Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.09. 12:46:04

Rivaldo11 írta:
Drigo írta: Az ilyen meccsek döntik el, hogy kiből lesz/lehet bajnok és kiből nem. Nem kell sok egy győzelemhez idegenben.
nem mindegy, hogy állandóan 0-0-át játszol, vagy, hogy egy klasszis megmozdulással 1-0-ra nyersz azért nagy a kettő között a különbség.
Így igaz. A Madrid be tudja húzni eddig az olyan meccseket, ami nem neki áll. A tegnapi is ikszes derbi volt, de ők egyelőre képesek bedarálni vhogyan az ilyen meccseket is. Nekünk ez nem megy. Mi nem tudunk darálni. Vagy játszunk, vagy semmi nincs. Amíg nem nyerünk zsinórban 3-4 meccset, nem számíthatunk előzésre.
Azért ha megnézitek akkor a kiscsapatok nem teljesen úgy játszanak a Real ellen mint ellenünk. Ellenünk jobban betömörülnek, a Madrid ellen viszont próbálnak hellyel-közzel játszani is. Úgy pedig sokkal könnyebb a góllövés, mert több a hely a közzéppályán és a 16-os előtt. :roll:
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.09. 12:42:01

realbarca írta:
"Gondolkodom tehát vagyok"
De kva okos vagy, akkor magyarázd el nekem hogy is van az a 7 pont???
Mert nem értem.
Jó lesz az 4 pontnak is öcsém :wink: Szóval aki itt hülyeségeket beszél az te vagy :wink:
Kép
realbarca
Barça B

2007.12.09. 12:40:34

"Gondolkodom tehát vagyok"
De kva okos vagy, akkor magyarázd el nekem hogy is van az a 7 pont???
Mert nem értem.
hala madrid
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.09. 12:40:32

Drigo írta: Az ilyen meccsek döntik el, hogy kiből lesz/lehet bajnok és kiből nem. Nem kell sok egy győzelemhez idegenben.
nem mindegy, hogy állandóan 0-0-át játszol, vagy, hogy egy klasszis megmozdulással 1-0-ra nyersz azért nagy a kettő között a különbség.
Így igaz. A Madrid be tudja húzni eddig az olyan meccseket, ami nem neki áll. A tegnapi is ikszes derbi volt, de ők egyelőre képesek bedarálni vhogyan az ilyen meccseket is. Nekünk ez nem megy. Mi nem tudunk darálni. Vagy játszunk, vagy semmi nincs. Amíg nem nyerünk zsinórban 3-4 meccset, nem számíthatunk előzésre.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Primitive
Entrenador del Barça

2007.12.09. 12:39:49

Oleguer írta:
+ undorítóan visszarugott egy esetnél, amiért simán elkellett volna küldeni piroslappal. Aztán egyszer Koikili olyaszépen elment mellette, ahogy csak akart. Egyszer meg odacsusztatta a csatár elé a labdát. Ezek a hibák most nem számítottak, mert az ellenfél nem élt vele, de ha mondjuk egy Messi vagy egy Iniesta van őtt ő valszeg tud labdátkezelni és akkor már rég nem így állunk...
Jó, igazad, van, de azért nem mondhatod, hogy rossz játékos.. És, hogy nagy tehetség?! Olyan még mint a tüzeas menyecske :D :)
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.09. 12:35:28

Primitive írta:Mondjuk, nekem egy Ramos( függetlenől attól, hogy ellenszenves a pofája :lol: ) sokkat többet ér egy Pepénél. Tegnapi meccse is szuper volt. Támadott, védekezésben is elvégezte a feladatát, fejelt egy lesgólt, amit érvénytelenítettek, de megint ott volt, ahol kellett!
+ undorítóan visszarugott egy esetnél, amiért simán elkellett volna küldeni piroslappal. Aztán egyszer Koikili olyaszépen elment mellette, ahogy csak akart. Egyszer meg odacsusztatta a csatár elé a labdát. Ezek a hibák most nem számítottak, mert az ellenfél nem élt vele, de ha mondjuk egy Messi vagy egy Iniesta van őtt ő valszeg tud labdátkezelni és akkor már rég nem így állunk...
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
Primitive
Entrenador del Barça

