Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Varga Tamás, áruld már el nekem, hogy most van valami bajod velem? Én kérek elnézést, hogy el kell viselnetek a heti 2-3 hozzászólásomat.varga tamás írta:ElRamos: az a nevetséges, hogy te még mindig itt vagy, és minekünk el kell viselnünk téged. Bevallom, nekem egyre nagyobb erőfeszítésembe kerül, hogy a madridista IQ-harcosokat elviseljem. Komoly erőfeszítéseimba kerül, hogy egy-egy értelmesnek nem mondható, számtalanszor gyalázkodó hsz esteén megőrizzem hidegvéremet, és legendásan erős önfegyelmemet.
Ja, és ha valami nem tetszik, el lehet innen fáradni, nem fogok a kardomba dölni, ha a te és a hozzád hasonlók ökörségeit nem kell elolvasnom.
Ebben teljesen igazad van, de amióta poénra veszem a dolgot, elég komoly szinten szórakoztat!! Azt már megtanultam, hogy sok lolt egymás után nem szabad írni, mert törlik a hszemZozzy 5 írta:Nem kötelező ide járni, én se sokat írok, mert tényleg nem sokszor vannak értelmes viták...AmonRe írta: Teljesen igazad van, ezért holnaptól én is beszállok majd minden ilyen sokat sejtető vitába. Majd lolozni is fogok, hogy a másik tábor milyen butaságokat ír, és ellentmondást nem tűrően megpróbálom ráerőltetni objektív véleményemet a nagyérdeműre...
Aztán ha ez befuccsol, esetleg kiötlök vmi elmés aláírást, hogy tudjak róla vitázni.
Végül pedig megjósolom, mi fog történni egy hét/hónap/év múlva...
De addig sajnos marad a lolozás, bocsásd meg nekem!
De ha ennyire elmaradottnak látod a szintedhez, akkor lépj olajra, neked is jobb lesz
Nem kötelező ide járni, én se sokat írok, mert tényleg nem sokszor vannak értelmes viták...AmonRe írta: Teljesen igazad van, ezért holnaptól én is beszállok majd minden ilyen sokat sejtető vitába. Majd lolozni is fogok, hogy a másik tábor milyen butaságokat ír, és ellentmondást nem tűrően megpróbálom ráerőltetni objektív véleményemet a nagyérdeműre...
Aztán ha ez befuccsol, esetleg kiötlök vmi elmés aláírást, hogy tudjak róla vitázni.
Végül pedig megjósolom, mi fog történni egy hét/hónap/év múlva...
De addig sajnos marad a lolozás, bocsásd meg nekem!
Teljesen igazad van, ezért holnaptól én is beszállok majd minden ilyen sokat sejtető vitába. Majd lolozni is fogok, hogy a másik tábor milyen butaságokat ír, és ellentmondást nem tűrően megpróbálom ráerőltetni objektív véleményemet a nagyérdeműre...Zozzy 5 írta:AmonRe, ha nincs egyéb értelmes mondanivalód, akkor felesleges a 'lol' gombokat nyomogatni...AmonRe írta:Én is egyértelműen azonosulni tudok mindkét tábor álláspontjával! Csúnya dolog csúnya dolgokat mondani a Madridról, csúnya dolog csúnya dolgokat lemásolni!!! Olyan csúnyák vagytok![]()
![]()
![]()
AmonRe, ha nincs egyéb értelmes mondanivalód, akkor felesleges a 'lol' gombokat nyomogatni...AmonRe írta:Én is egyértelműen azonosulni tudok mindkét tábor álláspontjával! Csúnya dolog csúnya dolgokat mondani a Madridról, csúnya dolog csúnya dolgokat lemásolni!!! Olyan csúnyák vagytok![]()
![]()
![]()
Ahogy kezdted már-már magamra ismerten, aztán megláttam a nevet és fellélegeztemkacnaam írta:4.Az aláírásom amit ez a "kultúrált" fiatalember leírt- igaz! én írtam ki....
DE ahogy Drigo kiírta h elloptuk stb. ezt én nem így látom! Sztem mi nem loptuk el csak válaszoltunk az adott idézetre!-lereagáltuk!-Nem mi kezdtük...Egy real fan szólt nekem h zokonvetted-utólag is köszönet neki!
