Boixos írta:nem értem, miért evidens, h ha murinnyó idejönne (ha egyáltalán idejön), akkor csak olyan focit játszatna a barcával, mint a cselzivel?
nem ugyanazok az emberek nyomják nálunk, mint londonban, ahol talán joe cole az egyetlen, aki tud váratlan dolgot is csinálni a pályán.
nálunk ilyen fazonból (sőt, sokkal jobbakból) van legalább 6-7!
ronaldinhoval (ha tényleg marad), messivel, decoval (aki a kedvence), xavival, iniestával, samuval és anrival (hogy a fiatalokat már ne is említsem), nehogy már csak egyfajta statikus focit tudjon játszatni, ezt ti sem gondoljátok komolyan sztem! arról nem beszélve, h a portoval sem azt csinálta.
de egyáltalán nem biztos, h idejön, csak innen a "fotelből" gondolkodik az ember (majdnem 7ezred magával ugye, erről szólnak az ilyen fórumok, nem arról, h itt dőlnének el a dolgok), a többit a főnökség elintézi.
Egyetértek veled, szerintem Mourinho van akkora zseni, hogy azt a játékrendszert alkalmazza, ami az adott keret és bajnokság függvényében a legmegfelelőbb. A barcának van egy stílusa, széthúzzák a pályát, sok a labdajáratás-ritmusváltás. Legalábbis eddig sok volt, de idén pont ezek a váltások hiányoznak. A másik nagy gond, hogy az ellenfelek a BL-menetelés óta olyan szinten ráfognak a sztárokra, hogy nem feltétlenül csak R10 formaromlásának köszönhető, hogy nem nagyon ér labdához olykora hosszú percekig. Messire ugyanez igaz. Egy meccsen a villogás mellett a totál árnyék státuszát is felveszi. Itt nem vitás, hogy mind motivációt illetően, mind pedig a játékrendszerre vonatkozóan változtatni kellene. Ez az amire Abidal is felhívta a figyelmet ugye emlékeim szerint. Vagy netán Iniesta is. A lényeg, hogy a Barca egyet nem adhat fel: a támadószellemiségét. Ez jellemzi évtizedek óta, a szurkolók nem csak eredményt várnak, hanem szép focit is. Erre pedig inkább alkalmas egy szabadúszó Mourinho, mint egy Lippi. Lippi is nagy császár, de biztos defenzívebb lenne a csapat, valamint a BL sem jönne össze, mert ott nem nagyon jött még be a 11-es taktikája

szóval azt gondolom Mourinho kell ide. Lehet féregnek nevezni, ám a féregségénél már csak egy nagyobb ereje van: a tudása.