Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tom, nem voltam kinn, mert Apukámnál voltam...varga tamás írta:Ez okés, de miért vertétek meg a bírókat?kovinho írta:Szolnoki Olaj KK - Albacomp 83-70 (24-17, 22-19, 18-18, 19-16)
![]()
Arnas Kazlauskas 27/18-cal, Csirics 25/6-tal zárt.
Ez okés, de miért vertétek meg a bírókat?kovinho írta:Szolnoki Olaj KK - Albacomp 83-70 (24-17, 22-19, 18-18, 19-16)
![]()
Akkor tájékozottabb vagyok, mint te... Vakbélműtétje volt...varga tamás írta:red: Pankár esett ki nem Alekszejev.
Ez évek óta így van, csak Kecskeméten [auto_cenzúra] ilyen esetben... Mi foggal-körömmel ragaszkodunk a szarhoz is...varga tamás írta:Na, ez az amit megtiltanék, hogy a csapatok akkor igazoljanak, amikor a kedvük szottyan. Az esélyegyenlőség, a normális versenyhelyzet teljesen ki van zárva. A bajnokság kezdetéig, meg félidőben lehessen igazolni, aztán kész. A fociban sem úgy működik a dolog, hogy most kaká nem jó, jöjjön R10, vagy R10 helyett nekem CR kell. Nonszensz, de mit tegyünk: MAGYAR.redmiller írta:Tovább erősödik az Alba! Úgy néz ki, hogy Cory Bradford a következő... Összeáll a kecskeméti nagypáros... :S
Na, ez az amit megtiltanék, hogy a csapatok akkor igazoljanak, amikor a kedvük szottyan. Az esélyegyenlőség, a normális versenyhelyzet teljesen ki van zárva. A bajnokság kezdetéig, meg félidőben lehessen igazolni, aztán kész. A fociban sem úgy működik a dolog, hogy most kaká nem jó, jöjjön R10, vagy R10 helyett nekem CR kell. Nonszensz, de mit tegyünk: MAGYAR.redmiller írta:Tovább erősödik az Alba! Úgy néz ki, hogy Cory Bradford a következő... Összeáll a kecskeméti nagypáros... :S
Atom nem állt még a mai napig sem össze...varga tamás írta:redmiller:
Vitatkoznék Veled a Falcot érintő mondataid kapcsán. Az igaz, hogy a támadó kosárlabdát helyezzük előtérbe, a gyors indításokkal megspékelve, de felállt védelem ellen sem vagyunk meglőve. Egyrészt, vannak kiváló dobóink távolról. Vannak mozgékony, gyors kisembereink, akik az egy-egyezésben kiválóan teljesítenek - Csirics, Kálmán, Doyne -, és van egy jó centerünk. Alekszejev igaz, hogy nem dob meccsenként 20 pontot, de leszed 15-20 lepattanót, azaz ennyi támadást tudunk újrakezdeni. És ha megnézed, kikkel játszottunk, és vertünk meg láthatod: a felállt védelemmel bíró csapatokat is meg tudtuk verni: pl. Atom, Pécs, és Szolnokon sem ők győztek, hanem a bírók és mi magunk vertük meg magunkat. Ha az első félidőben, csak 10%-kal védekezünk jobban, miénk az a meccs is (tudom, a Ha-val kezdődő mondatoknak nincs értelme, nincs is)
Igen, én mondjuk számítottam rá hogy nemlesz könnyű dolgunk de ennyire?:Skovinho írta:Hát nekem is az volt.Ronaldinho&Barca írta:De ez a Szolnoki vereség meglepő kicsit..
Igazából nem hittem volna, hogy pont mi állítunk meg titeket. AirC írta, nba1.hu-n hogy hát ki állíthatta volna meg a Falcot ha nem a bajnokcsapat? És mien igaza volt.
Hát nekem is az volt.Ronaldinho&Barca írta:De ez a Szolnoki vereség meglepő kicsit..
Ebben egyetértek veled, sajnos ő egy ilyen bíró SAJNOSvarga tamás írta:Igen, Hartyáni Zsolt volt az elsőszámú bíró, akit tényleg nem neveznék Falco-szimpatizánsnak, de még korrektnek sem. Inkább úgy jellemezném, mint a legtisztességtelenebb játékvezetők mintapéldányát.
Javítsatok ki de Hartyányi volt nem? őt elég jól ismerjük és nem valami Falco szimpatizánskovinho írta:Csakis.varga tamás írta: Szolnokon sem ők győztek, hanem a bírók![]()
rosszul vezette, de mindkét csapatot súlytotta is a sporttárs...
kovinho:kovinho írta:Csakis.varga tamás írta: Szolnokon sem ők győztek, hanem a bírók![]()
rosszul vezette, de mindkét csapatot súlytotta is a sporttárs...
Szerintem ez nem gond nálunk.. felállt védelem ellen is simán tudunk játszani.. hisz 7:1 és nemlenne ez az arány akkor.. A srácokon msot a fáradság jött ki szolnokon szerintem..redmiller írta: A Falco legnagyobb hibája, hogy nem tud felállt védelem ellen játszani! Ez a hátránya, ha egy csapat támadó kosárlabdát helyezi előtérbe.... Éveken keresztül ezt játszottuk mi is... Ma már a jobb csapatok ellen ez kevés! Kell a védekezés is...
A legcikibb az, hogy nincs normális centerük... Lopatkának és a többieknek hülyére kellett volna verni a ZTE-t...kovinho írta:Azért most elég ciki, hogy verjük a 7-0-val álló Falcot, aztán kikapunk ( egyenlőre ) nagyon simán Zalaegerszegen. Elég szélsőséges a játékunk...
Szerk.: Sőt, mondok jobbat, örülhetünk ha 30-on belül tartjuk a ZTE-t...