2007.12.16. 10:11:34
Varga Tamás őszintén szólva nem értelek. Vagyis azt értem, hogy rosszul esik, meg csalódott vagy, de... Görbét én sem tartom olyan sokra, mint a közvélemény, de ha a válogatott tipikus magyar betegségben szenved, hát te is. ez annyira jellemző a magyarokra, hogy nem elég a jó, akkor már a legjobb kell. Bojana valamennyire egyedülálló volt, és átlövő, Görbicztől igenis nagyon jó a 8 gólos átlag, ahogy nagyon sok válogatott játékosnak is az lenne, ha elérné. Ráadásul Bojananának is megvoltak a maga hülyeségei, pl. a lövőszázaléka a legtöbbször nem volt világbajnok. És azt sem értem, hogy Mehlmannt miért kell egyből rakás szerencsétlenezned? Most nem jött neki össze, és? Szerintem nagyobb baj, hogy nincs cseréje. Mindenki játszott már rosszul, és Mehlmann nem véletlenül játszik Dániában. Nem értem miért kell vergődni, hogy ,,ennyit tudunk és ez édeskevés". Nem ennyit tudunk, mert akkor nem lennénk csalódottak. Másrészről , ha ennyit tudnánk, akkor az azt jelentené, hogy önmagunkhoz képest jól játszottunk, csak az ellenfelek jobbak voltak. Pedig ez nem igaz. Jól játszottunk Románia, Németország és Oroszország ellen is, mindhárom 4-ben van. Ne haragudj, de ha nem vagy hajlandó belátni, hogy elvetetted a súlykot, akkor ne járj ki válogatott meccsre, és ne hangoztasd nagyon a véleményed, mert pont ezektől a viszhangoktól lesznek mentálisan ennyire terhelve ezek a lányok.Ők a mi lányaink, és nem akarnak lebőgni, valójában ügyesek is, és ennél mindenképpen többre hivatottak, Mindegy, hogy 5. vagy 8. hely, az Olimpiára összekapjuk magunkat. Én bízom a lányokban, mert erre van szükségük, és mert bebizonyították, hogy meg is érdemlik.
Nem csak Pálingert kell dícsérni, meg Görbét meg Tóthot, vannak még akik kitettek magukért, mertpl. beálló nélkül nincs átlövő, így hát Szamoránsky is megérdemel minden dicséretete (Ill. Borbás is), és Szűcs Gabiról se feledkezzünk meg.