Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
Szandi
Főnökasszony

2007.12.03. 15:50:18

La Pulga írta:
Fernando írta: Az a vanda haverom osztálytársa :lol:
Az én osztálytársam a Berényi András lánya.
Emma? Az a lánya nem? Hallod sztem az a csaj egy kicsit idősebb nálad.
off- Henrik, köszönöm szépen a zenét, hálám üldözni fog.
+ Mi ez az avatar? :roll: :roll: :roll:
még egy utolsó:
Mit tudtok Chi Omegáról? Érdekes fazon, kíváncsi lennék rá, mindenkit beolt. Nem gonoszkodásból, csak komolyan érdekelne minden infó..érdekes...nemtom.. :roll:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
PCsabi
aka Game90

2007.12.02. 22:42:33

Aprieto írta:
Saviola írta:Valaki linkelje azt a jelenetet..érdekelne.. :oops: :D
Nézze a jónép :lol:
Ha minden részben lenne 1-2 ilyen jelenet, sztem mégtöbb néző lenne 8) :)
Következő részben Magdi néni vetkőzik Los kedvéért...
De a régebbi Vanda se volt rossz :)
A mostani viszont...

A 'Botond' viszont a Viva egyik reklámjában szerepel. Asszem kosárlabdával van... :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.12.02. 21:56:30

Fernando írta: Az a vanda haverom osztálytársa :lol:
Az én osztálytársam a Berényi András lánya.
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.12.02. 21:15:35

Akkor annak nézek utána! Na! :lol:
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Aprieto

2007.12.02. 21:14:24

VIII. Henrik:

Fejből írtam, korrigálok: A civilizált emberiség nyolc halálos bűne
:)
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.12.02. 21:04:25

Aprieto írta:A környezetvédelmi témához:

Ajánlott irodalom :D :
Konrad Lorenz: Az emberiség nyolc halálos bűne
Ennek utánanézek!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2007.12.02. 21:02:31

Los Banditos írta:
Vito írta:jó ám
nagyon jó
De azért nem jobb, mint mondjuk Kinga vagy Zsófi. :wink: De a régebbi Vanda se volt rossz :)
Az a vanda haverom osztálytársa :lol:
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.12.02. 21:01:16

Én környezetvédellemmel kapcsolatban írtam a szakdolgozatom. Nem az a lényeg, hogy teljesen le kell állítani az olajkutak telepítését, az atomerőműveket. A korábbi jóslatok (1960-70-es évekből) arról, hogy kifogy Földünk kifogy a 21. század közepéig kőolajból, eddig azért nem következett be, mert 1. fejlődött a technika, így kevesebb fogyasztás érhető el a gépekkel, 2. rengeteg új mezőt találtak (ugye már több km-rel a tengerfelszín alól is fel lehet hozni olajat, északon pedig küzdenek az Északi-sark, a jegestenger alatti mezőkért a vikingek és az elvtársak). A probléma abban rejtőzik, hogy a Föld nagy része fejlődő ország, akinek egyre több energiára van szüksége, de a fejlett országok a kényelmük fokozása érdekében mégtöbb energiát fogyasztanak.
Az alternatív energiaforrásokkal (nap, szél, biomassza, geotermikus energia) tovább lehetne húzni a nem megújuló energiaforrások kiapadását. Persze, nem 1-2 évtizedről van szó. DE : „A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”
Persze, területigénye az energiaültetvényeknek lényegesen nagyobb egységnyi energia kitermeléséhez, mint egy olajmezőnek, egy atomerőműnek, de ezek, és pl. a szélerőművek telepítésével megavattok, hő, bioetanol, biogáz állítható elő, amivel az adott, mai önellátó kistérség hosszabb távon nyereséget állíthat elő.
Dániában, Németországban, nem is kezdem el sorolni, mert minden más, nálunk fejletteben gondolkodó országban Európa szerte kihasználják ezeket a lehetőségeket, és kutatják is továbbfejlesztésüket. Kistérségi, helyi szinten működőképesek.
Ami a nagy problémát okozza, az az olajlobbi. Talán majd, ha mégtöbb Bill Gates-hez hasonló ember ugrik bele a bioetanol-bizniszbe, majd kicsiny hazánkban sem lesz tilos a bio-üzemanyag használata.

