Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyan Tamás...varga tamás írta: Az új három forintost, a kulcstartódat, a szerencsetalizmánodat, a puskádat dolgozatírás közben sikerült "elejtened".
varga tamás írta:Az új három forintost, a kulcstartódat, a szerencsetalizmánodat, a puskádat dolgozatírás közben sikerült "elejtened".
Az új három forintost, a kulcstartódat, a szerencsetalizmánodat, a puskádat dolgozatírás közben sikerült "elejtened".Los Banditos írta:Gondoltam, hogy viccesen fog hangzani, és néhányan kiis használják az alkalmat, hogy"oltsanak". Nem kell elhinni akkor, ennyivarga tamás írta:És 14 évesen mire vadászol? Játékegérre, plüssmackóra, agyaggalambra, Foxi Maxi-ra?Los Banditos írta:A gímszarvasok bőgni szoktak szeptember elejétől egészen októberig. Ekkor van a párzási időszak is.A másik szarvas, ami hazánkban előfordul az a dámszarvas, de azok barcogni szoktak októbertől-novemberig. Szintén párzási időszakban.
Bocsi, hogy okoskdom, csak vadász létemre az ilyen 'ordibál a szarvas' és társai csípik a szememet.![]()
![]()
Gondoltam, hogy viccesen fog hangzani, és néhányan kiis használják az alkalmat, hogy"oltsanak". Nem kell elhinni akkor, ennyivarga tamás írta:És 14 évesen mire vadászol? Játékegérre, plüssmackóra, agyaggalambra, Foxi Maxi-ra?Los Banditos írta:A gímszarvasok bőgni szoktak szeptember elejétől egészen októberig. Ekkor van a párzási időszak is.A másik szarvas, ami hazánkban előfordul az a dámszarvas, de azok barcogni szoktak októbertől-novemberig. Szintén párzási időszakban.
Bocsi, hogy okoskdom, csak vadász létemre az ilyen 'ordibál a szarvas' és társai csípik a szememet.![]()
varga tamás írta:Játékegérre, plüssmackóra, agyaggalambra, Foxi Maxi-ra?
És 14 évesen mire vadászol? Játékegérre, plüssmackóra, agyaggalambra, Foxi Maxi-ra?Los Banditos írta:A gímszarvasok bőgni szoktak szeptember elejétől egészen októberig. Ekkor van a párzási időszak is.A másik szarvas, ami hazánkban előfordul az a dámszarvas, de azok barcogni szoktak októbertől-novemberig. Szintén párzási időszakban.
Rohaggyá' meg!Drigo írta:Te tudsz olvasni???
Te tudsz olvasni???Sharkinho írta:Te olvasol BlikketSzandi írta:Ma olvastam a tegnapi Blikket.
Mekkora szutyok cikket írtak R10 ről![]()
Szánalom, miket ki nem adnak...![]()
Az edző lánya szerint hasonlitok Hrepkára és azóta mindenki vagy Hrepkának vagy Herepkának hiv...Danka00792 írta:Honnan jött ez a Hrepka becenév?
Vaze, azóta is ezen röhögök. Ti készek vagytok, bammegDanka00792 írta:De most nem kellett volna felfujni ennyire ezt a szarvar ordibálosditNem ez volt a mondandom lényege
![]()
Most zárjuk le a szarvasok kommunikálási szokásait elemzö társalgást
No, a szarvasok k.úrvára bőgnek. És ezt akkor csinálják, amikor kummára kef.élni akarnak! Itt a pontOleguer írta:Primitive írta:
Fa.szom tudja, nem vagyok szarvas. Miért, lehet a szarvasok csukott szájjal ordibálnak xD:lol:
Hehe.
![]()
![]()
A szarvas sztem nem ordíbál am áá ezen má sírok a röhögéstől
![]()
Ok, semmi gond, megoldottam Photoshoppal összehoztam egy ilyent.Oleguer írta:Danka am asszem küldtél egy privátot 2007.11.01. 22:04:17-kor, nem azért nem válaszoltam mert nemcsinálom meg, hanem mert nemláttam csak most