Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyire értenek hozzá akkor miért nem lendítenek a magyar focin?egyik se barca szurkoló az aranylabda témával kapcsolatban messit meg sem említették csak kakát meg c ronaldot!nevetséges!én megmondom őszíntén ronaldot nem kamálom egy beképzel köcsögnek tartom!jah meghogy a barca nem ért el annyit meg ilyen dumákSaint Germain írta:A Zuhanyhíradóban éppen most "adták el" (képletesen) Ronaldinho-t. Sajnos nem láttam a beszélgetés elejét. Hegyi Iván szerint mennie kéne, akkor se maradjon, ha marasztalják. Várhidi "a Barcelona egy kegyetlen klub. Nem értem miért bánnak így a sztárjaikkal". Én meg nem értem, hogy miért alkot úgy véleményt, hogy nem tudja a hátterét a problémának.
Asszem felhúztak ezek a nagyokos egy kicsit.
Szerintem meg egyáltalán nem kéne R10-nek elmennie (remélem nem is fog), habár Hegyi Iván nyilvánvalóan habfehérben szeretné látni leginkább.
Hu öreg gratulálok!!!Salems írta:Bergio írta:Ronaldinho egy kituno jatekos es mindig az is marad. Az egy dolog hogy most nincs formaban es szerintem Reijkard jol csinalta hogy padon hagyta.
Igy gndolkodhatott hogy miert nem megy es ez meg is latszott az Espanyol elleni katalan rangadon. 5 perc alatt tobbet focizott mint az egesz Barca egy mecs alatt. Tehat szerintem ott a helye a kezdoben!! :lol:
Ezzel teljesen 1-et értek. És nem tudom mit kellet arol magyarázni hogy mien jól megy a játék R10-nélkül amikor sérült volt [auto_cenzúra] csapatok ellen játszottunk 1 komoly ellenfelünk volt attol is kikaptunk.Most viszont hogy ő padozik csak szenvedünk döntetlen, döntetlen után ez aztán nagyon király télleg. Hogy miért van ez így? Azért mert: hiába vannak a többiek
szenzációs formában és ő rossz paszban akkor is többet ér mivel ő 1-fajta
lelki erőt ad a csapatársainak (ien játékos még például Puyol) mindenki higattaban játszik mikor ő pályán van, és ha nincs is nála a labda ő akkor is játékba van mert legaláb 2 védő rá ügyel. És hiába csillog itt Messi meg lő golt 1-edül ő kevés. És ha továbra is padozik akkor nem javul semmit a játékunk mert nehogy azt mondjátok hogy jó a játékunk, nem is szép, csak néha, néha, és ráadásul eredménytelen isÉn nem ezt a Barcát
sazerettem + sehol sem vagyunk a régi önmagunkhoz képest és nem is leszünk így könyű elverni R10 minden port de nem miatta vagyunk ijen messze régi önmagunktól nem csak miatta ő is romlott de mindenki. Puyol is már csak halvány fénye a régi csillogásának őt miért nem cseszegeti mindenki tudom mert sérült volt + csapatkapitány + ízig vérig katalán de ez marhaság attol még nem javul semmi. Ja + hogy jol játszottunk a Lyon
ellen baromira téleg nagyon frankók voltunk örülhetünk hogy nem kaptunk
ki az egéyz csapat csak szenvedett mindenki. Tudom tudom most biztos nagy szencségtörést tetem azzal hogy ijet irtamde nyugi még fojtatom...
Itt van ez a szavazás látom itt is megy minden a maga módján minden ami rossz az R10 hol ott véleményem szerint a Barca legnagyobb csalódása Henry kicsit többet vártunk tőle mint 3-4 gol(csak hasonlat) és hogy kidöljön sérültként enyi pénzér megvehetünk volna inkáb valaki mást is.
De persze tudom ez hülyeség R10 a legnagyobb csalódás. Hogyne nehogy má nekem valaki azt mondja hogy úgy gondolta hogy ebbe az évben csillogni fog mint régen. Ez a vélemény sok kritikát fog kapni vagy nem is fog érdekelni. 2 okból mert: még keveset írtam a fórumba, és mert nem R10 hibáztatok mindenért. Ez van. De erre is + van az okom: nemazért nem írtam mert nem volt netem vagy mert nem tudtam volna mit, hanem
azért mert szőrnyen csalodtam mindenkiben és az igasság az hogy nem is
érdemelitek + azt a csodát amit R10 csinált ti a nagy paci hímvesszőt azt
érdemlitek azt barátaim. Szégyeljétek magatokat hogy ienek irtatok R10-ről aki a Barcelóna nevét ismét nagyá tete és kiemelte abbol a sz@rból amit előte játszottunk még ő nem jött ide. Biztos véletlen egybe esés hogy idejön kiváló formában van + nyerünk mindent elöte viszont kb 10 helyet előre ugrunk a bajnokságba, majd ki jön a formájából 2. leszünk és BL-ben is csúnyán lebőgünk. Lehetnek itt tini zsenik, + Messi, R10-nélkül ebbe az évbe is ugyan azt fogjuk elérni mint múlt évbe. Ez van.
