Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem nem jön be...Zozzy 5 írta:Szerintem a vasalt egyenes stílus szebbSzandi írta:http://www.zsidro.net/index.swf
frizurák--hosszú--és a harmadik
Na milyen jó haj ugye ugye?
Kíváncsi vagyok a véleményekre...jó vagy nem jó?
Szerintem a vasalt egyenes stílus szebbSzandi írta:http://www.zsidro.net/index.swf
Szerintem, gyönyörű.Szandi írta:http://www.zsidro.net/index.swf
Okés, nincs semmi probléma, és nem is vettem magamra, csak megjegyeztem.Primitive írta:Nem is vagy. Nekem semmi problémám nem volt veled, remélem hogy nem is lesz... Érdekes a felfogásod, de, én ezt fel tom fogni, és elsuhanok mellette. Demokrácia van, mindenkinek joga van azt gondolni, és mondani, amit akar. Soxor viszont egyetértek veled, úgyhogy, nálam semmi negatív visszajelzés, a The Enemy, az csak egy vicc akart lenni, csak lemaradt a kacsintós sárga jelecskevarga tamás írta: Azért nem gondoltam volna, hogy a számodra Ellenség/*Ellenfél vagyok.![]()
Nem is vagy. Nekem semmi problémám nem volt veled, remélem hogy nem is lesz... Érdekes a felfogásod, de, én ezt fel tom fogni, és elsuhanok mellette. Demokrácia van, mindenkinek joga van azt gondolni, és mondani, amit akar. Soxor viszont egyetértek veled, úgyhogy, nálam semmi negatív visszajelzés, a The Enemy, az csak egy vicc akart lenni, csak lemaradt a kacsintós sárga jelecskevarga tamás írta: Azért nem gondoltam volna, hogy a számodra Ellenség/*Ellenfél vagyok.
Azért nem gondoltam volna, hogy a számodra Ellenség/*Ellenfél vagyok. No, de mindegy. És van humorérzékem, nálam nagyobbakat kevesen tudnak röhögni.Primitive írta:No, mik derülnek ki, V. Tamásnak ( The Enemy ), nagyszerű humorérzéke van. Néha, átkéne ezt ragasztani másik topikba isvarga tamás írta:Szerintem, kicsi Los túl sok vadászregényt olvasott, ami aztán megelevenedett előtte, s az ott olvasottakat valóságnak látja. Vagy van valami számítógépes játéka, amin szarvasokra, orrszarvúkra, elefántokra lehet vadászni. Vagy szimplán csak bucsu volt náluk a hétvégén, és 100Ft-ért lőtt magának egy vízipisztolyt.
Bár, ha valóban volt vadászni, akkor jobb lesz, ha nem szemtelenkedek Vele, mert még madárnak néz.![]()
![]()
![]()
No, mik derülnek ki, V. Tamásnak ( The Enemy ), nagyszerű humorérzéke van. Néha, átkéne ezt ragasztani másik topikba isvarga tamás írta:Szerintem, kicsi Los túl sok vadászregényt olvasott, ami aztán megelevenedett előtte, s az ott olvasottakat valóságnak látja. Vagy van valami számítógépes játéka, amin szarvasokra, orrszarvúkra, elefántokra lehet vadászni. Vagy szimplán csak bucsu volt náluk a hétvégén, és 100Ft-ért lőtt magának egy vízipisztolyt.
Bár, ha valóban volt vadászni, akkor jobb lesz, ha nem szemtelenkedek Vele, mert még madárnak néz.![]()
![]()
Ez pontosan így volt.varga tamás írta:Szerintem, kicsi Los túl sok vadászregényt olvasott, ami aztán megelevenedett előtte, s az ott olvasottakat valóságnak látja. Vagy van valami számítógépes játéka, amin szarvasokra, orrszarvúkra, elefántokra lehet vadászni. Vagy szimplán csak bucsu volt náluk a hétvégén, és 100Ft-ért lőtt magának egy vízipisztolyt.
![]()
varga tamás írta:Szerintem, kicsi Los túl sok vadászregényt olvasott, ami aztán megelevenedett előtte, s az ott olvasottakat valóságnak látja. Vagy van valami számítógépes játéka, amin szarvasokra, orrszarvúkra, elefántokra lehet vadászni. Vagy szimplán csak bucsu volt náluk a hétvégén, és 100Ft-ért lőtt magának egy vízipisztolyt.
![]()
kovinho írta:Csak irigykedsz, mert neked csak 311.
Grat, de miért is jo ezPrimitive írta:TÚL A 400 HSZ EN![]()
Nekem komolynak tüntél, most igy probálsz lerázni minket?Los Banditos írta:[Csak vicceltem![]()
Tamás, Tamás.. Mint fiatal, kíváncsi gyerek, biztosan megkérte apukáját, és ő egyszer elvitte vadászni, és a segítségével lőtt néhány egyebet. Biztosan nem medvét, meg orrszarvút, de azért 14 évesen én is dicsekednék, ha apukám elvinne vaddászni, és lőnék mondjuk egy gerlicét, vagy valami kártevőt..varga tamás írta:Los!
Komolyan lenne egy kérdésem a vadászattal kapcsolatosan. Te, 14 éves vagy, azaz fegyverviselési és -használati engedélyed nincsen, ill. nem lehet. Akkor csak feketén, illegálisan használhattál fegyvert. Hogy lehetséges ez?
Csak vicceltemKralo írta:Los! Most már mindenki kíváncsi mit ejtettél el.Mesélj.