Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én egy elvesztett labdára emlékszek ami a negatívum listára kerülhetne, egyébként én is teljesen meg voltam vele elégedve még úgy is ha a gólpasszát és azt a kapufát nem veszem figyelembe. sztem nagy hiba nem játszatni őtFernando írta:Hát tegnap se votlam elájulva tőle, eléggé bizonytalan volt. Soxor elszállt. Volt egy kapufája amit akár beis rúghatott volna. A gólpasszán kívül nemsokat csinált.m.gabesz írta:Zambi nagyon jó játékos,bár most rosszabb formájában volt 1 ideig .
Remálem a tegnapi mecs után visszatér a régi Zambi,és akkor Rijkard is többet játszatja
Hát tegnap se votlam elájulva tőle, eléggé bizonytalan volt. Soxor elszállt. Volt egy kapufája amit akár beis rúghatott volna. A gólpasszán kívül nemsokat csinált.m.gabesz írta:Zambi nagyon jó játékos,bár most rosszabb formájában volt 1 ideig .
Remálem a tegnapi mecs után visszatér a régi Zambi,és akkor Rijkard is többet játszatja
Valóban jó volt Zambi tegnap. Főleg az a beadás...Az eddigi szélsővédőinktől az elmúlt jópár évben nem sok ilyet láthattunk, egyik sem tudott beadni...Mindenesetre jobb volt ott, mint Puyol szokott lenni.LG írta:Ez az ZambiSzép volt
Remélem ez után Rijkaard többet játxatja
és akkor lehet, nem is kell uj jobbhátvéd
ok,de attolhogy puyi megsérüt,1:0ás vesztésnél csatárt kellett volna behozni!meg sztem tavaly volt egy jo időszaka,tavasszal,de azóta nem tudom,mi történt vele!most meg tul kevés percet játszott,hogy értékelni lehessenReplay írta:Puyol nem tudta folytatni, ezért kellett behozni.LG írta:De 1-0-s vesztésnél miért nem egy csatárt hozott be, és miért nem sokkal korábbanMiért hagyta Henryt a padon
Én Ferenc tesvért nem tudom megérteni, ez az ember egy rejtély
Sztem minél előbb elmegy, annál jobb, de akkor hozni kell vkit a jobb oldalra.
Sajnos elejétől kezdve látszott, hogy nem fekszik neki a spanyol foci, a Barca stilusa.
Puyol nem tudta folytatni, ezért kellett behozni.LG írta:De 1-0-s vesztésnél miért nem egy csatárt hozott be, és miért nem sokkal korábbanMiért hagyta Henryt a padon
Én Ferenc tesvért nem tudom megérteni, ez az ember egy rejtély
Los!fcjoc írta:nem azért de ha ő oan jól teljesített volna akkor biztos nem adja el a vezetőség.. (damia)
Hol láttad játszani, hogy ilyen magabiztosan állitod?Zsolti írta:Damia sztem sosem volt valami nagy durranás...átlagos játékos volt.
Hát ezt sajnálattal hallom, pedig jó kis playa-nak indult...barca99 írta:Damia talán a Betisben van, de úgy tudom sérülékenyebb mint Edmilson és Motta együttvéve.