Frank Rijkaard #2
-
- Llegenda del Barça
rijkaard sztem egyszerűen elfáradt, valszeg az a plafon vele a csapatnál, amit tegnap láthattunk tőlük. nem bűn cserélni, h ha valakivel láthatóan nem úgy megy a bugi, ahogy mennie kellene.
persze ki lehet tartani egy ember mellett, úgy, mint mondjuk a múnál a pirosorrú fergusson esetében. beesik egy-egy jobb sorozat, utána meg az erős dobogós, v pontszerző helyek a bajnokságok végén. hát nem tudom, de ez nem annyira jönne be nekem...
murinnyó igazán elférne a brigádnál, sokkal inkább, mint lippi.
persze ki lehet tartani egy ember mellett, úgy, mint mondjuk a múnál a pirosorrú fergusson esetében. beesik egy-egy jobb sorozat, utána meg az erős dobogós, v pontszerző helyek a bajnokságok végén. hát nem tudom, de ez nem annyira jönne be nekem...
murinnyó igazán elférne a brigádnál, sokkal inkább, mint lippi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Nos, annyiban vitatkoznék, hogy egy BL-t bárkivel is nyersz, az eredmény. Nem mellesleg azért ott volt egy Manchester United a nyolcaddöntőben, egy fénykorát élő Lyon a negyeddöntőben....Aztán az is egy relatív dolog, hogy melyik a világ legerősebb kerete, viszont az angol bajnokság a világ legjobb bajnoksága, az elvitathatatlan és ott úgy nyert 2 bajnokságot, hogy kérdés nem volt. Rijkaard is remek edző, csak immáron másfél éve nem találja a megoldást, ami kezd egyre ijesztőbb lenni. Néha nem árt a váltás, Mourinho pedig nem is idegenként jönne ide...FCB_gábor írta:Ezeket miből szűritek le? A világ legdrágább keretével dolgozott és lótúróval se nyert többet, mint Rijkaard. Jah igen a portóval bl-t nyert. Az akkor másik bl döntős csapat melyik is volt és ki is volt az edzője?gekkodan írta: de hogy edőznek hihetetlen az tuti. megkérdőjelezhetetlen szakmailag és az is tuti, hogy egy ilyen motivációval küzdő csapatnak, mint a jelenlegi Barca, tökéletes választás lenne Mourinho. Mert hogy pszichológusnak és "motivátornak" sem utolsó az tuti.
Motiváció? Angol csapatoknál mikor nincs motiváció?
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Ezeket miből szűritek le? A világ legdrágább keretével dolgozott és lótúróval se nyert többet, mint Rijkaard. Jah igen a portóval bl-t nyert. Az akkor másik bl döntős csapat melyik is volt és ki is volt az edzője?gekkodan írta: de hogy edőznek hihetetlen az tuti. megkérdőjelezhetetlen szakmailag és az is tuti, hogy egy ilyen motivációval küzdő csapatnak, mint a jelenlegi Barca, tökéletes választás lenne Mourinho. Mert hogy pszichológusnak és "motivátornak" sem utolsó az tuti.
Motiváció? Angol csapatoknál mikor nincs motiváció?

-
- Barça B
gnorbert írta:1. Rijkaard marad.
2. Ronaldinho is marad, és feljavul ugyanis: Eto'o & Deco visszatér a sérüléséből, és összeáll ismét a Ronnie + Eto'o + Messi trió (no meg Deco fazonoz a középpályán), és söprünk ismét mindenkit lefele...
Ennyi
Nekem tetszik ez az ötlet

még ne temessük rijkaardot mellesleg én nagyon nem támogatom az edzőváltást
-
- Director del Fútbol
Egyetértek. Nekem sem volt sosem szimpi emberileg, főleg a Chelsea első két szezonjában, de hogy edőznek hihetetlen az tuti. megkérdőjelezhetetlen szakmailag és az is tuti, hogy egy ilyen motivációval küzdő csapatnak, mint a jelenlegi Barca, tökéletes választás lenne Mourinho. Mert hogy pszichológusnak és "motivátornak" sem utolsó az tuti.Victor_Valdes írta:hál' Istennek....tudom nem szeretitek meg minden de Én őt látnám legszívesebben a padon ha Rijkaard nem javulna....gekkodan írta:Na végre valami hír: Mourinho közleményt adott ki, hogy nem akar angol szövkap lenni. addig kell rá lecsapni, amíg szabad
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
hál' Istennek....tudom nem szeretitek meg minden de Én őt látnám legszívesebben a padon ha Rijkaard nem javulna....gekkodan írta:Na végre valami hír: Mourinho közleményt adott ki, hogy nem akar angol szövkap lenni. addig kell rá lecsapni, amíg szabad
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Én Lippire bármikor elcserélném Rijkardot, főleg ha a következő idegenbeli meccsünket nem nyerjük meg. A hazai ugye alapbol kötelező. Bár szinte 100% h a klasszikusig nem lex edző váltás, pedig én attol függetlenül, h azt meg nyerjük-e váltanék. Otthon ugy is nyerünk minden meccset, de az akkor is kevés, ha idegenbeb meg a kiscsapatokkal sem birunk 

