Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ElRamos
Jugador del Barça

2007.12.11. 07:49:33

Tartom amit írtam. Látványosabb, színesebb a játékunk, a semleges szurkoló jobban élvezi. A tiétek racionálisabb, és ki tudja, lehet hogy ezért van most nektek néggyel több pontotok. Merthogy idegenben mi nem tudjuk a saját játékunkat még csak megközelíteni sem.
A látványra mellesleg nem adnak pontot. És azt sem állíthatom, hogy nem vagyunk messze a két évvel ezelőtti teljesítményünktől.
Ha nyertek-Akárhány szakértő -Hegyitől Puhlig-Real meccset néz, legtöbb alkalommal mindegyik megjegyzi: "Nyert a madrid, de hiányérzetem van..." Nyilván nem a Valencia, meg a villareal ellni meccs után mondták, de sokszor hallhattuk.
Persze én sem tartom annyira sokra ezeket a véleményeket, de ha ennyien mondják, valami csak lehet benne...
Mindazonáltal értelmetlen ezen vitázni, a lényeg a táblán van. Ott pedig jelenleg négy egységgel mentek.
Lehet hogy Hegyitől Puhlig mindenkinek hiányérzete van egy Madrid meccs után, de hogy egy Barcelona meccs után is, az biztos. :wink:
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.10. 23:53:59

Rivaldo11 írta: Tartom amit írtam. Látványosabb, színesebb a játékunk, a semleges szurkoló jobban élvezi.
Én nem vagyok pártatlan szurkoló, így nekem a Barca játéka mindig tetszetősebb mint a Realé (még ha nem is jobb egyébként, vagy nem is tetszik, mert nekem nem annyira tetszik a mostani.), legalábbis megvédem a csapatot, de megbocsáss, szerintem elhamarkodott, hogy a pártatlannak jobban tetszik a mi játékunk, ugyanis nekem mondték pártatlan haverjaim, hogy nem birták nézni amit a Barca játszott, mert tojnak tartják, hogy mindíg visszafelé passzolnak a srácok, előre semmi, nincs kreativitás, ugyanazzal próbálkoznak, ha törik ha szakad! Valamint hasonló elemeket emeltek ki!
Nem fogom azt mondani hogy a Real szebben játszik, de a pártatlan szurkolóknak (akiktől én hallottam) egyáltalán nem tetszik a mi játékunk!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.10. 23:14:15

Rivaldo11 írta:Ha nyertek-Akárhány szakértő -Hegyitől Puhlig-Real meccset néz, legtöbb alkalommal mindegyik megjegyzi: "Nyert a madrid, de hiányérzetem van..." Nyilván nem a Valencia, meg a villareal ellni meccs után mondták, de sokszor hallhattuk.
Persze én sem tartom annyira sokra ezeket a véleményeket, de ha ennyien mondják, valami csak lehet benne...
Na ezt tartom hülyeségnek és ostobaságnak! A véleményedet elfogadom, de azért mert a TÖBBSÉG azt mondja, az soha semmit nem jelent. Ilyen helyzetben elsősorban a saját véleményedet mond, mert arra mindenki fel fogja kapni a fejét, hogy "ők azt mondták". Na és akkor. Az az ő véleményük.
Jó példa a, amit mindig a matektanárom is mondott, és be is bizonyosodott(az számít, hogy te mit gondolsz, az mindig érdekesebb a másikénál): Mindenki egy dolgot fújt, két ember mondott mást, és nekik lett igazuk, mert nem mentek a vezérkos után, aki előállt egy ötlettel. Ilyenkor persze a többi birka is elkezdi szajkózni a hülyeséget,de ők inkább a fejüket használták.
Amúgy meg sajnos a magyar kommentátorok nagyrésze elfogult, az nem baj, ha véleményük van, de nem kéne kisugározni a csapatszimpátiájukat(bármelyik irányban).
Nyilván amúgy van ami hiányzik még a Realból, például ez csapat szerintem nem fog még BL-t nyerni (azaz nem a világ jelenlegi legerősebb csapata), de egy jó ideje a Barcát nemhogy nem dícsérték, hanem szidták, a Realt meg nem magasztalták az egekig, de azt mondták: alakul.
Szóval ha rájuk hivatkozol, az se erősíti meg a véleményed.
Danka00792
Director del Fútbol

