Hazai és nemzetközi kézilabda

Minden ami nem foci, de sport
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2007.12.13. 18:26:38

hello

nem sűrűn írok ebbe a fórumba pedig nagyon szeretem a kézilabdát...
sztem nem ezen a meccsen rontották el a csajok,hanem korea ellen...ott nyerni kellett volna és akkor angolával játszunk akit megvertünk volna....

nekem személy szerint az egész vb-n mehlmann szúrta a szemem...nagyon gyenge az a lány...nem is értem mért játszatta némath andrás...

olimpiára meg csak kijutunk,nagy szégyen lenne ha nem...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
jelwaz
Entrenador del Barça

2007.12.13. 18:23:59

Az rendben, hogy el vagytok keseredve (ahogy én is), de egyes hozzászólások tartalmuk miatt bannolandóak lehetnének. Ezzel a játékkal VB-t lehet nyerni, és meggyőződésem, hogyha a meccset nem az oroszok ellen játszuk, akkor a kettős emberhátrányt is túléljük, amely eldöntötte a meccset.
Még hogy hülyék ehhez a játékhoz? Szerintem ezt olyanok mondják, akik életükben nem kézilabdáztak komolyabban. Megnézném, hogy itt egy átlagméretű emberekből álló csapat mihez kezdene egy átlagban nála 20-30 cm-rel, és 20 kilóval nagyobb csapat ellen. Hát ezek sorfalat tudnak állni egy futballpályán hosszában és nem mész át közöttük. Ehhez képest a húzások kijöttek, beállóba eljutottak a passzok, a lövőszázalék is egész jó volt, a védekezés fenomenális volt egy darabig, ahhoz képest, hogy sok gólt kaptunk (nyílván előfordult, hogy 1-2 alkalommal átsétáltak a védőkön, de az oroszok ellen ez fantasztikus). A végén a fordulópontot szerintem pedig az jelentette, hogy ném léptünk ki megfelelően az átlövőikre. 35 góllal meccset kell nyerni. A kettős kiállításunk azért döntötte el szerintem a meccset, mert az oroszoknak a fizikumuk miatt kevesebb pluszt kellett beleadniuk abba, hogy kevesebben védekezzék le a teljes szélességet (minden megeröltetés nélkül lépnek 10 cm-rel hosszabat) míg mi így is elég hosszú passzokkal operáltunk, nagyobbakkal már túl rizikós lenne lenne. Az oroszok nagyon jól játszottak, ők ennyit tudnak, nekik ez a 95% (+5%, ha Tourey bedobja a ziccereit), nem a legjobb játékosok, csak erősek, de ez a játék része. Anno Farkas se volt éppen nőies, ő pl. alkatra beférne az orosz válogatottba, mégse majmozzátok, tehenezitek, alienezitek le. Az oroszok nem játszottak sportszerűtlenül, nem érdemlik meg ezeket. A játék hullám-völgyekből állt, az oroszok gödörbe kerültek, mi elléptünk, kijöttek belőle, mi bele kerültünk visszajöttek. Talán rosszkor kerültünk az utolsó gödörbe.
A másik Mehlmann kérdése. Szerintem is hiba volt beállítani. Utólag. Akár jól is elsülhetett volna, az első két lövése elég biztató volt. történt ami történt, a végén a többiek sem voltak képesek többre, elfáradtak. Hősként játszottak. És azt is értem, hogy mérgesek vagytok Mehlmannra, mert nem hozta a minimumot se, de nem direkt csinálta, neki sem buli rosszul játszani. Ki kell állni mellette, nektek sem jó, ha játszotok és miattatok kikap a csapat (vagy egyszerűen nem tudsz hozzátenni a játékhoz) és még jól belétek is rúgnak lelkileg. A forma változó, egyszer fent egyszer lent, Ibinek innen már csak felfelé vihet, sajnos rosszkor került gödörbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jelwaz 2007.12.13. 18:26:52-kor.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.13. 18:16:51

