Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
teljesen egyetértek. annyit kivéve, hogy szerintem cronaldo is buta, mint az állat. csak egy SAF alatt valahogy sikerült belőle hasznos játékost faragni, bár a szabadokat nem értem miért lövetik még mindig vele. egyszerűen nem fér az agyába, hogy a labda nem fogja átszakítani a sorfalat, vagy letépni a játékosok fejét, hogy úgy vágódjon a hálóba.viktro/raúl/ írta:Most sem az. Egy öncélű játékos. Egyszerűen nincs esze ehez a játékhoz. CRonaldo és Nani sokkal különb játékos nála. Quaresmának cirkuszi mutatványosnak kéne menni.persze lehet h hülyeség,de akkor még nem volt barca szintű![]()
Nem véletlenül fog Portóban megöregedni.
Ezzel a véleménnyel értek egyet 100%-ig!Buitre írta:Az nyilván túlzás, h a világ legjobb k hátvédje, de hogy hentes...![]()
hát hogy a saját házunk táján nézzek szét, pld. Samuel az volt, én ki nem álltam a stílusát. De Pepe minden, csak nem mészáros: magas és erős, de ugyanakkor baromi technikás, nagyon jól kezeli a labdát és gyors, jó ütemérzéke van és remekül fejel. Abban van igazság, h képességei alapján esélyes arra, h a egyszer a legjobb legyen. Még nincs 25 éves, és amire neki szükség van a fejlődéshez, az higgadtság, érettség és tapasztalat. Ez pedig nem elérhetetlen...
ferdinándot olyan 30 millió FONTÉRT vette a mú a leedstől.Vito írta: egy dolog az ára, amit marhára sokallok (és ez már tendencia a Madridnál)
és más dolog a játéka, ami azért még lehet akár jó is.
30 millió nagyon sok egy játékosért, pláne egy védőért.
(egyáltalán adtak már ki ennyi lóvét védőért?)
Most sem az. Egy öncélű játékos. Egyszerűen nincs esze ehez a játékhoz. CRonaldo és Nani sokkal különb játékos nála. Quaresmának cirkuszi mutatványosnak kéne menni.persze lehet h hülyeség,de akkor még nem volt barca szintű
egy dolog az ára, amit marhára sokallok (és ez már tendencia a Madridnál)chi omega írta:puyol saját nevelés, nem került semmibe. mellesleg a madridnál, ha egy saját nevelés nem válik be elsőre, akkor már felejtik is el.Vito írta:Pepe még simán lehet jó, anno Puyol is elég sokat botladozott, amikor a nagyokhoz került. Robben más tészta, igazából két jobb idénye volt, plusz állandóan sérült.
ettől függetlenül soknak tartok ennyi pénzt áldozni egy védőért, bár a Madrid saját magának köszönheti, hogy mára majdnem kettes szorzóval tudnak játékost igazolni![]()
a szezon végén eldől, hogy mekkora üzletet csináltak
valóban a szezon végén dől el, de világraszóló üzlet már nem lesz. én meglepődnék, ha pepe az elkövetkezendő évek során többet érne valamikor is majd 30milliónál. úgy meg ugye nem jó az üzlet. ez ilyen egyszerű.
ribery? nasri?Messi#19 írta:Jó lenne ha megint rúgna Messi egy mesterhármast a real ellende ehhez a csapathoz még kellene egy ribéry vagy nasri
a realtól meg nem kell félni olyan rosszul jáccanak mint tavaj meg tavaj előtt
puyol saját nevelés, nem került semmibe. mellesleg a madridnál, ha egy saját nevelés nem válik be elsőre, akkor már felejtik is el.Vito írta:Pepe még simán lehet jó, anno Puyol is elég sokat botladozott, amikor a nagyokhoz került. Robben más tészta, igazából két jobb idénye volt, plusz állandóan sérült.
ettől függetlenül soknak tartok ennyi pénzt áldozni egy védőért, bár a Madrid saját magának köszönheti, hogy mára majdnem kettes szorzóval tudnak játékost igazolni![]()
a szezon végén eldől, hogy mekkora üzletet csináltak
Ezt nem is tagadom, de Jorquera szerintem jobban birja a padozást..iker-siker írta:Jó, hogy Valdes most formában van ezt aláírom, de szerintem Reina jobb, mint pl Jorquera.
Valdes mostanában kitűnő formában véd, én (most már) egyáltalán nem bánom, hogy anno eladtuk Reinát.iker-siker írta:És Reina? Szerintem ő igencsak hasznotokra válna.
Kapusra szerintem nincs szükség, itt van Valdes. Saját nevelés, és megbizhato. Reina-t pedig nem lenne szivem leültetni, ahogy Valdes-t sem. Mert ugyebár akkor el kellene mennie Jorquera-nak.iker-siker írta:És Reina? Szerintem ő igencsak hasznotokra válna.
Fabregas önszántábol ment el, ha rajtunk mulik most Iniesta mellett rugná a bört. Quaresma pedig nem játszott valami fényesen...iker-siker írta:Ott van mindjárt Fabregas, Quaresma?