2007.12.10. 21:51:55

battya írta:
Ahhoz jobban is kellene játszani, minőségibb futballt bemutatni.
Nem értelek.. Én nem úgy vettem észre, hogy a Barcelona mostanában úgy játszana mint 2 éve..
De ha figyelmesen elolvasod a hsz-ét, akkor neked is ki kellene hogy derüljön, hogy nem irt semmi olyasmit, hogy ugy játszunk mint 2 éve.... ha találtál ilyent szolj, megtapsollak.
Azt mondta, hogy most minöségibb futballt játszunk mint ti, de arrol szo sem volt hogy ez a csapat a 2 évvel ezelötti. :roll:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.10. 21:48:28

battya írta:
Nem értelek.. Én nem úgy vettem észre, hogy a Barcelona mostanában úgy játszana mint 2 éve..
Hajtod a sükett szöveget állandóan, hogy így ocsmány, úgy ocsmány a játékunk, de elöbb inkább a saját portádon nézz körül.. Hasonlítsd össze a csapatod mutatott játékát Real Madrid játékával, mert az számomra egyértelmű, hogy látványban nem vagyunk annyival rosszabbak (Ha) mint ahogy azt te beállítod :roll:
Tartom amit írtam. Látványosabb, színesebb a játékunk, a semleges szurkoló jobban élvezi. A tiétek racionálisabb, és ki tudja, lehet hogy ezért van most nektek néggyel több pontotok. Merthogy idegenben mi nem tudjuk a saját játékunkat még csak megközelíteni sem.
A látványra mellesleg nem adnak pontot. És azt sem állíthatom, hogy nem vagyunk messze a két évvel ezelőtti teljesítményünktől.
Ha nyertek-Akárhány szakértő -Hegyitől Puhlig-Real meccset néz, legtöbb alkalommal mindegyik megjegyzi: "Nyert a madrid, de hiányérzetem van..." Nyilván nem a Valencia, meg a villareal ellni meccs után mondták, de sokszor hallhattuk.
Mindazonáltal értelmetlen ezen vitázni, a lényeg a táblán van. Ott pedig jelenleg négy egységgel mentek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.12.10. 21:54:00-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
battya
Jugador del Barça

2007.12.10. 21:44:05

Hajtod a sükett szöveget állandóan, hogy így ocsmány, úgy ocsmány a játékunk, de elöbb inkább a saját portádon nézz körül.. Hasonlítsd össze a csapatod mutatott játékát Real Madrid játékával, mert az számomra egyértelmű, hogy látványban nem vagyunk annyival rosszabbak (Ha) mint ahogy azt te beállítod :roll:
Real Madrid.
EFOTT
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.10. 21:27:28

ElRamos írta:
Rivaldo11 írta:
Poreko írta: Szerinte nyugodt szívvel beláthatja mindenki, hogy most a Madrid jobb, mint a Barca, és mi madridisták is nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy anno a Barca sokkal jobb volt...
Mi jobbak voltunk. Most ti kiegyenúlozottabbak vagytok. Jobbak? Ahhoz jobban is kellene játszani, minőségibb futballt bemutatni. Sokszor mondtam már, nincs is különösebb jelentősége, de ha mindkét csapt kiadja magból amit tud, a szebb, minőségibb futballt mi produkáljuk.
Szerintem.
Rivaldo11, már kicsit uncsi ez a szöveg... :wink:
Még nincs vége a szezonnak.
Jeleneleg azzal vezettek, hogy két győzelemmel több van, mint nekünk, akiknek meg két döntetlennel több csúszott be. Ez nem nagy különbség. Főleg úgy, hogy a győztes meccseitekből nem egy, nem kettő végződhetett volna nektek is ikszre...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.10. 21:23:51

laporta nem üzletember, hanem ügyvéd és nem a saját lóvéjával gazdálkodik (a menedzsmentjével egyetemben), hanem a Klub vagyonával. az utóbbi évtizedben nem volt ilyen jó vezetése a barcának. azt sem vetem a szemére, h nem ugrándozik szirre-szarra, ha vmi nem okés, mondjuk a négy év alatt ezer edző-bugit nem is baj, h ha meghagyjuk például a perez-féle real madridnak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ElRamos
Jugador del Barça

