Rivaldo11 írta:Ha nyertek-Akárhány szakértő -Hegyitől Puhlig-Real meccset néz, legtöbb alkalommal mindegyik megjegyzi: "Nyert a madrid, de hiányérzetem van..." Nyilván nem a Valencia, meg a villareal ellni meccs után mondták, de sokszor hallhattuk.
Persze én sem tartom annyira sokra ezeket a véleményeket, de ha ennyien mondják, valami csak lehet benne...
Na ezt tartom hülyeségnek és ostobaságnak! A véleményedet elfogadom, de azért mert a TÖBBSÉG azt mondja, az soha semmit nem jelent. Ilyen helyzetben elsősorban a saját véleményedet mond, mert arra mindenki fel fogja kapni a fejét, hogy "ők azt mondták". Na és akkor. Az az ő véleményük.
Jó példa a, amit mindig a matektanárom is mondott, és be is bizonyosodott(az számít, hogy te mit gondolsz, az mindig érdekesebb a másikénál): Mindenki egy dolgot fújt, két ember mondott mást, és nekik lett igazuk, mert nem mentek a vezérkos után, aki előállt egy ötlettel. Ilyenkor persze a többi birka is elkezdi szajkózni a hülyeséget,de ők inkább a fejüket használták.
Amúgy meg sajnos a magyar kommentátorok nagyrésze elfogult, az nem baj, ha véleményük van, de nem kéne kisugározni a csapatszimpátiájukat(bármelyik irányban).
Nyilván amúgy van ami hiányzik még a Realból, például ez csapat szerintem nem fog még BL-t nyerni (azaz nem a világ jelenlegi legerősebb csapata), de egy jó ideje a Barcát nemhogy nem dícsérték, hanem szidták, a Realt meg nem magasztalták az egekig, de azt mondták: alakul.
Szóval ha rájuk hivatkozol, az se erősíti meg a véleményed.