Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rendben, nem tudtam, hogy Te jövőbe látsz, és már egy fél év alatt kivetíted Pepe jövőbeli gazdasági szerepét. Bocsi. Teljesítményével miért van bibi? Ja elfelejtettem, az az egy meccs...Rivaldo11 írta:Nem ugyanaz? Hm. Érdekes. Ezek szerint itt nem létezik ár/érték arány...mert mit nekik 30 milla. A lényeg hogy hogyan teljesít. Igen. De itt is bibi van.Zozzy 5 írta: Az, hogy jó igazolás-e valaki, és az, hogy gazdaságilag milyen nem ugyan az. Ha jól játszik, akkot tökmind1. Csődbe mennek? Nem. A lényeg nekik annyi, hogy teljesít. Egyáltalán hogy tudod megítélni, hogy milyen igazolás volt a pénzt tekintve egy fél év alatt?
És nem hozom ki klasszisnak, ti hozzátok ki falábúnak...
Nem ugyanaz? Hm. Érdekes. Ezek szerint itt nem létezik ár/érték arány...mert mit nekik 30 milla. A lényeg hogy hogyan teljesít. Igen. De itt is bibi van.Zozzy 5 írta: Az, hogy jó igazolás-e valaki, és az, hogy gazdaságilag milyen nem ugyan az. Ha jól játszik, akkot tökmind1. Csődbe mennek? Nem. A lényeg nekik annyi, hogy teljesít. Egyáltalán hogy tudod megítélni, hogy milyen igazolás volt a pénzt tekintve egy fél év alatt?
És nem hozom ki klasszisnak, ti hozzátok ki falábúnak...
Nem az a baj, hogy bízik Pepében, de Militoval emelni egy szintre...merész.sergi1989 írta: Elramos hülye mert bizik pepében?vagy mert azt mondja hogy jó?
1. Az első mondatodban van a lényeg. Az alapkérdésre adott válasz. Vajon jó igazolás volt -e Pepe? Véleményem szerint ennyiért nem.Aprieto írta:Az egész vitához, csak annyit fűznék hozzá, hogy Pepe nem szolgált még rá arra az árra, amit kifizettek érte.
A vételárakkal meg kérdem én egy "mezei" szurkoló vajon miért foglalkozik ekkora kluboknál? Nem mindegy hogy 10 vagy 20 millió? Ezek az elitklubok kigazdálkodják. Lazánfszán.
Erről Csapó Gábor sztorija jut eszembe.Aprieto írta:Viszont az vitathatatlan, hogy mérföldekkel jobban játszik most, mint szeptemberben
Azér Pepe-t ne hasonlitgasd MIlito-hoz. Várjunk csak.... te nem is hasonlitgattad... te egyenesen jobbnak itélted. Na hát erre van 1-2 szavam. Milito sokkal tapasztaltabb mint Pepe, szerintem nem mondhatni jobbnak egyik játékos sem a másiknál egyenlöre. Egyik játékos sem mutatta meg eddig, hogy mit is tud.Poreko írta:Milito nem rossz, de szerintem Pepe nyomába sem ér az utóbbi meccseken (és tudhatjátok, hogy szakmailag próbálom megközelíteni, nem csapat szimpátia szinten): Pepe gyorsan szerel a 16-os előterében, jól fejel, sűrűn jön előre, és nagyon jól követi az emberét, a róla lőtt gólok (pl Werder ellen) mindig a csatár szerencséjéből-zsenialitásából fakadtak, ő nem hibázott szerintem. Milito ezzel szemben nagyon óvatos a 16-os előterében, csak akkor mer keményen odalépni, ha 100%ra megy, de sokszor a sok gondolkodással elpuskázza a lehetőséget a szerelésre.
Azt hozzá tenném, hogy Pepe 2 meccset játszott asszem, mielőtt lesérült, ezalatt nem nehéz felejthetőt alkotni, de az utóbbi meccseken TÖKÉLETES teljesítményt nyújtott az én olvasatomban. Nehéz lett volna neki bizonyítani ennyi idő alatt, de számomra nagyon is bíztató a játéka, hiszen tagadhatatlanul egy biztos pont a védelem tengelyében. Szerintem csak rajta múlik, mi lesz belőle. Ha nem sérül le sokszor, és Sergi Ramossal együtt maradnak a Madrid védelmében + összeszokik a védelem (akár 2 kevésbé jó védővel együtt) akkor megszilárdulhat. Ha Pepe így játszik, akkor valszeg kevesebbszer fogják Casillas meccsét el*** a Madridiak pár potyagóllal...Aprieto írta:Szóval ennyi. Pepe még fiatal, van hova fejlődnie, vmennyit fog is. Kérdés mennyit.