Ha ezzel megsértettem Drigot ezúton kérek elnézést!! Le vettem a mondatot az aláírásomból és nem fogom visszarakni...(Bár ezt elvárnánk tőled is, de ez már a te dolgod Drigo hogy tudsz-e annyira ésszerűen gondolkodni h ezt megteszed...)
Mi sem raktunk ki olyan aláírásokat tudtommal, ami a Barca játékosokat illeti.....Ha leveszed ígérem szólok R.M.C.F -nek is hogy vegye le az ő említett aláírását is!!
OFF: Tapasztalat?Oleguer írta: Egyszavas hszekért pedig kár volt regelned. Ugyis törlik a modik. Teljes joggal
Meddig akarjátok még ezt a szöveget nyomatni? Már nyáron is ez ment, koppantunk is. Legalább akkor most vegyünk vissza, és húzzuk meg magunkat.Oleguer írta: 1. Legjobb hazai produkció a Frank-korszakban
2. Van egy Pepétek akik képes eldönteni a meccset
3. Csapatotok kis tulzással csak Casillasból áll
4. Barcelona ellen nem merik segíteni a Realt a birók
5. A Barcelona egységesebb csapat.
6. Nekünk vannak egyéni klasszisok.. (Messi, Iniesta, Deco, Eto'o nálatok egyedül csak Ropinho van)
7. Jóval erősebb keretünk van. A Madrid csak a kapus posztján erősebb.
8. Elszállt veletek a ló, a tavalyi bajnoki cimmel és az idei eddigi 1. helyezéssel
9. Védelmünk klasszisokkal jobb (Abidal-Milito-Puyol-Zambi kontra Marcelo-Cannavaro-Pepe-Ramos
10. És a végére egy örök igazság: a Barca több mint egy klubb és a Real mindig kevesebb nála.
tudod így másodszorra átolvasva elég sok benn az igazságOleguer írta: Nem lesz mert nemadtál nekem igazar![]()
![]()
Am holnap du. berakom már nagyjából kész.
Gratulálok az értelmes hozzászólásodhoz. Tele van baromságokkal.Oleguer írta:1. Legjobb hazai produkció a Frank-korszakbanpancho_sanza írta:készülődés a nagy napra?
Valami emlékezetessel?
ha valaki kérni szeretne tőletek 10 okot, hogy miért nyomja le a Barca a Madridot, melyek lennének azok?
6. Nekünk vannak egyéni klasszisok.. (Messi, Iniesta, Deco, Eto'o nálatok egyedül csak Ropinho van)
8. Elszállt veletek a ló, a tavalyi bajnoki cimmel és az idei eddigi 1. helyezéssel
9. Védelmünk klasszisokkal jobb (Abidal-Milito-Puyol-Zambi kontra Marcelo-Cannavaro-Pepe-Ramos
10. És a végére egy örök igazság: a Barca több mint egy klubb és a Real mindig kevesebb nála.
Nem lesz mert nemadtál nekem igazarChris0527 írta:Az első és az utolsó biztos igaz a többi meg vita tárgya de nem kezdenék bele...Pedro10 írta:"
Életemben még ilyen jót nem röhögtem.Segitsetek rajta.Igazából egy pontot sem tudott összeszedni ami igaz lenne.
Grat Oleguer P.R.![]()
![]()
nem szeretek vitatkozniugyis mindig nekem van igazam
OFF: OleguerBanner
![]()
Az első és az utolsó biztos igaz a többi meg vita tárgya de nem kezdenék bele...Pedro10 írta:"
Életemben még ilyen jót nem röhögtem.Segitsetek rajta.Igazából egy pontot sem tudott összeszedni ami igaz lenne.
Grat Oleguer P.R.
Gratulációt köszönöm, egyébként szerintem mind igaz, hanem mondd el hogy miért.. szólj hozzá a fórumhoz érdemben.Pedro10 írta:"
Oleguer írta:
1. Legjobb hazai produkció a Frank-korszakban
"
Grat Oleguer P.R.