Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egy jó tanács: ne magadból indulj ki.balboa7 írta:Figo2!
Sztem azonnal fordulj orvoshoz! Egy pchiologus csodákat tenne veled!
nem duzazd. az idei a barca éve lesz! BAJNOKOK LESZTEK, MEGÉRDEMELTEN! de a madrid az madrid marad...di stefani idején sem mindig a madrid volt a bajnok...van ez így. nem nyerhetünk mindig. a barca meg mnár jó rég nyert vmit, msot örüljetek kicsit, ennek aZ 1 trófeának...aztán majd jövőre újra elkezdődik a vesszőfutás nektek, és 6-7 évig megin be kell érnetek a 6.-7. hellyel. azzal hogy kivásároljuk ronaldinhot! egyébként idén még a bernabeuban még jól kivégezzük a barcát...Mr. Master írta:Szerintem nem most kéne az önbizalomtól duzzadjon a pici mellkasod, kicsirigó!
hmm...ez a különbés a barcelona és a madrid között. a madrid sokkal nagyobb klub mint a barcelona, ezért náluk ez nem fordulhat elő. ja és mégvalami. azért még ennek a bajnokságbak sincs vége....Mr. Master írta:Rossz hírem van: Szerintem ez egy olyan mélyrepülés kezdete, amit mi csináltunk 99 után!FIGO 2 írta:jövőre a madrid 10 ponttl nyeri meg a ligát, ahogy azt megszokhattuk az idei és a taavlyi ritka kivételek egyike volt...
Rossz hírem van: Szerintem ez egy olyan mélyrepülés kezdete, amit mi csináltunk 99 után!FIGO 2 írta:jövőre a madrid 10 ponttl nyeri meg a ligát, ahogy azt megszokhattuk az idei és a taavlyi ritka kivételek egyike volt...
Kisfiam Curyff egy barom.Most nem akarom szídni a roonságot, de máskor gondold +, h mit írsz.FIGO 2 írta:crujf egy barom....a madrid legrosszabb esetben 2. lesz...csak 1 kérdés. hol a barca a madridhoz? bajnoki cím mennyi??? bl mennyi????Zsolti írta:Még a végén a Cruyfnak igaza lesz és a madrid az UEFA-kupás helyekért fog küzdeni.A tegnapi játékuk alapján még azt sem nagyon érdemelnék meg.
crujf egy barom....a madrid legrosszabb esetben 2. lesz...csak 1 kérdés. hol a barca a madridhoz? bajnoki cím mennyi??? bl mennyi????Zsolti írta:Még a végén a Cruyfnak igaza lesz és a madrid az UEFA-kupás helyekért fog küzdeni.A tegnapi játékuk alapján még azt sem nagyon érdemelnék meg.