Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, Ő is olimpiai bajnokaink közé tartozik, bár "csak" kétszeres.Los Banditos írta:Az elöző kérdésnél én Hajós Alfrédot mondtam volna.Ugye nem lett volna olyan nagyon hülyeség?
![]()
Ő az első és a második olimpiai aranyérmünket szerezte.Los Banditos írta:Az elöző kérdésnél én Hajós Alfrédot mondtam volna.Ugye nem lett volna olyan nagyon hülyeség?
![]()
Hát igen, nem volt egy egyszerű világ. Apáék (Apa és új feleség) a napokban találtak Apósa padlásán egy "nagyszerű" könyvet. A Nagy Októberi Forradalom 33 Évfordulója című remekművet.varga tamás írta:Homonnai Márton a két világháború között élő nagybitrtokos család sarja volt. Ezért a kommunista hatalomátvétel után kuláknak ítélték, és az ország elhagyására kényszerítették. Leánya, Homonnai Katalin itthon maradt, de csak úgy versenyezhetett, ha feladja apja vezetéknevét, s ekkortól anyja vezetéknevén kezdett el versenyezni. Így lett Homonnai-ból Szőke.
A válasz helyes. Az okot nem kérdezem, inkább feloldom.VIII.Henrik írta:Ezt most egyszerű!
Aki játszani akar, az ne olvassa!
Szőke Katalin, Markovits Kálmánné, Domján Árpádné (Budapest, 1935. augusztus 17.) kétszeres olimpiai bajnok úszó. Apja Homonnai Márton olimpiai bajnok vízilabdázó, első férje Markovits Kálmán olimpiai bajnok vízilabdázó.
forrás:wikipédia (- google a barátod)
Valóban, leánykori neve Szőke Katalin.Boixos írta:Domján Árpádné véletlenül nem a Szőke Kató?
Homonnai Márton pedig a szomszédja volt, gondolom...
bocsánat, az említett úr az apukája volt, legalábbis a neten ez van...
MegkaptamSaviola írta:Game,asszem küldött neked egy ismeretlen szám smst..az én voltam..s az az új számom.![]()
Tamás, te csak olimpiai bajnokokról tudsz kérdéseket feltenni?varga tamás írta:Van-e, és ha igen, milyen, kapcsolat Homonnai Márton és Domján Árpádné között. Mi lehet az oka?
Homonnai Márton az édesapja volt Domján Árpádnének.varga tamás írta:Van még kérdésem, akinek kedve van, nézzen utána.
Ez nehéz lesz.
Van-e, és ha igen, milyen, kapcsolat Homonnai Márton és Domján Árpádné között. Mi lehet az oka?
Igaz, ő az egyik megfejtés.Boixos írta:Savi! csak a legjobbakat, még vagy száz évig!!!
én is Ali bácsira gondolok, asszem nyert vagy hét(?) (nyolc?), aranyat!
de mindenképpen brutális mennyiséget!