2007.12.10. 21:20:53

Rivaldo11 írta:
Poreko írta: Szerinte nyugodt szívvel beláthatja mindenki, hogy most a Madrid jobb, mint a Barca, és mi madridisták is nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy anno a Barca sokkal jobb volt...
Mi jobbak voltunk. Most ti kiegyenúlozottabbak vagytok. Jobbak? Ahhoz jobban is kellene játszani, minőségibb futballt bemutatni. Sokszor mondtam már, nincs is különösebb jelentősége, de ha mindkét csapt kiadja magból amit tud, a szebb, minőségibb futballt mi produkáljuk.
Szerintem.
Rivaldo11, már kicsit uncsi ez a szöveg... :wink:
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
Danka00792
Director del Fútbol

2007.12.10. 21:19:46

Rivaldo11 írta:Mi jobbak voltunk. Most ti kiegyenúlozottabbak vagytok. Jobbak? Ahhoz jobban is kellene játszani, minőségibb futballt bemutatni. Sokszor mondtam már, nincs is különösebb jelentősége, de ha mindkét csapt kiadja magból amit tud, a szebb, minőségibb futballt mi produkáljuk.
Szerintem.
Csak az a gond, hogy 10 év mulva nem arra fognak emlékezni, hogy a Barca minöségi futball-t hozott, de mégis a Real nyerte a ligát. Persze ne szaladjunk ennyire elöre, szerintem behozhatjuk a Real-t, söt be fogjuk hozni, be kell :!: :wink:

Javuljunk tovább, Deco-t játszatni kell mostmár kezdö-ben, Eto'o-t is, szép lassan bele kell jönnie, mert nagy szükség van rá. A meccshiány érzödött nagyon rajta. Roni egyre jobb.

IGY TOVÁBB!!
FORCA BARCA!!!!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.10. 21:10:31

Szerintem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.12.10. 20:47:28

Vezetitek a tabellát, tehát jobbak vagytok eddig. Viszont van még hátra 24 mérkőzés a bajnokságból.
Laporta nem tűnik jó vezetőnek, egyszerűen nem tud mit kezdeni a helyzettel. Nagyon kemény drukkernek tűnik, ami talán hiba egy elnöknél, neki nem szabad személyes dolgokat vinnie a dologba, csakis üzleti szemszögből közelíteni, a lelátón túlságosan is megnyilvánul az, hogy egyszerűen "csak" egy gazdag katalán, de nem jó üzletember (szerintem). Szerintetek?
bullshit, sry
a többiek majd magyaráznak...
Kép
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.10. 19:57:18

Mihu írta:
musti írta::) Én meg akkor erre azt tudnám mondani h nézd meg a Villareal-Barca és a Villareal-Madrid mérköéseket... ;) de wan még más olyan mérkőzés is...
Azért ne nagyképűsködjünk már haver. Össze sem lehet hasonlítani azt a Villarealt akit ti 5-el vertetek, és azt akitől kikaptunk. Ez itt a lényeg.
Kit érdekel, hogy milyen Villareal, ha az van benn a naplóban, hogy Villareal-Real 0-5? Különben is, egy Barcának tök mindegy ki az ellenfél, még idengenben is ő számít esélyesnek (kivéve talán El Clasico a Bernabeuban), és hozzhatták volna a meccset.
Különben meg akkor vegyünk egy másik példát: Getafe-Real 0-1 szenvedős meccsen, szinte ugyanaz a csapat a Barca ellen: Getafe-Barca 2-0 úgy, hogy egy Henry helyzet meg egy Xavi szabadrúgás. Azért ez kevés. Plusszban a Realnak ez félig meddig rangadó is, hiszen a Getafe is madridi rivális....

Szerinte nyugodt szívvel beláthatja mindenki, hogy most a Madrid jobb, mint a Barca, és mi madridisták is nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy anno a Barca sokkal jobb volt...

