Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Élmény lex.Fú ha nincs az Espanol és Numancia ellen az x akko 15 pont.Mr. Master írta:Akinek csak Sport1-e van (pl. nekem), az holnap reggel háromneged kilenckor készüljön fel a nagy örömködésre!!! Megéri korán kelni!!!
Nekem is!!! A vesztuket érzik!Mr. Master írta:Nem írtam egy szót se oda, de végignéztem a madridista fórumát 1 olyan ember nincs ott már aki hisz abban, hogy bajnokok lehetnek, sőt még akadnak olyanok is, akik szerint már-már a második hely is veszélyben van. Jól esik a pici lelkemnek!
Azota nem ugatnak a kocsogok, miota repultek a BLbol, és rájottek, h a bajnokságra sincs esélyuk, és az ici-picike agyacskájukkal végre valahára megértették:Mr. Master írta:Éljen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
GETAFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aSSZEM MEGNYERTÉK NEKÜNK A BAJNOKSÁGOT!!!!!!!!!!!!!!!
MOST MÁR NAGYON BIZAKODÓ VAGYOK. ELÉG MOSTMÁR MEGNYERNÜNK AZ EL CALSICOT ÉS A TÖBBI MECCSEN A DÖNTETLEN IS ELÉG LESZ!!! MA JÓ NAPOM LESZ!!!!! MOST MIÉRT NEM JÖNNEK IDE A népművészeti cserépedény REALISTÁK????????
Ámeeeeeeeen.Mr. Master írta:Éljen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
GETAFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aSSZEM MEGNYERTÉK NEKÜNK A BAJNOKSÁGOT!!!!!!!!!!!!!!!
MOST MÁR NAGYON BIZAKODÓ VAGYOK. ELÉG MOSTMÁR MEGNYERNÜNK AZ EL CALSICOT ÉS A TÖBBI MECCSEN A DÖNTETLEN IS ELÉG LESZ!!! MA JÓ NAPOM LESZ!!!!! MOST MIÉRT NEM JÖNNEK IDE A népművészeti cserépedény REALISTÁK????????