi, Ronnie miatt.
-
- Jugador d'estrella
Vége!
3-0!
3-0!
Hajrá Barcelona!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
az más kérdés, csak feltűnt ez az apróság.nem az a lényeg

Először Rijkaardot, aztán ha Laporta nagyon sír hogy elküldték a szerelmét akkor lemondd.Mihu írta:Szerinted ha Laporta 1000x lenyilatkozza hogy szerelmes Rijkaardba akkor kit fognak hamarabb elküldeni?barsza92 írta:Ha a Classicon is kispados lessz akkor ott kivégzik Rijkaardot. (Főleg ha kikapunk(de erre gondolni sem szabad))![]()

-
- Llegenda del Barça
Sacchi!Sacchi írta:Pedro barcás.amíg nálatok egy rmcf nevű versenyző örjöng folyamatosan, addig te ne nagyon szervezd meg itt az életünket.
köszi.( legalábbis a hozzászólásait visszaolvasva )

nem az a lényeg

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Deco nem játszik azért rosszul.. de látszik hogy sokat kihagyott.. 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- senzu
- Entrenador del Barça
azt is megfigyeltem, hogy azon kivül hogy összeesküvés-elméleteket gyártotok, soha semmi jó se nektek, akár nyerünk akár nem...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára senzu 2007.12.15. 23:44:20-kor.
- Mihu
- Director del Fútbol
Szerinted ha Laporta 1000x lenyilatkozza hogy szerelmes Rijkaardba akkor kit fognak hamarabb elküldeni?barsza92 írta:Ha a Classicon is kispados lessz akkor ott kivégzik Rijkaardot. (Főleg ha kikapunk(de erre gondolni sem szabad))

Háát nem tudom, Koeman meddig maradhat igy...
(mondjuk nem is érdekel:D)
(mondjuk nem is érdekel:D)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2007.12.15. 23:43:28-kor.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Botladozását? Egyre jobb formába lendül, egyre magabiztosabb. Ha most beküldte volna a pályára Franky, akkor szerintem megint bizonyitotta volna, hogy van helye a kezdöben is. (inkább mint Guddynakmadmax87 írta:Személy szerint eredményt akarok végre látni és nem dinho botladozásait nézni!

Pedro barcás.amíg nálatok egy rmcf nevű versenyző örjöng folyamatosan, addig te ne nagyon szervezd meg itt az életünket.
köszi.

-
- Entrenador del Barça
Mintha amerikaifocit néznék, mármint abban az összehasonlításban, hogy szépen kezd kiürülni a stadion. Akik maradnak azok már csak a fehér zsepi lóbálása miatt maradnak.
Ha a Classicon is kispados lessz akkor ott kivégzik Rijkaardot. (Főleg ha kikapunk(de erre gondolni sem szabad))Danka00792 írta:Szerintem ezt nem engedheti meg magának Rijkaard. A szurkolok a fejét fogják követelni, ha tényleg meg meri tenni.varga tamás írta:Kezdem én is azt gondolni, hogy Ronnie-tól a klubvezetés meg akar szabadulni.
Ezek után nem lennék meglepve, ha a Real ellen is csak a kispadon kezdene.

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
[/quote]Személy szerint eredményt akarok végre látni és nem dinho botladozásait nézni![//quote]

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
nem akarok beleszólni, de tegyük fel, hogy rijkaard beküldte volna r10et, majd a 4 közül az egyik szerencsétlen valenciai védő lerúgja. akkor meg nyilván azt mondanátok, hogy minek kellett beküldeni, egy már megnyert meccsre. vagy tévednék?
Személy szerint eredményt akarok végre látni és nem dinho botladozásait nézni!Danka00792 írta:Szerintem ezt nem engedheti meg magának Rijkaard. A szurkolok a fejét fogják követelni, ha tényleg meg meri tenni.varga tamás írta:Kezdem én is azt gondolni, hogy Ronnie-tól a klubvezetés meg akar szabadulni.
-
- Llegenda del Barça
így van!Boixos írta:amíg nálatok egy rmcf nevű versenyző örjöng folyamatosan, addig te ne nagyon szervezd meg itt az életünket.Pedro10 írta:"varga tamás írta:
Remélem, jövő vasárnap szétbasszuk az agyukat! Hülye szemétládák!
"
Ez az ember egy szégyenfolt. Miért nem bannolják? Ilyen megengedett?
köszi.

- Danka00792
- Director del Fútbol
Szerintem ezt nem engedheti meg magának Rijkaard. A szurkolok a fejét fogják követelni, ha tényleg meg meri tenni.varga tamás írta:Kezdem én is azt gondolni, hogy Ronnie-tól a klubvezetés meg akar szabadulni.
- senzu
- Entrenador del Barça
egy már MEGNYERT meccsen szerintem igenReplay írta:mert szerinted az normális, hogy egy RONALDINHO nem kell a csapatba?senzu írta:amúgy esküszöm nektek ĺróknak kéne elmennetek, olyan összeesküvés-elméleteket tudtok kitalálni hogy az valami kegyetlen
biztos HATALMAS motivációt nyújtana számára ha lecselez 3 falábú valencia védőt, talán még el is bizná magát hogy ő az ARC, és akkor jön a real féle védelem és csak néz hogy hoppá MÉGSE én vagyok az arc
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
jesszus mit hagytunk ki megint
Giovanninak érik a gólja de nagyon 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Én személy szerint örülök neki hogy nem hozta be dinhot jot tesz ezzel a csapatnak is meg dinhonak is majd ha formába lesz ( mi nem látjuk az edzéseket nem tudjuk mi a helyzet) akkor játszani fog addig meg ilyen helyzetekben hadd jöjjön be a ksi Bojan mert azért nem kutyaütő ö sem!!!
-
- Jugador d'estrella
Megint mit hagytunk ki!
Dos Santos!
Dos Santos!
Hajrá Barcelona!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!