Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mit balhézol itt? Nincs erre szükség. Victor Munoz a '80-as évek jó Barça-játékosa, válogatott játékosa volt, a Zaragoza edzője. Bakero pedig szimbólum.FIGO 2 írta:csapatom múltjával???? mivan ökör???? mondom a VILÁG TÖRTÉNELEMMEL kevésbe vagyok tisztában, nem a MADRID TÖRTÉNELMÉVEL te szarrágó. ha megkérdezném h mi volt a barcelona előző pályályának a neve azt sem tudnák te szarrágó!Mr. Master írta:Nalátod, öreg, ha nem vagy tisztában teljesen a csapatod múltjával, akkor mi a [auto_cenzúra] jössz a százéves spanyol-foci történelemmel, te szarrágó?
te is csak 1 népművészeti cserépedény divatdrukker vagy semmi több...azt sem tudod ki volt az a victor munoz, meg a bakero te divatmajom.
így vanBoixos írta:meg lehetne ezt beszélni normálisan is. egyébként is, mi a szaron kell itt egyáltalán vitázni? most mi leszünk a bajnokok, mert egész egyszerűen jobbak vagyunk, mint a madrid. hol van még a következő bajnokság, még ennek sincs vége. azon majd ráér a brigád akkor vitázni.
csapatom múltjával???? mivan ökör???? mondom a VILÁG TÖRTÉNELEMMEL kevésbe vagyok tisztában, nem a MADRID TÖRTÉNELMÉVEL te szarrágó. ha megkérdezném h mi volt a barcelona előző pályályának a neve azt sem tudnák te szarrágó!Mr. Master írta:Nalátod, öreg, ha nem vagy tisztában teljesen a csapatod múltjával, akkor mi a [auto_cenzúra] jössz a százéves spanyol-foci történelemmel, te szarrágó?
Cooltiszo írta:Abban egyetértünk hogy ha spanyol foci akkor real madrid, ha katalán foci akkor Barca.
De most őszintén te büszke vagy arra hogy Franco péppé csalta az egész spanyol ligát? MErt én nem lennék az biztos. És a múlt ki a [auto_cenzúra] érdekli? A jellennel kell törődni. És a focival. És ne felejtsd el hogy nálatok ha vérfrissítés is lesz, akkor is mi leszünk 1 kis előnyben, mert nálunk a csapat fiatal, a kulcsjátékosok nagyon jó korban vannak, nekünk nem kell egy jó ideig drasztikus vérfrissítés, max. évenként a gyngébb posztokra jobbakat, fiatalabbakat igazolni, de ez nem létkérdés. Míg nálatok elég necces a nyáron érkezők névsora, nálunk már most eléggé kialakult kép van az igazolásokról.
de 100 évet tekintve második! ez száraz TÉNY! mégeccer modnom: ha Spanyol foci akkor real Madrid és nem barcelona.[/quote]balboa7 írta:
de 100 évet tekintve második! ez száraz TÉNY! mégeccer modnom: ha Spanyol foci akkor real Madrid és nem barcelona.balboa7 írta:Én csak azt nem értem mér írsz olyanokat hogy a Barca mindig örökös második??? Ha megfigyelted volna akkor nem mindig a Barca volt a második!!! PL: a 90-es évek elején a Barca mindent megnyert, 2000től meg a real madridrol szolt a spanyol foci, ezt elismerem. De már a 2004es évtől a Barca sokkal jobb játékkal drukkol elő ez sztem nem kérdés. Sztem most pár évig a Barca nyer több mindent, de ha a Ronaldinho generácio kimegy nálunk és a vezetők nem tudják pótolni őket akkor megint a real lesz előnyben! És az meg hogy valaki az eredmények miatt drukkol egy csapatnak, háát azt nem részletezném!!!
mért? a barca sikeresebb mint a madrid? vagy mi? nálad a barca a no. 1 az eredményeket tekintve mi? hányás vayg matekbóL?balboa7 írta:Amiket írtál azok voltak a kiinduló pontjaim!FIGO 2 írta:egy jó tanács: ne magadból indulj ki.balboa7 írta:Figo2!
Sztem azonnal fordulj orvoshoz! Egy pchiologus csodákat tenne veled!
Amiket írtál azok voltak a kiinduló pontjaim!FIGO 2 írta:egy jó tanács: ne magadból indulj ki.balboa7 írta:Figo2!
Sztem azonnal fordulj orvoshoz! Egy pchiologus csodákat tenne veled!