Egy edzőváltás szerintem jót tenne...

Az említett videó itt vanvarga tamás írta:Most néztem egy videorészletet a jutúbon. Albelda összehívott egy sajtótájékoztatót, amelyen a az első kérdések után megpróbált volna válaszolni, de nem tudott, mivl a sírás kerülgette. Végül eltörött a mécses, és ez a felnőtt ember elkezdett sírni.
Most lehet mondani, hogy felnőtt férfi ne sírjon, meg nem sírnia kellett volna, hanem fociznia. Nem tudjuk, mi van a háttérben, nem látunk bele a valencia öltözőjébe, de gy valamit tudhatunk. A most kirúgott játékosok többsége - Santi Canizares, Angulo, Albelda, Vicente - ős-valenciásnak számítanak, akik mindig ezért a csapatért küzdöttek. Ez olyan lehet, mint az egyik kolléganőm a cégnél: októberben hátső fali szívinfarktust kapott, leszázalékolás előtt áll, de 13 évet eltöltött a brigádban. Karácsony előtt meglátogattuk, és egyszer csak elkezdett sírni, s azt mondta: "Tudjátok, nekem szinte Ti voltatok a családom, hisz többet voltam a munkahelyen, mint itthon. S, nagyon hiányoztok!" Valami ilyesmi keringhetett Albelda fejében is. Itt voltam 9 évig, küzdöttem ,hajtottam, most meg lapátra tesznek. Nem hinném, hogy ez volt az egyetlen üdvözítő megoldás.
2003-2004-s szezonban az őszi klasszikuson. Viszont azota mi is csak 1et nyertük, igaz, az oktatás volt, de tény, h az uccso két hazai döntetlen lett, holott azt nyerni kell mindigR10aKIRÁLY írta:A real mikor tudott utoljára nyerni a Camp Nouban??? Nem festeni akarom az ördögöt a falra csak kiváncsi vagyok!
Boixos írta:nem is igazán értem, h mitől lett a valencia ennyire sza.r.
nagyjából ugyanaz a brigádjuk, mint akkor, amikor folyamatosan harcban voltak a bajnoki címért, ennek ellenére ebben az idényben meccsről, meccsre alulmúlják magukat.