Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem. Mármint nem azt h kikapunk vagy x-elünk hanem azt hogy Frank megy!Daggett89 írta:nem tom ti hogy vagytok vele de véleményem szerint Franknak annyi ha ma kikap vagy x-el a barca
kezdők mind2en..horvath76 írta:ronaldinho játszik?...samuel?
Bocs tudom nem ide tartozik de te milyen kábel csomagod van nyíregyházán senkinek nem meggy nekem semMihu írta:SportKlubfcbarcelonazsombi írta:köszi, amugy te tv-be nézed a meccset?? nem miMihu írta:Christian ráverte vagy 23-ról. Kb a 16-os jobb sarkától kicsit beljebb. Valdes meg elnézte. De amúgy szép lövés volt. Beakadt a hosszúba.![]()
www.goltipp.com(Ha gyors a neted.Én is ezen nézem.) ezen lehet nézni ÉLŐ-ben. Egyébként a Sportklubon adják?fcbarcelonazsombi írta:köszi, amugy te tv-be nézed a meccset?? nem miMihu írta:Christian ráverte vagy 23-ról. Kb a 16-os jobb sarkától kicsit beljebb. Valdes meg elnézte. De amúgy szép lövés volt. Beakadt a hosszúba.fcbarcelonazsombi írta:Hogy kaptuk a gólt???
SportKlubfcbarcelonazsombi írta:köszi, amugy te tv-be nézed a meccset?? nem miMihu írta:Christian ráverte vagy 23-ról. Kb a 16-os jobb sarkától kicsit beljebb. Valdes meg elnézte. De amúgy szép lövés volt. Beakadt a hosszúba.fcbarcelonazsombi írta:Hogy kaptuk a gólt???
köszi, amugy te tv-be nézed a meccset?? nem miMihu írta:Christian ráverte vagy 23-ról. Kb a 16-os jobb sarkától kicsit beljebb. Valdes meg elnézte. De amúgy szép lövés volt. Beakadt a hosszúba.fcbarcelonazsombi írta:Hogy kaptuk a gólt???
Messi ez biztos.Daggett89 írta:szentetek ki egyenlít?