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
ozsimiki írta:Ha már nyáron lenne edzőváltás,akkor semmikép sem örülnék Lippinek.Akkormár Scolari,vagy nemtom. A vezetőség úgyis előbb dönti el,mint nyár eleje,h akar e edzőt váltani,vagy Frank akar e elmenni. És így van idő Scolarira is.
Szabad tudnom, hogy miért "istenítitek" ennyire Scolarit? Jó edző meg minden, de azért egy Lippi számomra nem kétség, hogy jobb!

Ahogy Lionel85 írta: "Mindenki marad"...és nyerünk 

Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Csak annyi van, hogy megint kevergetik a kaksit, persze hogy nem megy el se Rijkaard, se Ronaldinho, se Eto'o, se Zambrotta. Mindenki marad.mypeter írta:Most akkor mi a szitu? RIjkaard bejelentette, hogy elmegy? Vagy mi van? Tud valaki valami konkrétumot?

-
- Llegenda del Barça
most olvastam én is.mypeter írta:köszi. Egy madridista kollégám jött reggel vigyorogva, hogy az nsonline-on olvasta: Rijkaard bejelentette hogy nyáron távozik, Ronaldinho pedig nyártól a Chelseaben játszik...
sak ezért kérdem, én nem találtam semmi ilyesmit az nso-n.
annál csak több eszük van, minthogy van Bastent hozzák a helyére.....

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ha már nyáron lenne edzőváltás,akkor semmikép sem örülnék Lippinek.Akkormár Scolari,vagy nemtom. A vezetőség úgyis előbb dönti el,mint nyár eleje,h akar e edzőt váltani,vagy Frank akar e elmenni. És így van idő Scolarira is.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
köszi. Egy madridista kollégám jött reggel vigyorogva, hogy az nsonline-on olvasta: Rijkaard bejelentette hogy nyáron távozik, Ronaldinho pedig nyártól a Chelseaben játszik...
Itt van egy cikk Lippiről, miszerint szeretne visszatérni, sokan meg is keresték, ő viszont csak nyáron szeretne elkezdeni dolgozni, mivel nem tartja jó ötletnek azt, hogy szezon közben vesz át egy csapatot. Nincs semmi konkrétum a Barcával kapcsolatban, csupán annyi, hogy szereti a tengerpartot.
Rijkaarddal sincs semmi különös, talán annyi, hogy nyáron tovább akar állni. (de szvsz ez is csak pletyka szintű info)
Summa summarum, semmi konkrét nincs, csupán a média feltételezései.

Rijkaarddal sincs semmi különös, talán annyi, hogy nyáron tovább akar állni. (de szvsz ez is csak pletyka szintű info)
Summa summarum, semmi konkrét nincs, csupán a média feltételezései.
Most akkor mi a szitu? RIjkaard bejelentette, hogy elmegy? Vagy mi van? Tud valaki valami konkrétumot?
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Wengerre? Konkrétan semmi!doki írta:Lippi csak maradjon Olaszországban,szerintem nem ő a mi emberünk.Frank helyett Wenger lenne az ideális,bár rá kicsi az esély.
Lippit viszont támogatom, bár én a télen is szívesen látnám már!

- Capon
- Llegenda del Barça
Itt Lippit írják új edzőnek, ott meg a holandot vagy éppen a portugált stb. A végén meg majd nézünk nagyokat, hogy az Espanyol edzöje egyszer csak beköszön a BARCA öltözőbe, hogy hello srácok.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
1. Rijkaard marad.
2. Ronaldinho is marad, és feljavul ugyanis: Eto'o & Deco visszatér a sérüléséből, és összeáll ismét a Ronnie + Eto'o + Messi trió (no meg Deco fazonoz a középpályán), és söprünk ismét mindenkit lefele...
Ennyi
Ennyi

Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Puyol nevét helyesen (katalánul) tényleg 'J'-vel kell írni. Vagy például Abidal nevét ádibálnak ejtik.
Lippi tényleg jöhetne Rijkaard helyett. Annyira azért nem játszanánk védekezős taktikát szerintem. Mondjuk annyira nem lenne látványos, mint 1-2 éve, de legalább nagyobb sansz lenne a sikerre.

Lippi tényleg jöhetne Rijkaard helyett. Annyira azért nem játszanánk védekezős taktikát szerintem. Mondjuk annyira nem lenne látványos, mint 1-2 éve, de legalább nagyobb sansz lenne a sikerre.
in to exile