Zozzy 5 írta:Azért álljon már meg a menet!
Hülyék a kézilabdához?
Na ne máár...A végét nagyon [auto_cenzúra] (hála a csodás bírói ítéletnek, ugyebár a dupla kiállítás, mikor Tóth-ot leküldték azért mert lerántották; plusz mert elfáradtunk), de ettől függetlenül a csodás gólok, akciók, és az, hogy helynként sikeresen vettük fel a harcot ezekkel a nőknek nevezett majmokkal mindenképp dícséretes, és semmiképp sem érdemlik meg, hogy !1! kapott gól miatt elkezdjünk fikázni. Elcsesztük a végét, igaz. De erre az elfordulásra semmi szükség! Majd ha valaki kint lesz közülünk egy ilyen versenyen, és 80 kilós nőkkel küzd zsebkendőnyi területen, akkor lesz jogunk ilyen szinten bíráskodni felettük. Addig nem!

Ez a magyar sors...
ok elcsessztük a végét!nade mindig ugyanugy csesszük el!?ez már röhely!vagy 10 eladott labda,ibolya lövései(amik a párizsi sanzelizén kötöttek ki)na meg az okos balogh,vezeti rá a kapusra labdát,az felugrik,ő mit csinál felfele dob!bravó,agy nélkül nem lehet nyerni.......
.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.13. 18:14:12

VIII.Henrik írta:
Rivaldo11 írta: Esetleg Carlos Perezre kellene egy parókát adni legközelebb.
És hát tényleg nem férne be Karcsi a Női válogatottunkba. :D
Pedig szerintem a ruszkiknál is játszott ma egy két csávó. Legalábbis gyanús. :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.13. 18:12:26

Zozzy 5 írta:Egyébként meg még nincs vége a VB-nek, előre az 5. helyért!
Így igaz. Remélhetőleg sikerül felpörgetni a csapatot.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.13. 18:09:06

Egyébként meg még nincs vége a VB-nek, előre az 5. helyért!
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.12.13. 17:56:08

Grege írta:
Rivaldo11 írta: Esetleg Carlos Perezre kellene egy parókát adni legközelebb.
Sajnos Perez sem a régi már... És ahogy mondod Farkasra gondoltam, csak mást írtam. bocsi...
És hát tényleg nem férne be Karcsi a Női válogatottunkba. :D
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Grege
Capitá del Barça

2007.12.13. 17:53:38

Rivaldo11 írta:
Grege írta: Hiányzott egy Radulovics vagy Fekete Ági tőlünk most.
Szerintem Farkas Ágira gondoltál :wink:
Amúgy egyetértek. Tóth T. Kivételével nincs klasszis átlövőnk. Pedig meccsdöndő kulcsposzt.
Esetleg Carlos Perezre kellene egy parókát adni legközelebb.
Sajnos Perez sem a régi már... És ahogy mondod Farkasra gondoltam, csak mást írtam. bocsi...
Grege
Capitá del Barça

2007.12.13. 17:51:35

mademan írta:
most ugyan azt a meccset néztük????
(bocsi a piramisért)
Ehhez kis magyarázat nem ártott volna... Miért, te melyiket nézted? :wink:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.13. 17:50:43

Grege írta: Hiányzott egy Radulovics vagy Fekete Ági tőlünk most.
Szerintem Farkas Ágira gondoltál :wink:
Amúgy egyetértek. Tóth T. Kivételével nincs klasszis átlövőnk. Pedig meccsdöndő kulcsposzt.
Esetleg Carlos Perezre kellene egy parókát adni legközelebb.
Rivaldo-A Legnagyobb.
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.12.13. 17:50:22

Mivel nem értesz egyett?
Nem maradtunk le az oroszokkal szemben, sőt "többször volt 6-5-4 gólos előnyünk" (idézni csak klasszikusoktól :D), ezeket mi csesztük el a béna passzainkkal is.