2007.12.09. 12:30:05

realbarca írta:Ez egy baromság, hogy addig nyomja jól...., akkor nálatok meg addig nyomják jól amíg Robinhoval szembe nem kerülnek.
Persze nektek van egy messitek nekünk meg van egy csapatunk, majd meglátjuk ki nyer :lol: :lol:
realbarca. "Gondolkodom tehát vagyok" - Próbáld meg ezt mindíg szem előtt tartani, és ne abberált baromságokat írni.. :wink:
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
realbarca
Barça B

2007.12.09. 12:24:49

Ez egy baromság, hogy addig nyomja jól...., akkor nálatok meg addig nyomják jól amíg Robinhoval szembe nem kerülnek.
Persze nektek van egy messitek nekünk meg van egy csapatunk, majd meglátjuk ki nyer :lol: :lol:
hala madrid
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.09. 12:01:43

-Holland U20-ban balbekk
-Mióta kiderült, hogy krvára nem ért semmit a gyerek a védekezéshez, azóta "nem balbekk Drenthe". Én még úgy emlékszem olyan címszó alatt került a Realhoz.

Torres meg addig nyomja jól bal oldalon, amíg nem Messi áll vele szemben. :twisted: Úgy emlékszem a tavalyi 3-3-nál is neki jutott a megtisztelő feladat, hogy próbálja meg tartani. :)
realbarca
Barça B

2007.12.09. 11:54:16

tegnap miért Torres játszott balbekkett? Marcelo, Heinze, Drenthe mind ott van bal oldalra, mégis egy jobb-hátvéd játszik bal oldalon. Sok a sérült, vagy túl hosszú a keret?
Heinze sérült, Drenthe nem balhátvéd, Marcelot meg pihentették ennyi,
amúgy tavaly Torres végig a balon nyomta nem is rosszul és tegnap sem volt rocc :lol:
Az átigazolásokon meg nemtom mit izgultok, a vezetők lenyilatkozták, hogy nem igazolunk senkit a télen.
A pletykalapok szerint minden nap mást igazolnánk le ezek baromságok, ha ezeknek hinni lehetne akkor 200 fős keretünk lenne.
Persze cikkezzenek csak ezekről, ha másba nem tudnak belekötni, nem úgy mint... :lol:
hala madrid
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.09. 11:24:38

Tegnap miért Torres játszott balbekkett? Marcelo, Heinze, Drenthe mind ott van bal oldalra, mégis egy jobb-hátvéd játszik bal oldalon. Sok a sérült, vagy túl hosszú a keret? :) :roll:

Jah, és Balinho hsz-ébe krva sok igazság van, ezért nem csipázom a Real igazoláspolitikáját. A Barca is fizet, itt is van pénz, de nálunk nem lehet hallani ekkora összegekről. Ha "boltnyitáskor" verem a mellem, hogy mennyi pénzem van, hülye az, aki nem akar majd jól lehúzni. (mondjuk ezzel nem lehet mit kezdeni, amíg marad ez az elnökség, megmarad ez is)
Primitive
Entrenador del Barça

2007.12.09. 11:22:59

Balinho írta:Vagy mit érezhet Sneijder akit leigazoltak remekül kezdett, aztán azóta sérült meg nem megy neki és máris az utódján gondolkodnak. Ez nem egészséges hozzáállás.
Hát, igen. Ez a Real Madrid. Maguk alatt vágják a fát... Ebbe a Pepe ügybe én is beszállnék.

Láttam tegnap játszni, egy meccsből nem tudom megítélni, hogy milyen játékos is. Ez az egy meccse alapján nem volt rossz... De, úgygondolom, hogy ennyi pénzt MÉG nem ér meg, a többi meg a jövő titka. Mondjuk, nekem egy Ramos( függetlenől attól, hogy ellenszenves a pofája :lol: ) sokkat többet ér egy Pepénél. Tegnapi meccse is szuper volt. Támadott, védekezésben is elvégezte a feladatát, fejelt egy lesgólt, amit érvénytelenítettek, de megint ott volt, ahol kellett!

