Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyenlőre miután kevesen vagyunk,úgy tűnik nálam lesz..Természetesen kimegyek eléd kökire ha kell,de bővebbet a többiek nélkül nem mondokSzandi írta:Ok, mond a helyet, meg, h mikor legyen a találkozó, ami mindenképp kökin legyenés úgy már minden jó lesz.
Szandi! Mindent tudunk..Van kedved velünk meccset nézni?Szandi írta:Hát...szavazzatok max megvétózom![]()
![]()
persze, hogy írjatok..neviccelj...igaz, h még nem tudunk semmit...
A "krém krémje"! Kaptam egy üveg J.Walkerst,remélem kitart vasárnapigBadi írta:1. Ordog
2. Tim
3. Badi
Magamat mégsem írom fel hülyén nézne ki.Ordog írta:Na akkor számoljuk újra hogy ki jönne és ki nem...
Mostmár tutinak tűnik a dátum:)
Részemről O.K. a 23-a 7 óra
1. Ordog
Ha Komolyan gondoljátok,gyertek nyugodtan!Ordog írta:Oké Tim... hánykor gyülekezzünk nálad???![]()
Badival már indulunk is![]()
basszus, mióta akarok már a barcás testvéreimmel megnézni egy fullos El Classicot... rohadt sorsoló gép. Hogy esne ki az összes fogaskereke.. vagy mi a fene
Meg ne sértődj!!Drigo írta:Valóban bezzeg...Sokan leszarják, hogy mi is van ilyenkor csak az a fontos, hogy minél drágább ajándékokat kapjanak, hogy felvághassanak majd a haverjaik előtt.Tim írta:Bezzeg ha Alvin koncert lenne..![]()
Nem tom, hogy hogy vagy Vele, de nekem a karácsony nem a kumma ajándékokról szól nem arról, hogy minél drágább ajándékokat vagyünk és főleg kapjunk, hanem, akkor végre van egy kis nyugi, végre otton van mindenki, ami azért évközben nem igazán mondható el. Annak ellenére, hogy mit ünnepelünk, legalább együtt van mindenki és ez a jó benne.
Tudod, van, amit nem lehet pénzért megvenni...
Nem beszélve arról, hogy azért Alvinék is emberek és a látszattal ellentétben azért ennyire nem pénzéhesek, amúgy meg bocsánat, hogy elmegyek koncertre és nem csak a netről töltögetek mindenfélét.
Akár..Nem tudom hány rajongója van,de sörözni bármilyen indokkal lehetSzandi írta:Ja, december 27-re egy Péterfy Bori koncertet a Trafóba!
Valóban bezzeg...Sokan leszarják, hogy mi is van ilyenkor csak az a fontos, hogy minél drágább ajándékokat kapjanak, hogy felvághassanak majd a haverjaik előtt.Tim írta:Bezzeg ha Alvin koncert lenne..![]()
Azért az mégis csak Aranyvasárnap lesz...Szandi írta:23.-át kb senki sem fogja bevállalni.![]()
![]()
Pedig ha belegondoltok, vagyis nekem személy szerint biztos, az lenne a legjobb
Kód: Egész kijelölése
Az LFP december 23-ára, vasárnap 19 órára rakta a Barcelona - Real Madrid összecsapást.
Most a DB vagy a Hódok ártottak meg ennyire az tuti, hogy Neked nem adok több DVD-t ColumboTim írta:Most besétáltál a csapdába! Csakugyan nem így kell írniDrigo írta:
Lehet, bár én nem hinném azt sem tom, hogy hogyan kell leírni ezt a super sanizét. Én csak nézem, nem írogatok ilyeneket.nem is tudod hogy kell írni
emiatt került Szandi az elátkozott 4.helyre(ez terelte rád a gyanút egyébként!) Ismerd el bűnösséged,és hajolj meg brilliáns logikám előtt
![]()
Most besétáltál a csapdába! Csakugyan nem így kell írniDrigo írta:
Lehet, bár én nem hinném azt sem tom, hogy hogyan kell leírni ezt a super sanizét. Én csak nézem, nem írogatok ilyeneket.
Lehet, bár én nem hinném azt sem tom, hogy hogyan kell leírni ezt a super sanizét. Én csak nézem, nem írogatok ilyeneket.Tim írta:Lehet hogy Drigo tréfálkozik?Ordog írta:Biztos valamelyik modi írta be..........................
Lehet hogy Drigo tréfálkozik?Ordog írta:Biztos valamelyik modi írta be..........................