A vezetőségekhez meg annyit:
A Real Calderon óta jobb, bár a keménymag Mijatovic sjanos még mindig a Realnál dolgozik, de Calderon alatt ő is moderálta magát az igazolásoknál.
A Barca vezetősége: Szerintem Laporta rossz, és ez a többi szakemberre is kihathat. Nekem Laporta nem tűnik jó vezetőnek, egyszerűen nem tud mit kezdeni a helyzettel. Nagyon kemény drukkernek tűnik, ami talán hiba egy elnöknél, neki nem szabad személyes dolgokat vinnie a dologba, csakis üzleti szemszögből közelíteni, a lelátón túlságosan is megnyilvánul az, hogy egyszerűen "csak" egy gazdag katalán, de nem jó üzletember (szerintem). Szerintetek?
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.12.10. 19:18:49

illetve még hátra van a bajnokság 3/4-e.
2/3-a SEM mondjuk :)
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.12.10. 19:16:01

Most látom főoldalon a címet, ,,Már otthon is szenvednek"

Sztem ennyire nem volt gáz a meccs, beszoptatok egy csúnya (ti szemszögötökből) bombát az elején, és jól játszott a Depor, általában nem könnyű így fordítani. Persze az benne volt, hogy egy Barcának fordítani kell, azt teljesítette is. Depor is elkövette a hibát mondjuk, hogy amikor lehetett volna, nem támadott, féltek kinyílnak. Sok helyzetecske voltm2. félidőben, egyik végül bement. Ennyi, megcsinálták
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
Vito
Llegenda del Barça

2007.12.09. 18:19:28

OFF ende :)
Kralo
Entrenador del Barça

2007.12.09. 18:15:37

Xavinho írta:
Kralo írta: :) Szerintem meg csak akkor leszünk bajnokok, ha mi szerezzük a legtöbb pontot a szezon során. Szomorú, de ez van.
Most jössz rá?
Jah!! Most, hogy így elgondolkodtam a felvetéseden. :oops:
gianni
Entrenador del Barça

2007.12.09. 18:13:37

Kralo írta:
Xavinho írta:A Barca csak akkor nyerhet bajnokságot,ha legyőzi a Deport ,a Valenciát és a realt is. Sajnos ez van
:) Szerintem meg csak akkor leszünk bajnokok, ha mi szerezzük a legtöbb pontot a szezon során. Szomorú, de ez van.
Szerintem meg bajnokok leszünk :D
Primitive
Entrenador del Barça

2007.12.09. 18:12:15

Xavinho írta:
Ha tudnám akkor szerinted itt lennék még és nem Barcelonában?:D
Ha a jövő hetit tudnád, akkor még biztosan itthon lennél :wink: :wink:

Boccs az OFF - ért . Befejeztem [-X
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Xavinho
Capitá del Barça

2007.12.09. 18:11:38

Kralo írta:
Xavinho írta:A Barca csak akkor nyerhet bajnokságot,ha legyőzi a Deport ,a Valenciát és a realt is. Sajnos ez van
:) Szerintem meg csak akkor leszünk bajnokok, ha mi szerezzük a legtöbb pontot a szezon során. Szomorú, de ez van.
Most jössz rá?
Xavinho
Capitá del Barça

2007.12.09. 18:10:51

Primitive írta:
Szeretem az ilyen hozzászólásokat, lerí rólatok az optimizmus... :D Persze, nem arra kell várni, hogy a Madrid hibázzon, hanem arra, hogy mi alakítsuk a sorsunkat, de azért ez egy kicsit odabas.zós hsz volt :D esetleg nem tudod a jövő heti lottószámokat? :lol: :roll: :roll: :D
Ha tudnám akkor szerinted itt lennék még és nem Barcelonában?:D
Kralo
Entrenador del Barça

2007.12.09. 18:09:45

Xavinho
Capitá del Barça

2007.12.09. 18:09:30

gianni írta:
És mi a probléma?
az,h idegenben játszunk a :D
Primitive
Entrenador del Barça

2007.12.09. 18:08:48

Szeretem az ilyen hozzászólásokat, lerí rólatok az optimizmus... :D Persze, nem arra kell várni, hogy a Madrid hibázzon, hanem arra, hogy mi alakítsuk a sorsunkat, de azért ez egy kicsit odabas.zós hsz volt :D esetleg nem tudod a jövő heti lottószámokat? :lol: :roll: :roll: :D
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
gianni
Entrenador del Barça

2007.12.09. 18:06:11

És mi a probléma?
Lezárt