Tudom, hogy mindenkinek szabad véleménye lehet, de ez a hozzáállás nevetséges. Barca volt, van és lesz is nélküle. Úgylátszik lassan eljön a 'lesz' korszak, ennyi...Etooka írta:Ronaldinho a lelki erő,nlküle [auto_cenzúra] se ér a Barca!akárki akármit mond,ő a lelke mindennek!mert én még nem láttam ugy jol játszani a barcát,ha ő nem játszott jol(és most nem arra gondolok,hogy 5:0ra nyerünk)!az már egy más kérdés,hogy fizikálisan most egy csődtömeg!ez igy van!visszalökik a saját térfelére!ezért kéne eddzenie,ezért is örültem a mostani cikknek,hogy még ott maradt sprintelgetni!mert tudásából nem veszített,csak hát kondizni kéne!és akkor megint 6 cselt csinálnia!mert biztos nem azért nem indul meg most 4 cselle,mert nem szeretne nyerni,hanem azért,mmert nem érzi magában az erőt,a kondicíót!szal keményen kéne eddzenie és akkor meg lesz az eredménye!
Bergio írta:Ronaldinho egy kituno jatekos es mindig az is marad. Az egy dolog hogy most nincs formaban es szerintem Reijkard jol csinalta hogy padon hagyta.
Igy gndolkodhatott hogy miert nem megy es ez meg is latszott az Espanyol elleni katalan rangadon. 5 perc alatt tobbet focizott mint az egesz Barca egy mecs alatt. Tehat szerintem ott a helye a kezdoben!! :lol:
Én meg pont amiatt gondolom hogy nincs jelentősége, mert az a mitugrász tesója mondta, és nem Dinho. De természetesen lehet hogy neked van igazad. Bár nekem az is benne van, hogy reméélem nem megy el.Mihu írta:Ha emlékszel az eddigi nyilatkozatokra, akkor tudod hogy mindegyikben azt mondták hogy tuti hogy itt marad, nagyon jól érzi magát, esze ágában sincs elmenni, szeretne minél tovább ittmaradni, esetleg innen visszavonulni. És akkor most hirtelen Rijkaard levágja a padra, és utánna ezt nyilatkozza a menedzsere.....elég furcsa véletlen egybeesés
Ha emlékszel az eddigi nyilatkozatokra, akkor tudod hogy mindegyikben azt mondták hogy tuti hogy itt marad, nagyon jól érzi magát, esze ágában sincs elmenni, szeretne minél tovább ittmaradni, esetleg innen visszavonulni. És akkor most hirtelen Rijkaard levágja a padra, és utánna ezt nyilatkozza a menedzsere.....elég furcsa véletlen egybeesésG-Jay írta:Má me mé? Ez számomra semmit nem jelent!Mihu írta:"...mondta Roberto de Assis, a játékos bátyja és ügynöke, aki ugyanakkor azt a lehetőséget nem zárta ki, hogy Ronaldinho nem tölti ki a 2010-ig szóló szerződését a Barcelonánál."
Na tehát a nyári átigazolási szezon első híre: Ronaldinho távozik![]()
![]()
![]()
G.
Má me mé? Ez számomra semmit nem jelent!Mihu írta:"...mondta Roberto de Assis, a játékos bátyja és ügynöke, aki ugyanakkor azt a lehetőséget nem zárta ki, hogy Ronaldinho nem tölti ki a 2010-ig szóló szerződését a Barcelonánál."
Na tehát a nyári átigazolási szezon első híre: Ronaldinho távozik![]()
![]()
![]()
Ehhez annyit szólnék, csak, h nekem se jó ezt leírni, de a jövőt ne Ronaldinho-hoz mérjük, mert sztem a vezetőség nyáron eladja jó áron, amíg el lehet, jó áron.home írta:rijkaard
sztem javul a játék idegenben, murinho és a barca? murinho és etoo? murinho és ronaldinho?
nem nem, nem jó megoldás