Summa summarum: Pepe MÉG nem bizonyította, miért is igazolták le. Viszont az vitathatatlan, hogy mérföldekkel jobban játszik most, mint szeptemberben
Az, hogy jó igazolás-e valaki, és az, hogy gazdaságilag milyen nem ugyan az. Ha jól játszik, akkot tökmind1. Csődbe mennek? Nem. A lényeg nekik annyi, hogy teljesít. Egyáltalán hogy tudod megítélni, hogy milyen igazolás volt a pénzt tekintve egy fél év alatt?Rivaldo11 írta:Engem barátom. Engem érdekel ha megengeded. Az eredeti kérdés az volt, jó igazolás volt-e. Nos, nem volt jó igazolás. Nem kéne a vételárán lovagolni? Miről beszélünk? Ha mondjuk 5-6 millióba került volna, akkor lehetne mondani, ennyiért nem rossz. 30 milláért ilyen képességű védő viszont rossz igazolásnak számít. Az első meccsén sem lovagolna senki annyit, ha nem Ő lett volna a tökéletes védő.Zozzy 5 írta:Az kit érdekel, hogy az első meccsein sült? Ki nem sült még? Ha azóta jól játszik, akkor illik leszállni róla, és nem az első meccsén meg a vételárán lovagolni. Ha valakinek megy a játék, és hozza amit kell, akkor utólag tökmind1, hogy mennyiért vettékÉs Zozzy...megégni sokan égtek már, de nem mindegy hogyan... Ki ne hozd már klasszisnak, mert összeesek.
![]()
Az meg, hogy hozza amit kell...maradjunk annyiban, azt eddig Pavón is megoldotta volna.
Engem barátom. Engem érdekel ha megengeded. Az eredeti kérdés az volt, jó igazolás volt-e. Nos, nem volt jó igazolás. Nem kéne a vételárán lovagolni? Miről beszélünk? Ha mondjuk 5-6 millióba került volna, akkor lehetne mondani, ennyiért nem rossz. 30 milláért ilyen képességű védő viszont rossz igazolásnak számít. Az első meccsén sem lovagolna senki annyit, ha nem Ő lett volna a tökéletes védő.Zozzy 5 írta:Az kit érdekel, hogy az első meccsein sült? Ki nem sült még? Ha azóta jól játszik, akkor illik leszállni róla, és nem az első meccsén meg a vételárán lovagolni. Ha valakinek megy a játék, és hozza amit kell, akkor utólag tökmind1, hogy mennyiért vették
ElRamos írta:Nem azt mondtam, hogy Milito rossz védő, hanem azt, hogy Pepe az eddig nyújtott teljesítménye alapján játszik úgy, illetve annyira jól mint az argentin. Pepe sem volt agyonsztárolva soha, csak ti csináltok elefántot a bolhából. Azon vagytok kiakadva, hogy mennyiért vettük. És? Engem nem érdekel, amíg jól játszik.barca99 írta:Csak egy röpke kérdés: láttad te Militot a Zaragozában játszani? Krva jó védő, csak nincs (nem volt) agyonsztárolva.
Előre is bocs, de hogy tudsz ekkora hülyeséget írni??????ElRamos írta:Pepe van olyan jó az eddig mutatott játéka alapján mint Milito.
Nem azt mondtam, hogy Milito rossz védő, hanem azt, hogy Pepe az eddig nyújtott teljesítménye alapján játszik úgy, illetve annyira jól mint az argentin. Pepe sem volt agyonsztárolva soha, csak ti csináltok elefántot a bolhából. Azon vagytok kiakadva, hogy mennyiért vettük. És? Engem nem érdekel, amíg jól játszik.barca99 írta:Csak egy röpke kérdés: láttad te Militot a Zaragozában játszani? Krva jó védő, csak nincs (nem volt) agyonsztárolva.