Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Égőnek mindenekelőtt hiperszuper bemutatkozását tartom. Ott nem égett, lángolt a gyerek...Azóta amikor játszik akkor közepes teljesítmény. Kérdés, nálad mi szánmít jónak. Militoval meg ne nagyon hasonlítgasd, mert máshol ezért kinevetnek, és hazaküldenek.ElRamos írta:Áruld már el nekem, hogy nálad mit jelent ez az "égés"? Pepe az 1. fordulóban jól játszott az Atlético ellen, majd megsérült. Ezt követően 90 nap elteltével a Mallorca ellen kapott 45 percet, amiben nagyon jól játszott. 90 nap sérülés után visszatérve jól játszani nem kis dolog. Azóta pedig kezdő, minden meccsen játszik, ráadásul jól. Ez neked égés?Rivaldo11 írta:Az, hogy ki milyen képességű, nem szimpátia kérdése. Ramost elismerem, az "igazmadridista"Pepén jót nevetek.
Talán ha nem harangozzák be világklasszis védőnek, nem égett volna ekkorát szerencsétlen.![]()
Csak hogy eláruljak egy titkot, Milito sem az a hiperklasszis védő. Jó, de nem Puyol, Nesta, Terry, Ramos szint. Ahogy Pepe sem, viszont legalább Pepe van olyan jó az eddig mutatott játéka alapján mint Milito.
Áruld már el nekem, hogy nálad mit jelent ez az "égés"? Pepe az 1. fordulóban jól játszott az Atlético ellen, majd megsérült. Ezt követően 90 nap elteltével a Mallorca ellen kapott 45 percet, amiben nagyon jól játszott. 90 nap sérülés után visszatérve jól játszani nem kis dolog. Azóta pedig kezdő, minden meccsen játszik, ráadásul jól. Ez neked égés?Rivaldo11 írta:Az, hogy ki milyen képességű, nem szimpátia kérdése. Ramost elismerem, az "igazmadridista"Pepén jót nevetek.
Talán ha nem harangozzák be világklasszis védőnek, nem égett volna ekkorát szerencsétlen.
Ha valakit le akar igazolni a Madrid, az biztos igen-t mond. Mert hát ki ne akarna a Real-ba menni? Igy volt ez OWEN-el is. Bejelentkezett érte a Madrid, a Madrid-nak nem lehet nemet mondani, kövi uticélja Owen-nek a Madrid. (Azon belül meg a kispad voltElRamos írta:grecki biztos nem figyelted nyáron az átigazolási híreket, de mikor Pepe megtudta, hogy a Madrid érdeklődik iránta, azonnal szólt az ügynökének, hogy csak a Madriddal tárgyaljon, próbáljon megegyezni, a többi jelentkezőt meg hagyja a hova is?.
grecki biztos nem figyelted nyáron az átigazolási híreket, de mikor Pepe megtudta, hogy a Madrid érdeklődik iránta, azonnal szólt az ügynökének, hogy csak a Madriddal tárgyaljon, próbáljon megegyezni, a többi jelentkezőt meg hagyja a [auto_cenzúra].grecki írta:Te ezt most halál komolyan gondolod? Úr isten, hogy lehet ilyen gondolatokkal koptatni a billentyűzetet? Reyes is igazi Madridista volt, amikor csontig benyalt Calderonnak, nem? Aztán hirtelen igazi Matracos lett...ElRamos írta:Egy igazi madridistával bővült a keretünk, mert Pepe az. Mikor meghallotta hogy a Madrid le akarja igazolni, azonnal igent mondott, pedig utólag tudta meg, hogy a fizuja kevesebb lesz mint Porto-ban. Mégsem érdekelte.
Te ezt most halál komolyan gondolod? Úr isten, hogy lehet ilyen gondolatokkal koptatni a billentyűzetet? Reyes is igazi Madridista volt, amikor csontig benyalt Calderonnak, nem? Aztán hirtelen igazi Matracos lett...ElRamos írta:Egy igazi madridistával bővült a keretünk, mert Pepe az. Mikor meghallotta hogy a Madrid le akarja igazolni, azonnal igent mondott, pedig utólag tudta meg, hogy a fizuja kevesebb lesz mint Porto-ban. Mégsem érdekelte.
Nézd Rivaldo, nagyban teszek rá hogy ki mit gondol Pepéről. Nem tud érdekelni, amíg a pályán bizonyít. Nem érdekel mennyiért vettük, ha egyszer megdöglik azért a mezért, akkor megérte. Egy igazi madridistával bővült a keretünk, mert Pepe az. Mikor meghallotta hogy a Madrid le akarja igazolni, azonnal igent mondott, pedig utólag tudta meg, hogy a fizuja kevesebb lesz mint Porto-ban. Mégsem érdekelte. Ez az, amit nem értesz meg. Viccelődhettek rajta, hogy ilyen béna meg olyan szerencsétlen, de ha láttál már Madrid/Porto meccset, akkor rájössz, hogy irtó nagy baromságot írtál.Rivaldo11 írta:Pepe ügyében nehéz lesz koppannom. A mércét a vételára állította fel számára, ettől pedig igen messze van.DJ REAL Bee írta:de nem baj koppansz majd, és nem fogod elismerni![]()
És marad is.
Most én is beleszolok a vitába. Én ezzel teljesen egyet értek. Lehet, hogy nem játszik rosszul, de ennyi pénzér nem "nemrosszul" kell játszani.Rivaldo11 írta:Pepe ügyében nehéz lesz koppannom. A mércét a vételára állította fel számára, ettől pedig igen messze van.DJ REAL Bee írta:de nem baj koppansz majd, és nem fogod elismerni![]()
És marad is.
Csemegézz barátom a magad hsz-ei között, majd döntsd el, ki írt baromságot...ElRamos írta:Nem tudom hogy írhatsz le ekkora baromságot.Rivaldo11 írta:Eddig nem láttad elégszer?
Pepe a világ legdrágább szerencsétlenje.
Pepe ügyében nehéz lesz koppannom. A mércét a vételára állította fel számára, ettől pedig igen messze van.DJ REAL Bee írta:de nem baj koppansz majd, és nem fogod elismerni![]()
Nem tudom hogy írhatsz le ekkora baromságot. Az utóbbi néhány meccsén láttam, és elég jól nyomta. Nem kell ennyire vaknak lenni, Pepe igenis jó védő.Rivaldo11 írta:Eddig nem láttad elégszer?
Gratulálok, Hányszor láttad amióta felépült?Eddig nem láttad elégszer?
Van benne valami....Rivaldo11 írta:Eddig nem láttad elégszer?
Majd meglátjuk...Hát persze, Pepe simán van olyan, mint Milito... Laughing
nem értem...egyesek hogy tudnak ilyet leírni. Laughing
Ingyen volt, ugyanmindegy... Sérülés meg még jöhet, amikor kellMi, ha nem rossz igazolás? Leigazoltátok, viszont nem játszik szinte semmit.