U.I.: Ami nem lényeg, azt tényleg kivághattad volna! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VIII.Henrik 2007.12.13. 17:52:00-kor.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
mademan
Capitá del Barça

2007.12.13. 17:42:44

VIII.Henrik írta:Dícséret érdemli a lányokat a mai meccsen a küzdenitudásukért. Tudtuk tartani a lépést ezekkel az élienekkel szemben, sőt. Viszont a lényeg is pont ez a "sőt". Többször volt 6-5-4 gólos előnyünk, aminek elpazarlasát képtelen vagyok/leszek felfogni. Ezt a lányok szúrták el a meccs 57 perce alatt. Régen rossz, ha arra "gyúrunk", hogy az utolsó két percben forddítunk. Engem most nem érdekelnek a bírók, hatalmas előnyöket szalasztottunk el, és hagytuk az ellenfelünket fordítani, ráadásul nem első alkalommal a vb alatt. Ezen kell változtatni.
Mihu írta: Ez tipikus magyar betegség. Emlékezzetek csak 2000 Sydney-re. Asszem 6-ról vesztettük el a döntőt. :roll: :evil:
Akkor teljesen más volt a tészta. Az egy orbitális edzői hiba eredménye volt. Mocsai az utolsó 10 percben lehozta a meghatározó embereinket, majd a végén a baj láttán visszaküldte őket a végső pillanatokban, de addigra már nem pörögtek a lányok, elegendő időt kaptak sajnos az edzőtől, hogy előjöjjön rajtuk a fáradtság, a lehülés. Nem az ezüst miatt, hanem ezért a hibás döntésért küldték el Mocsai az olimpia után.
Grege írta:Én mondjuk Szűcsöt hoztam volna inkább a helyére, ő nagyon szépen bizonyított eddig is nehéz helyzetben.
Én is ezt választottam volna. A németek ellen is jól játszott, amikor fent maradt a támadásoknál. Gólerős, és jó döntéseket hoz.
most ugyan azt a meccset néztük????
(bocsi a piramisért)
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Grege
Capitá del Barça

2007.12.13. 17:39:56

Sajnos tényleg Mehlmannak a legjobbak az adottságai a jelenlegi átlövőink közül, pláne, h balkezes, csak szegény ott Dániában elfelejtett célozni és okosan játszani...
Hiányzott egy Radulovics vagy Fekete Ági tőlünk most. Szép is volt régen, amikor az ember tudta, hha ők felmennek, és kaput találnak, az 10-ből 8-szor legalább gól.
A VB egészét tekintve viszont nagyon örülök Görbicz teljesítményének. Korábbi világversenyek alkalmával mindig voltak "gyerekes" hibái, amik még az éretlenségével függtek össze, de ezeket kinőtte, és a világ egyértelműen legjobb és legkomplettebb kézilabdázójává vált. Sajnálom, h nem adatott meg neki, h megnyerje a VB-t, de nagyon kívánom neki, h egyszer megtehesse, ahogy az Olimpiát és a Bl-t is :wink: !
PCsabi
aka Game90

2007.12.13. 17:30:39

kovinho írta:Hülyék ezek a lányok ehhez a játékhoz.
Nem hülyék, csak a pszichikai felkészültségük a béka se**e alatt van.

Mehlmann-t egyáltalán minek kell játszatni? Németh András nem vette észre, hogy bűnfekália volt az egész vb alatt? A labdát alig tudja megfogni... 5 játékossal meg nehéz támadni...

Most nem lennék ennyire ideges, ha nem vezettünk volna 6-tal ill. az utolsó 6-7 percben 3-mal. Mert, ha az oroszok végig vezettek volna a meccsen, akkor azt mondom ok, ez van. De így???

Ezt a magyar betegséget meg nem tudom, hogy mikor fogjuk legyőzni...

