Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ok elcsessztük a végét!nade mindig ugyanugy csesszük el!?ez már röhely!vagy 10 eladott labda,ibolya lövései(amik a párizsi sanzelizén kötöttek ki)na meg az okos balogh,vezeti rá a kapusra labdát,az felugrik,ő mit csinál felfele dob!bravó,agy nélkül nem lehet nyerni.......Zozzy 5 írta:Azért álljon már meg a menet!
Hülyék a kézilabdához?
Na ne máár...A végét nagyon [auto_cenzúra] (hála a csodás bírói ítéletnek, ugyebár a dupla kiállítás, mikor Tóth-ot leküldték azért mert lerántották; plusz mert elfáradtunk), de ettől függetlenül a csodás gólok, akciók, és az, hogy helynként sikeresen vettük fel a harcot ezekkel a nőknek nevezett majmokkal mindenképp dícséretes, és semmiképp sem érdemlik meg, hogy !1! kapott gól miatt elkezdjünk fikázni. Elcsesztük a végét, igaz. De erre az elfordulásra semmi szükség! Majd ha valaki kint lesz közülünk egy ilyen versenyen, és 80 kilós nőkkel küzd zsebkendőnyi területen, akkor lesz jogunk ilyen szinten bíráskodni felettük. Addig nem!
Ez a magyar sors...
Pedig szerintem a ruszkiknál is játszott ma egy két csávó. Legalábbis gyanús.VIII.Henrik írta:És hát tényleg nem férne be Karcsi a Női válogatottunkba.Rivaldo11 írta: Esetleg Carlos Perezre kellene egy parókát adni legközelebb.
És hát tényleg nem férne be Karcsi a Női válogatottunkba.Grege írta:Sajnos Perez sem a régi már... És ahogy mondod Farkasra gondoltam, csak mást írtam. bocsi...Rivaldo11 írta: Esetleg Carlos Perezre kellene egy parókát adni legközelebb.
Sajnos Perez sem a régi már... És ahogy mondod Farkasra gondoltam, csak mást írtam. bocsi...Rivaldo11 írta:Szerintem Farkas Ágira gondoltálGrege írta: Hiányzott egy Radulovics vagy Fekete Ági tőlünk most.![]()
Amúgy egyetértek. Tóth T. Kivételével nincs klasszis átlövőnk. Pedig meccsdöndő kulcsposzt.
Esetleg Carlos Perezre kellene egy parókát adni legközelebb.
Ehhez kis magyarázat nem ártott volna... Miért, te melyiket nézted?mademan írta:
most ugyan azt a meccset néztük????
(bocsi a piramisért)
Szerintem Farkas Ágira gondoltálGrege írta: Hiányzott egy Radulovics vagy Fekete Ági tőlünk most.
most ugyan azt a meccset néztük????VIII.Henrik írta:Dícséret érdemli a lányokat a mai meccsen a küzdenitudásukért. Tudtuk tartani a lépést ezekkel az élienekkel szemben, sőt. Viszont a lényeg is pont ez a "sőt". Többször volt 6-5-4 gólos előnyünk, aminek elpazarlasát képtelen vagyok/leszek felfogni. Ezt a lányok szúrták el a meccs 57 perce alatt. Régen rossz, ha arra "gyúrunk", hogy az utolsó két percben forddítunk. Engem most nem érdekelnek a bírók, hatalmas előnyöket szalasztottunk el, és hagytuk az ellenfelünket fordítani, ráadásul nem első alkalommal a vb alatt. Ezen kell változtatni.Akkor teljesen más volt a tészta. Az egy orbitális edzői hiba eredménye volt. Mocsai az utolsó 10 percben lehozta a meghatározó embereinket, majd a végén a baj láttán visszaküldte őket a végső pillanatokban, de addigra már nem pörögtek a lányok, elegendő időt kaptak sajnos az edzőtől, hogy előjöjjön rajtuk a fáradtság, a lehülés. Nem az ezüst miatt, hanem ezért a hibás döntésért küldték el Mocsai az olimpia után.Mihu írta: Ez tipikus magyar betegség. Emlékezzetek csak 2000 Sydney-re. Asszem 6-ról vesztettük el a döntőt.![]()
Én is ezt választottam volna. A németek ellen is jól játszott, amikor fent maradt a támadásoknál. Gólerős, és jó döntéseket hoz.Grege írta:Én mondjuk Szűcsöt hoztam volna inkább a helyére, ő nagyon szépen bizonyított eddig is nehéz helyzetben.
