Bajnokok Ligája & Európa Liga
pepéé kezelt így büntető
de rocchi kihagyta
de rocchi kihagyta
-
- Llegenda del Barça
Már én is csak mosolygok azon, ami itt megy...
Komolyan mondom, nagyobb a forgalom most itt, mint a saját meccseink alatt az élő közvetítés topikban...Nem tudtam, hogy ez nekünk ilyen fontos meccs. Persze mindenkinek joga van a szabad tévénézésre.

szerk: örülhettek, 3-2 lesz.
Neeeeee...Most mi lesz?
Komolyan mondom, nagyobb a forgalom most itt, mint a saját meccseink alatt az élő közvetítés topikban...Nem tudtam, hogy ez nekünk ilyen fontos meccs. Persze mindenkinek joga van a szabad tévénézésre.

szerk: örülhettek, 3-2 lesz.
Neeeeee...Most mi lesz?
-
- aka Game90
Mindkettő vasárnap. Jó kis nap leszbarca99 írta:off: Arsenal - Chelsea meccs is lesz hétvégén? Meg Mu - Pool? Sok lesz a jóból...

Mindkét közvetített meccs elég egyértelmű volt. OM

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Akkor nagy [auto_cenzúra] voltál, amikor kék volt a váltómezetek.coolerkiller írta:Ha ennyire utáljátok a REALT, miért nézitek a meccsüket...?????én elvböl nem nézek barcelona meccset..nem vagyok kiváncsi rá...ide feljrok mosolyogni a vitákon:):)szorakoztato:)
De ilyen a világ:)
Azért a classicot speciális szemüvegben nézem,mert a gránátvörös és sajnos a kék is iritálja a szemem:)mivel azt a barcelona meccset sajna meg kell néznem...
Bizonyára azt sem nézted.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça
direkt csinálta, mert nemcsak a lábai, hanem a szíve is aranyból van. megsajnálta a lazialékat.Rivaldo11 írta:3:1. Pandev.
Les lett volna, ha a tökéletes védő nem ragad be amatőr módon.
de ez nagyon soványka, sajnos...
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Barça B
Ha ennyire utáljátok a REALT, miért nézitek a meccsüket...?????én elvböl nem nézek barcelona meccset..nem vagyok kiváncsi rá...ide feljrok mosolyogni a vitákon:):)szorakoztato:)
Azért a classicot speciális szemüvegben nézem,mert a gránátvörös és sajnos a kék is iritálja a szemem:)mivel azt a barcelona meccset sajna meg kell néznem...
3-1...
Több, mint a semmi.... 

-
- Capitá del Barça
Én is szurkolok az OM-nek de kiesnek..pedig nagyon együtt vannak!!helyettük ilyen semmire kellő reál élelmiszer bolt jut tovább!!ösz visz 4spanyol játékosuk van(max) de sztm ha 20 lenne is ilyen vakok lennének...
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Arra gondolsz, amikor nyújtott lábbal(talppal), felfelé tartott stoplikkal tartott rá a büntetőterületen belül a lövő gyerek lábára?sergi1989 írta:sztm lesd meg ezt pepe becsuszást..![]()
![]()
A becsúszás nálam mást jelent.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ez a Lazio igen gyenge...tán ha ők lövik az elsőt. Bár valószinüleg akkor is fordít a madrid, de szorosabb mecccs lett volna.
A Marseille-t sajnálom. Örültem volna, ha bukik a Pool.
A Marseille-t sajnálom. Örültem volna, ha bukik a Pool.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Capitá del Barça
hát ha az téma mien gyarta akkor nincs, amugy akad!de nem hinném hogy zavartalak + nem veled(veletek)beszélgetünk!csupán megosztottuk egymással vélemény külömbségünkbarca99 írta:Halál komolyan nincs jobb dolgod, mint itt reklámozni a tökéletes védőt? Oké, szép volt, de azért az a keresztezés nem egy olyan hűde nagy dolog volt. 30 millióért ez szvsz széria.

Tulajdonképpen nem értem, miért is vagy itt, mi is a mondanivalód számunkra 

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Halál komolyan nincs jobb dolgod, mint itt reklámozni a tökéletes védőt? Oké, szép volt, de azért az a keresztezés nem egy olyan hűde nagy dolog volt. 30 millióért ez szvsz széria.