Azért ez a Bilbao sem egy acélos csapat, ami azt illeti. Azért, grat a győzelemhez, mégha nem szép játékkal is :wink: Nisterooy tényleg szépet rúgott...

De, akkor sincs esélyetek a bajnokságban :wink: :lol:

FORCA BARCA :!: :!: :!:
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Balinho
Entrenador del Barça

2007.12.09. 11:14:43

DJ REAL Bee írta:
tojnak ők rá, hogy mennyiért veszik a játékost. 30milliót kér a porto? hát jó, legyen.
ez arrogáns, és buta. rongyrázás.
Szted jókedvükben teszik? Tudják, hogy a Reallal szórakozhatnak, mert van pénzük, ezért lehúznak ahol tudnak...
Igen mivel a Real minden nyáron kijelenti, hogy 130 milliónk van átigazolásra bárkit megvehetünk. Ezek után ostoba lett volna a Porto ha nem 30 milliót mond Pepére hanem 12-t, mint ahogy a kezdeti 6M Drentéért is szépen kúszott fel...

De egyébként játékos szempontból is borzasztónak tartom, hogy minden nap felmerül valaki akit leigazolna a Madrid. Mit érezhet Guti, hogy lassan 2 éve minden nap le akarnak igazolni valakit a helyére, noha ő Madridista, nem játszik rosszul, a klubhűség mintapéldánya, és mégis repkednek a nevek: Diego, Kaka, van der Vaart, Lucho Gonzalez stb. Vagy mit érezhet Sneijder akit leigazoltak remekül kezdett, aztán azóta sérült meg nem megy neki és máris az utódján gondolkodnak. Ez nem egészséges hozzáállás.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.12.09. 10:44:51

Poreko írta: A Barca-Deport a Sport Klub közvetíti?
Nem, a Sport2-n lesz 21:00-tól élőben.[/quote]
Nem amugy a sportlub közvetíti sajnos.
Drigo
Eurobarca Staff

2007.12.09. 10:41:03

AmonRe írta:Szó szót követ, sztem az lenne a megoldás, ha a média képviselőit nagyon komoly pénzbírságokkal sújtanák kamu hírek lehozatalánál.
Ez a BULVÁR és az emberek igenis vevők rá, nézd csak meg Magyarországon, hogy egy újságosnál hányan kérnek Blikket, Storyt stb és hányan pl Világgazdaságot?
Poreko írta: A Barca-Deport a Sport Klub közvetíti?
Nem, a Sport2-n lesz 21:00-tól élőben.

Szerk: igazatok van a Sportklubbon lesz, csak én még a régi rendszerben élek, amikor a Sport2 adta a 7es és 9es mecscet is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2007.12.09. 11:25:54-kor.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.09. 10:09:08

Athletic-Real 0-1! Alakulhatott volna másképp is, mindkét oldalon több gól is születhetett volna, de szerintem ez igazságos végeredmény.
Végre egy meccs, ahol Casillas nem issza meg a levét a védelem hülyeségének (azért Canna hazafejelésénél megállt a szívem :shock: )
Pepe nagyot játszott ismét, ha tartja ezt a szintet, akkor megvan a tapasztalat, amit nála hiányoltok ...
Mostmár mindkét csapatnak az idegenbeli meccseire leszek IGAZÁN kíváncsi, mert hazaiban nagyon magabiztosak. Ezért értékelődik fel ez az 1-0 a Realnak.
A Barca-Deport a Sport Klub közvetíti?
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.12.09. 09:59:05

tojnak ők rá, hogy mennyiért veszik a játékost. 30milliót kér a porto? hát jó, legyen.
ez arrogáns, és buta. rongyrázás.
Szted jókedvükben teszik? Tudják, hogy a Reallal szórakozhatnak, mert van pénzük, ezért lehúznak ahol tudnak...
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.12.09. 09:53:59

nem értem ezt a pénz vitát, ne haragudjatok, te kit zavar az, hogyha sok pénzt kiadnak egy játékosért, aki hasznos. Nem a mi pénzünk, a pénzügyesek dolga, és telik rá úgy néz ki. Igen hasznos, lassan módosítanotok kell a Pepe=Oleguer axiómán :) Szuperkupa óta kezd sok víz lefolyni a Dunán.
De tényleg, most ez komolyan vígasztalna titeket, ha esetleg bukjátok a bajnokságot? Nem hiszem :) .
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
AmonRe
Barça B

