2007.12.13. 18:23:59
Az rendben, hogy el vagytok keseredve (ahogy én is), de egyes hozzászólások tartalmuk miatt bannolandóak lehetnének. Ezzel a játékkal VB-t lehet nyerni, és meggyőződésem, hogyha a meccset nem az oroszok ellen játszuk, akkor a kettős emberhátrányt is túléljük, amely eldöntötte a meccset.
Még hogy hülyék ehhez a játékhoz? Szerintem ezt olyanok mondják, akik életükben nem kézilabdáztak komolyabban. Megnézném, hogy itt egy átlagméretű emberekből álló csapat mihez kezdene egy átlagban nála 20-30 cm-rel, és 20 kilóval nagyobb csapat ellen. Hát ezek sorfalat tudnak állni egy futballpályán hosszában és nem mész át közöttük. Ehhez képest a húzások kijöttek, beállóba eljutottak a passzok, a lövőszázalék is egész jó volt, a védekezés fenomenális volt egy darabig, ahhoz képest, hogy sok gólt kaptunk (nyílván előfordult, hogy 1-2 alkalommal átsétáltak a védőkön, de az oroszok ellen ez fantasztikus). A végén a fordulópontot szerintem pedig az jelentette, hogy ném léptünk ki megfelelően az átlövőikre. 35 góllal meccset kell nyerni. A kettős kiállításunk azért döntötte el szerintem a meccset, mert az oroszoknak a fizikumuk miatt kevesebb pluszt kellett beleadniuk abba, hogy kevesebben védekezzék le a teljes szélességet (minden megeröltetés nélkül lépnek 10 cm-rel hosszabat) míg mi így is elég hosszú passzokkal operáltunk, nagyobbakkal már túl rizikós lenne lenne. Az oroszok nagyon jól játszottak, ők ennyit tudnak, nekik ez a 95% (+5%, ha Tourey bedobja a ziccereit), nem a legjobb játékosok, csak erősek, de ez a játék része. Anno Farkas se volt éppen nőies, ő pl. alkatra beférne az orosz válogatottba, mégse majmozzátok, tehenezitek, alienezitek le. Az oroszok nem játszottak sportszerűtlenül, nem érdemlik meg ezeket. A játék hullám-völgyekből állt, az oroszok gödörbe kerültek, mi elléptünk, kijöttek belőle, mi bele kerültünk visszajöttek. Talán rosszkor kerültünk az utolsó gödörbe.
A másik Mehlmann kérdése. Szerintem is hiba volt beállítani. Utólag. Akár jól is elsülhetett volna, az első két lövése elég biztató volt. történt ami történt, a végén a többiek sem voltak képesek többre, elfáradtak. Hősként játszottak. És azt is értem, hogy mérgesek vagytok Mehlmannra, mert nem hozta a minimumot se, de nem direkt csinálta, neki sem buli rosszul játszani. Ki kell állni mellette, nektek sem jó, ha játszotok és miattatok kikap a csapat (vagy egyszerűen nem tudsz hozzátenni a játékhoz) és még jól belétek is rúgnak lelkileg. A forma változó, egyszer fent egyszer lent, Ibinek innen már csak felfelé vihet, sajnos rosszkor került gödörbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
jelwaz 2007.12.13. 18:26:52-kor.