Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
JesszusElRamos írta: Saviola keveset játszott, ezért bizonyítani sem tudott. Nem tartom rossz igazolásnak.
Pepe...tényleg nem értem miért tartjátok az év legrosszabb igazolásának. Való igaz, hogy kumma drágán vettük, és az első meccsén lesérült 3 hónapra. Ettől függetlenül még jó védő, jobb mint Oleguer. Akár tetszik akár nem, el kell ismerjétek, Pepe jó védő!! Néha tényleg idióta, rájön az 5 perc ami 10 percig tart, de ezektől eltekintve jó igazolás, magabiztos, jól fejel, gyors. Van olyan mint Milito...sőt...![]()
Peace.
Akkor 1 ik csere sem fog létrejönni(talán Robben az első percben)ultrasur írta:Remélem Sav.-ot becseréli Schuster a Barca ellen![]()
Rajta kivül ha vezetünk akkor még Baptistát és Gagot cserélném be ha viszont dőntetlen akkor Robbent.
Erősen kíváncsi vagyok, hogy fogják fogadni a nyulat.ultrasur írta:Remélem Sav.-ot becseréli Schuster a Barca ellen![]()
Rajta kivül ha vezetünk akkor még Baptistát és Gagot cserélném be ha viszont dőntetlen akkor Robbent.
De arrafelé is a szép játékot kedvelik, Mourinho meg a robotolós futballt. És Lampardokkal az valósuln meg, nem a szép játék.ha ő úgy látja hogy hozni kell játékost, hát isten vezesse őt az utján
De Laporta nem csak reagálhat rá...fcjoc írta:az hogy ő kiket hoz ide az az ő dolga, te csak reagálhacc rá.. nem úgy hogy kiváncsi vagy-e rájuk vagy sem.. de végülis ez a te véleményed, ez meg az enyém.. ha ő úgy látja hogy hozni kell játékost, hát isten vezesse őt az utjánRivaldo11 írta:Mourinho szakmailag valószinüleg több mint Rijkaard. Ám nagy kérdés, milyen változtatásokat hajtana végre a keretben. Ide ne hozzon lampardokat meg terryket, rájuk nem vagyok kiváncsi. Meg ne forgassa fel hetente a kezdőt. Ha a sztárokat kordában tudja tartani, illetve nem indítja oszlásnak a keretet, akár még csatát is nyerhet.
az hogy ő kiket hoz ide az az ő dolga, te csak reagálhacc rá.. nem úgy hogy kiváncsi vagy-e rájuk vagy sem.. de végülis ez a te véleményed, ez meg az enyém.. ha ő úgy látja hogy hozni kell játékost, hát isten vezesse őt az utjánRivaldo11 írta:Mourinho szakmailag valószinüleg több mint Rijkaard. Ám nagy kérdés, milyen változtatásokat hajtana végre a keretben. Ide ne hozzon lampardokat meg terryket, rájuk nem vagyok kiváncsi. Meg ne forgassa fel hetente a kezdőt. Ha a sztárokat kordában tudja tartani, illetve nem indítja oszlásnak a keretet, akár még csatát is nyerhet.
oké, igazad van, de ezen puffogni "másfél évvel" a hsz után szintén eléggé hangulatkeltő bugi, ha már itt tartunk.DJ REAL Bee írta:Csak utálom az ilyen hangulatkeltő, összeugrasztó stílust. Egy hsz miatt sportszerűtlen az ellenfél... Erőltetett kötözködés.nem kell felfújni a témát, egyébként is elég régi post. Wink
mellesleg az utolsó kérdést otthon is fel tehetnéd elég gyakran.
Wink
átok nincs, "penge" edző és még pengébb hozzáállás viszont van...DJ REAL Bee írta:Amúgy nem értem mi lehet veletek idegenben, védekezésetek jobb mint a mienk, támadás is egész jól megy, valahogy befejezésk nem jönnek össze. Pedig nem látszik semmi idegesség a játékosokon, a megmozdulásokon, ezért fura. Mintha csak elátkozva lennének.Lehet Laporta vodoo bábút döfköd valaki?
Csak utálom az ilyen hangulatkeltő, összeugrasztó stílust. Egy hsz miatt sportszerűtlen az ellenfél... Erőltetett kötözködés.nem kell felfújni a témát, egyébként is elég régi post. Wink
mellesleg az utolsó kérdést otthon is fel tehetnéd elég gyakran.
Wink
a szó szerinti az aláirásomban láthatómademan írta:szerintem is helyén való ha valaki a rivális ellen szurkol!!! lexarom a spanyol bajnokság rangsorolását, az érdekel hogy a realnál jobbak legyünk...
ahogy Jose Carreras mondta egyszer:
"két csapatnak szurkolok, az egyik a barcelona a másik az aki a real ellen játszik" (nem szó szerinti idézet)
Ez meg nem igazán érdekel. Ha Bl-t nyerünk, érdekel, hogy a Real már a csoportból sem jutott tovább? Nem. Mint ahogy az se nagyon, hogy most hogy állnak. Tehát nem fogok azért a Realért szorítani, hogy aztán azt mondhassam: na de jó, milyen erős is a spanyol bajnokság. Tavaly is össze-vissza csinálták magukat egyesek, hogy a legjobb 4 között 3 angol is van, ennek ellenére egy olasz nyerte. Nekem ez a bajnokság erősség mindig olyan érdekes dolog... a top úgyis az angol spanyol és az olasz.Annyi eszük persze nincs, hogy belássák, minél több spanyol csapat képviselteti magát a legjobb 16 között, annál jobb a bajnokságuknak is.