2007.12.09. 07:27:39

Drigo írta:
Boixos írta:gyökérség volt casillast megdobálniuk! ő pont nem az az ember, aki ilyet érdemelne.
Pontosan, ráadásul nem fogják fel, hogy a saját csapatukat hátráltatják ezzel...Amikor a bíró meg lefújja a meccset, akkor háborognak, hogy miért nem hosszabbított többet. Sosem fogom megérteni az ilyet.
No comment...
AmonRe
Barça B

2007.12.09. 07:16:19

chi omega abban viszont teljesen egyetértünk, h az igazolási politikánk minősíthetetlen.
AmonRe
Barça B

2007.12.09. 06:58:54

chi omega írta:
AmonRe írta:Nem értem az egész vitát, mert a felszólalók 90%-a akkor sem látná be, hogy nincs igaza, ha ugrálnának a fején.

Pepéért mellesleg sztem nem 5 hónapra fizettek ennyit. Szerencsére viszont mind a két tábornak vannak lelkes képviselői, akik valamilyen oknál fogva előre látják, hogy melyik játékos hogy fog játszani az elkövetkezendő időszakban.

Nevetségesnek tartottam eddig, amit a média művel, alaptalannak, durvának éreztem a kritikus-idióta cikkjeiket, és helyettük szégyelltem magam. Hasonlóképpen érzek a magyar szakemberek intelligenciától csöpögő elemzéseivel kapcsolatban egy-egy nemzetközi meccs láttán. Mégis lássuk be azonban, hogy ugyanezt csináljuk, nem?:) Olyan kijelentéseket teszünk, amik szakmailag alaptalanok, és jól meg akarjuk győzni egymást. Objektivitás? Lóf@sz.

Tiszta szívből remélem, hogy minden kritika ellenére ezek a játékosok mind mind formába lendülnek a várva várt meccsünkig. Ronnie, Pepe, Henry, Sneijder mindenki. Én egy formában lévő Real harcát akarom megnézni egy formában levő Barca ellen, nem bohóckodást!!! Sajnos azonban erre nagyon kevés az esély:S...
miért csinálná a barca ugyanazt (már ha rájuk gondoltál)?
amikor ronaldinhot egy csinosabb summáért megvették (ami KEVESEBB volt, mint pepe, vagy a porcelánbaba robben ára), akkor már tudni lehetett, hogy valami hihetetlen potenciál van benne. nyert egy VB-t a brazil válogatott alapembereként, hogy mást ne mondjak...
idei igazolások:
abidal - vb-döntős. számtalan meccsen bizonyította már, hogy szenzációs játékos, tapasztalt, gyors, okos, jól védekezik, jól támad, köztudottan az egyik legjobb balszélső. ára: olcsóbb volt, mint pepe
milito - évek óta az egyik legjobb védő a spanyol ligában, megfelelő korban van, ismeri az összes csapatot spanyolországban. olcsóbb volt, mint pepe.
touré - még nem bizonyított nagycsapatban, de nagy tehetség. nem kisebb, mint pepe, legalábbis semmi sem utal erre. ráadásul az ő posztjára nehéz megfelelő embert találni. SOKKAL olcsóbb volt, mint pepe.
henry - többszörös angol gólkirály, a vitrinjében szinte minden van, kivéve a BL-címet, és az aranylabdát. élő legenda, többek között a real madridot is alázta már meg. olcsóbb volt, mint pepe.