:( :( :(

Szerk. amúgy nagycsapat ellen mikor nyertünk meg meccset a végjátékban? :roll:
Szerk. 2. most sírom vissza Radulovicsot...ha ő felment, akkor 10 lövésből 8 gól...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2007.12.13. 17:55:37-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.12.13. 17:28:35

Dícséret érdemli a lányokat a mai meccsen a küzdenitudásukért. Tudtuk tartani a lépést ezekkel az élienekkel szemben, sőt. Viszont a lényeg is pont ez a "sőt". Többször volt 6-5-4 gólos előnyünk, aminek elpazarlasát képtelen vagyok/leszek felfogni. Ezt a lányok szúrták el a meccs 57 perce alatt. Régen rossz, ha arra "gyúrunk", hogy az utolsó két percben forddítunk. Engem most nem érdekelnek a bírók, hatalmas előnyöket szalasztottunk el, és hagytuk az ellenfelünket fordítani, ráadásul nem első alkalommal a vb alatt. Ezen kell változtatni.
Mihu írta: Ez tipikus magyar betegség. Emlékezzetek csak 2000 Sydney-re. Asszem 6-ról vesztettük el a döntőt. :roll: :evil:
Akkor teljesen más volt a tészta. Az egy orbitális edzői hiba eredménye volt. Mocsai az utolsó 10 percben lehozta a meghatározó embereinket, majd a végén a baj láttán visszaküldte őket a végső pillanatokban, de addigra már nem pörögtek a lányok, elegendő időt kaptak sajnos az edzőtől, hogy előjöjjön rajtuk a fáradtság, a lehülés. Nem az ezüst miatt, hanem ezért a hibás döntésért küldték el Mocsai az olimpia után.
Grege írta:Én mondjuk Szűcsöt hoztam volna inkább a helyére, ő nagyon szépen bizonyított eddig is nehéz helyzetben.
Én is ezt választottam volna. A németek ellen is jól játszott, amikor fent maradt a támadásoknál. Gólerős, és jó döntéseket hoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VIII.Henrik 2007.12.13. 17:32:31-kor.
Kép
Grege
Capitá del Barça

2007.12.13. 17:27:59

Los Banditos írta:Csak jött a magyar-szindróma, ami lassan már minden sportágban utolér minket. :roll:

Az pedig felfoghatatlan nekem, hogy miért kellett behozni Mehlmann-t? Semmi sem indokolta :?
Az indokolta, h a többi átlövőnk, akik valójában irányítók, sajnos már elfáradtka, és nem volt bennük igazán több gól...Én mondjuk Szűcsöt hoztam volna inkább a helyére, ő nagyon szépen bizonyított eddig is nehéz helyzetben.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.13. 17:22:38

Csak jött a magyar-szindróma, ami lassan már minden sportágban utolér minket. :roll:

Az pedig felfoghatatlan nekem, hogy miért kellett behozni Mehlmann-t? Semmi sem indokolta :?
in to exile
Melkor
Entrenador del Barça

2007.12.13. 17:22:25

Nagyon kár, hogy nem sikerült a védekezést összeszedni - ha nem kapunk kb 15 indításgólt, akkor simán milyénk a meccs. A másik pedig a 6-os falas védekezés - olyan simán sétáltak be az embereink közé, hogy rossz volt nézni....
Nagyon nagy kár, mert végre a támadójátékunk az egész meccsen rendben volt....
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Grege
Capitá del Barça

2007.12.13. 17:22:23

Mihu írta:
Etooka írta:IBOLYA,KÖSZI!!!köszi mindazt amit okoztál,bejöttél és képtelenek voltunk gólt dobni!vonulj vissza,legalább a válogatottól,mert az andris addig be fog válogatni,amig játszol!vonuilj vissza kérlek! :!:
a ruszkik meg elmehetnek a fenébe!ez nem kézilabda!ez birkózás!nam eg kkét szlovák bíró vezeti a meccsünket!hát k.urva jó!ennél már csak a szerb bíró lett volna jobb!de hát a ruszkiktól mindenki fél,mindenki!még ezek a szájhős szlovákok is!
ennek ellenére hogy lehet +7 gólrol -1 re leesni!az meg a másik,hogy a 60 perces játékidőből kb. 5 percet ha vezettek az oroszok!
de tökmindegy,.megint ők vannak az elődöntőben..... :roll:
Ez tipikus magyar betegség. Emlékezzetek csak 2000 Sydney-re. Asszem 6-ról vesztettük el a döntőt. :roll: :evil:
Én is naon sajnálom, azt hittem, most végre összejön, nagyon jól játszottunk, és én is kicsit Mehlmann nyakába varroma végét, de azért ez túlzás...
Másrészt a bírók szlovének voltak, nem összekeverendő!!!!!!
Sajnos a végén az oroszok is tudták, h egyedül Ibit szabad hagyni lőni, a többieket levédték, ő lőtt, de nem volt elég jó formában ahhoz, h gól legyen. Sajnos előtte is ellőtt viszont olyat, amit nem neki kellett volna. Kicsit5 nagyobb volt az önbizalma, és a bizonyítani akarás benne, mint amilyen jó a játéka. Nem értem, h a végén miért nem Fehrling játszott a helyén.
Tomorit azért a múltkori meccs után tényleg nem igazán játszatta N.A., és asszem egy darabig a VB után nem is fogjuk látni a csapatba...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.13. 17:17:31

