grecki írta:ElRamos írta:Egy igazi madridistával bővült a keretünk, mert Pepe az. Mikor meghallotta hogy a Madrid le akarja igazolni, azonnal igent mondott, pedig utólag tudta meg, hogy a fizuja kevesebb lesz mint Porto-ban. Mégsem érdekelte.
Te ezt most halál komolyan gondolod? Úr isten, hogy lehet ilyen gondolatokkal koptatni a billentyűzetet? Reyes is igazi Madridista volt, amikor csontig benyalt Calderonnak, nem? Aztán hirtelen igazi Matracos lett...
grecki biztos nem figyelted nyáron az átigazolási híreket, de mikor Pepe megtudta, hogy a Madrid érdeklődik iránta, azonnal szólt az ügynökének, hogy csak a Madriddal tárgyaljon, próbáljon megegyezni, a többi jelentkezőt meg hagyja a [auto_cenzúra].
Az meg hogy Reyes váltott? Jól tette. Szidtam is Calderont, mert Reyes itt akart maradni, de az a semmirekello elszúrta. Aztán elvitte az Atlético, még jó hogy azt nyilatkozza, hogy mindíg ott akart játszani...
Nyilatkozta volna azt, hogy ide jöttem mert nem kellettem a Realnak???
Amúgy meg nem érdekel mit gondoltok Pepéről, fog még nektek gondot okozni Ramossal egyetemben...

1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything