Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én se értem....fcjoc írta:én is gondolkoztam rajta hogy hogy tudnám értelmezni... nemmentDrigo írta:Az ügy érdekessége, hogy Ronaldinho végig játszott a Barcában vasárnap, ezzel együtt bármilyen előre kijelölt feladatsorról lehetett szó ebben az esetben.
Ezt a mondatot csak én nem értem?
én is gondolkoztam rajta hogy hogy tudnám értelmezni... nemmentDrigo írta:Az ügy érdekessége, hogy Ronaldinho végig játszott a Barcában vasárnap, ezzel együtt bármilyen előre kijelölt feladatsorról lehetett szó ebben az esetben.
Ezt a mondatot csak én nem értem?
ÁÁÁ, az eurobarca blog nyerne, vagy moderálnék mindenkit.gajeraro írta:Szerintem lehetne csináni olyant is,h az Év legjobb Blogja!
Vélemény???
Nem tottenham!!! szerencsére!Oleguer írta:Vagy az év legidiótább válaszaigajeraro írta:Szerintem lehetne csináni olyant is,h az Év legjobb Blogja!
Vélemény???
18 ) Az év Eurobarçás cikke (és írója): Rijkaard: Nem fogok megváltozni (nincs író)
13) Az év legrosszabb igazolása: Aki megvette Tiago Mottát asszem Tottenham de nem vagyok benne biztos
ez a kettő tuti ottlenne az élmezőnyben
Vagy az év legidiótább válaszaigajeraro írta:Szerintem lehetne csináni olyant is,h az Év legjobb Blogja!
Vélemény???
Lehet hogy nem véletlenvarga tamás írta:Jó lenne valamit csinálni az eurobarcával, mert 10 perc telt el addig...... Arról nem is beszélve, hogy most negyedszerre engedett belépni. Elegem van belőle![]()
![]()