robbennél mindenki olcsóbb volt. robben alig játszik, mert sérült. most nem az, 10 perceket kap.

miről beszélünk? én nem azt mondom, hogy pepe, vagy robben rosszabb játékos, mint a barcások, de hogy nem jobbak, és nem annyival, mint amennyivel többe kerültek, az biztos.
A 3. bekezdéstől már nem a Pepe-vitáról írtam, hanem arról, hogy elég tré lehet ezeknek a játékosoknak folyamatosan ilyen kritikákat hallgatni. És én megértem, hogy fizetnek értük, ez a dolguk, stb.. Sőt, én is így gondolom! Ettől függetlenül a témában majdnem laikus emberek próbálják megszégyeníteni őket, ami viszont gusztustalan.

Igaz az is, hogy egy játékost az aktuális teljesítménye alapján kell megítélni, azt viszont tisztelni kell, amit már letett az asztalra. Függetlenül attól, h elküldjük vagy marasztaljuk, ez kijár neki (itt Dinhora gondolok).

Szó szót követ, sztem az lenne a megoldás, ha a média képviselőit nagyon komoly pénzbírságokkal sújtanák kamu hírek és kritikák lehozatalánál. Már elnézést, de ki a [auto_cenzúra] képzeli magát az az ember, aki háttér nélkül meg meri írni, h Hamilton keze lecsúszott, meg h holnap Dinho már a Chelseaben játszik, stb. stb.. Ha időben nem lesz semmien reakció, ez a helyzet csak tovább romlik, mert mint látjuk, évről évre rosszabb.

Nagyon nem tesz jót tehát a játékosoknak, ha ezt kell hallgatniuk, mert ettől nem fognak jobban focizni. Aki profi, az úgyis tudja, h baj van a teljesítményével, ha nem ezt olvassa minden nap az újságokban, és nem fütyüli ki a saját közönsége. Ha pedig már nem szavazunk nekik elég bizalmat, legalább legyünk korrektek...
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.09. 01:01:33

Azért a Bilbaonak is akadt helyzete, Llorentének volt 2-3 ziccere, igaz Robinho is rugott egy gyönyörü kapufát.
Drigo
Eurobarca Staff

2007.12.09. 00:04:35

Boixos írta:gyökérség volt casillast megdobálniuk! ő pont nem az az ember, aki ilyet érdemelne.
Pontosan, ráadásul nem fogják fel, hogy a saját csapatukat hátráltatják ezzel...Amikor a bíró meg lefújja a meccset, akkor háborognak, hogy miért nem hosszabbított többet. Sosem fogom megérteni az ilyet.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.09. 00:01:42

megérdemelten nyert a madrid, amikor kellett villantott egyet a ló, és ez elég is volt nekik. elég fantáziátlan volt a bilbao, csak mentek, mint a mérgezett egér, minden különösebb veszély nélkül. ha meg veszélyesek voltak, akkor casillas védett... és ha már casillas, tudom, h vannak olyan helyek spanyolországban (is), mondjuk b.a.szkföld, ahol madridcímeres klozettpapírral törlik a seggüket az emberek (bármennyire felfoghatatlan odaát némelyeknek), ettől függetlenül gyökérség volt casillast megdobálniuk! ő pont nem az az ember, aki ilyet érdemelne.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Drigo
Eurobarca Staff

2007.12.08. 23:55:42

Közben vége 1-0-ra nyert a Madrid.

Az ilyen meccsek döntik el, hogy kiből lesz/lehet bajnok és kiből nem. Nem kell sok egy győzelemhez idegenben. Szenvedni kell küzdeni és, ha valaki a csapatodból villan egy olyat, mint Nistelrroy, akkor nyert ügyed van.

Most nem feltétlen arra gondolok, hogy ezen a meccsen dőlt el a bajnoki cím, ezt csak általánosságban írtam, de ez egy jó példa rá, nem mindegy, hogy állandóan 0-0-át játszol, vagy, hogy egy klasszis megmozdulással 1-0-ra nyersz azért nagy a kettő között a különbség.
Lezárt