Nem hülyék, csak a pszichikai felkészültségük a béka se**e alatt van.kovinho írta:Hülyék ezek a lányok ehhez a játékhoz.
Akkor teljesen más volt a tészta. Az egy orbitális edzői hiba eredménye volt. Mocsai az utolsó 10 percben lehozta a meghatározó embereinket, majd a végén a baj láttán visszaküldte őket a végső pillanatokban, de addigra már nem pörögtek a lányok, elegendő időt kaptak sajnos az edzőtől, hogy előjöjjön rajtuk a fáradtság, a lehülés. Nem az ezüst miatt, hanem ezért a hibás döntésért küldték el Mocsai az olimpia után.Mihu írta: Ez tipikus magyar betegség. Emlékezzetek csak 2000 Sydney-re. Asszem 6-ról vesztettük el a döntőt.![]()
Én is ezt választottam volna. A németek ellen is jól játszott, amikor fent maradt a támadásoknál. Gólerős, és jó döntéseket hoz.Grege írta:Én mondjuk Szűcsöt hoztam volna inkább a helyére, ő nagyon szépen bizonyított eddig is nehéz helyzetben.
Az indokolta, h a többi átlövőnk, akik valójában irányítók, sajnos már elfáradtka, és nem volt bennük igazán több gól...Én mondjuk Szűcsöt hoztam volna inkább a helyére, ő nagyon szépen bizonyított eddig is nehéz helyzetben.Los Banditos írta:Csak jött a magyar-szindróma, ami lassan már minden sportágban utolér minket.![]()
Az pedig felfoghatatlan nekem, hogy miért kellett behozni Mehlmann-t? Semmi sem indokolta![]()
Én is naon sajnálom, azt hittem, most végre összejön, nagyon jól játszottunk, és én is kicsit Mehlmann nyakába varroma végét, de azért ez túlzás...Mihu írta:Ez tipikus magyar betegség. Emlékezzetek csak 2000 Sydney-re. Asszem 6-ról vesztettük el a döntőt.Etooka írta:IBOLYA,KÖSZI!!!köszi mindazt amit okoztál,bejöttél és képtelenek voltunk gólt dobni!vonulj vissza,legalább a válogatottól,mert az andris addig be fog válogatni,amig játszol!vonuilj vissza kérlek!![]()
a ruszkik meg elmehetnek a fenébe!ez nem kézilabda!ez birkózás!nam eg kkét szlovák bíró vezeti a meccsünket!hát k.urva jó!ennél már csak a szerb bíró lett volna jobb!de hát a ruszkiktól mindenki fél,mindenki!még ezek a szájhős szlovákok is!
ennek ellenére hogy lehet +7 gólrol -1 re leesni!az meg a másik,hogy a 60 perces játékidőből kb. 5 percet ha vezettek az oroszok!
de tökmindegy,.megint ők vannak az elődöntőben.....![]()
Ez tipikus magyar betegség. Emlékezzetek csak 2000 Sydney-re. Asszem 6-ról vesztettük el a döntőt.Etooka írta:IBOLYA,KÖSZI!!!köszi mindazt amit okoztál,bejöttél és képtelenek voltunk gólt dobni!vonulj vissza,legalább a válogatottól,mert az andris addig be fog válogatni,amig játszol!vonuilj vissza kérlek!![]()
a ruszkik meg elmehetnek a fenébe!ez nem kézilabda!ez birkózás!nam eg kkét szlovák bíró vezeti a meccsünket!hát k.urva jó!ennél már csak a szerb bíró lett volna jobb!de hát a ruszkiktól mindenki fél,mindenki!még ezek a szájhős szlovákok is!
ennek ellenére hogy lehet +7 gólrol -1 re leesni!az meg a másik,hogy a 60 perces játékidőből kb. 5 percet ha vezettek az oroszok!
de tökmindegy,.megint ők vannak az elődöntőben.....
Ezt én sem mondhattam volna szebben...kovinho írta:Hülyék ezek a lányok ehhez a játékhoz.