Azért álljon már meg a menet!
Hülyék a kézilabdához?
Na ne máár...A végét nagyon elbasztuk (hála a csodás bírói ítéletnek, ugyebár a dupla kiállítás, mikor Tóth-ot leküldték azért mert lerántották; plusz mert elfáradtunk), de ettől függetlenül a csodás gólok, akciók, és az, hogy helynként sikeresen vettük fel a harcot ezekkel a nőknek nevezett majmokkal mindenképp dícséretes, és semmiképp sem érdemlik meg, hogy !1! kapott gól miatt elkezdjünk fikázni. Elcsesztük a végét, igaz. De erre az elfordulásra semmi szükség! Majd ha valaki kint lesz közülünk egy ilyen versenyen, és 80 kilós nőkkel küzd zsebkendőnyi területen, akkor lesz jogunk ilyen szinten bíráskodni felettük. Addig nem!

Ez a magyar sors...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.12.13. 17:17:10

Végignéztem a csajok összes meccsét,és sajnos nem volt olyan jel,ami arra engedett volna következetetni,hogy egy kiélezett oroszok elleni mecsen mi jöjjünk ki jól...márpedig megvolt bőven a lehetőség rá,dehát nekünk 4-8-9 gól az nem előny...
Azért ez az orosz csapat egy szégyen,undorító,fújjj...a mostani magyar válogatottat sem cserélném el rájuk,akkor sem,ha sorozatba nyernének mindent.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.13. 17:14:27

Etooka írta:IBOLYA,KÖSZI!!!köszi mindazt amit okoztál,bejöttél és képtelenek voltunk gólt dobni!vonulj vissza,legalább a válogatottól,mert az andris addig be fog válogatni,amig játszol!vonuilj vissza kérlek! :!:
a ruszkik meg elmehetnek a fenébe!ez nem kézilabda!ez birkózás!nam eg kkét szlovák bíró vezeti a meccsünket!hát k.urva jó!ennél már csak a szerb bíró lett volna jobb!de hát a ruszkiktól mindenki fél,mindenki!még ezek a szájhős szlovákok is!
ennek ellenére hogy lehet +7 gólrol -1 re leesni!az meg a másik,hogy a 60 perces játékidőből kb. 5 percet ha vezettek az oroszok!
Ez tipikus magyar betegség. Emlékezzetek csak 2000 Sydney-re. Asszem 6-ról vesztettük el a döntőt. :roll: :evil:
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.13. 17:14:20

Sajnálom...nem tudok mást mondani.
"Magyarosan" vesztettünk...
Rivaldo-A Legnagyobb.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.13. 16:59:11

IBOLYA,KÖSZI!!!köszi mindazt amit okoztál,bejöttél és képtelenek voltunk gólt dobni!vonulj vissza,legalább a válogatottól,mert az andris addig be fog válogatni,amig játszol!vonuilj vissza kérlek! :!:
.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.12.13. 16:57:35

kovinho írta:Hülyék ezek a lányok ehhez a játékhoz.
Ezt én sem mondhattam volna szebben...
Válasz küldése