Tudom, hogy tisztában vagytok azzal, hogy ezek az esetek nem átlagosak, ezt csak azért firkantottam ide, hogy ne forduljatok el az "elvadult" zöldek miatt a környezetünk védelmétől!
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.02. 20:58:43

Vito írta:jó ám
nagyon jó
De azért nem jobb, mint mondjuk Kinga vagy Zsófi. :wink: De a régebbi Vanda se volt rossz :)
in to exile
Vito
Llegenda del Barça

2007.12.02. 20:56:08

jó ám
nagyon jó
Chris0527
Entrenador del Barça

2007.12.02. 20:53:05

Aprieto írta:
jó dög eza Tilda :lol: :lol:
Aprieto

2007.12.02. 20:37:53

A környezetvédelmi témához:

Nem az a quad, nem az a motor fogja tönkretenni az erdőket és a természetet. Sokkal nagyobb bajok vannak, az ökológiai katasztrófa szélén áll a Föld. És ebben egy csepp túlzás sincs. Én nem csak a gyerekem életét féltem immár, hanem a sajátomat is.

Azt hiszem, hogy a folyamat olyan stádiumába lép, hogy már visszafordíthatatlan és maximum lassítható. Wangari Maathai és a hozzá hasonló kaliberű természetvédőkkel tudok azonosulni, akik azt mondják mostantól évente minimum 1,5 milliárd facsemetét kell elültetni, a környezetszennyezést az iparban 50%-kal visszafogni és akkor TALÁN látható eredménye lesz a programnak. A természeti kincsek is kimeríthetők, egyértelmű hogy mostantól eurómilliárdokat kell a bioenergia kutatására fordítani, nincs más lehetőség.

A szokásos energiahordozók (elsősorban kőolaj és földgáz) olyan helyeken lesz már csak elérhető ahonnan gazdaságtalan kitermelni és nem is fogják... Előbb vagy utóbb víztartályok lesznek az autókban és nem benzintank. Nem adok neki sok időt...

EGyébként REMÉLEM, hogy ez még azelőtt bekövetkezik, mielőtt már nem tudunk korrigálni. A természet ismét kisegít és nem halunk bele saját böszmeségünkbe.

Ajánlott irodalom :D :
Konrad Lorenz: Az emberiség nyolc halálos bűne
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.02. 20:24:03

A környezetvédős beszélgetéshez csak annyit, hogy én sem tudok azonosulni velük tetljes mértékben. Ahogy csinálják, úgy sosem fognak eredményeket elérni. Lehet követelni pl. az atomerőművek bezárását, de amíg nem találnak helyettük megfelelő áramtermelési módot, addig felesleges. És ne jöjjenek a szél-, nap- és bioenergiával, mert azzal max. egy olajsütőt tudunk működtetni, nem pedig egy 10 milliós város/orszák lakosságát. Meg követelhetik, hogy ne autóval járjunk, de akkor ők is gyalog/biciklivel utazzanak mindenhova, vagy vonattal. Igen, ne vágjuk ki az őserdőket, de annak a több tízmillió embernek akkor adjanak enni, mert különben éhenhalnak. Meg az USA írja alá a Kyotó-i egyezményt, mert irgum-burgum. ja, hogy emiatt esetleg százezrek kerülnek utcára, sebaj, majd csak lesz valahogy. Marhák. Al Gore is milyen jól tudja, hogy hogyan kellene csiálni. De, kérdem én: 1993 és 2001 között, amikor erre lett volna lehetősége, miért nem támogatta a zöldtörekvéseket, miért nem erősködött stb. Beszélni fekve is lehet, meg felelőtlenül is.
Kép
Szandi
Főnökasszony

2007.12.02. 20:14:51

Mekkora oltás :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.02. 19:58:43

Szandi írta:Köszi.
Los te mekkora lúzer vagy! Fürdőruha bazz! :lol: :lol: :lol: :lol:
Jólvanna, csak egyszer láttam, akkor is félszemmel. Egyébként érdekes, hogy kik beszélnek itt lúzerségről. :lol: :lol:

Egyébként nem gondoltam volna, hogy Tildának ilyen BB-ja van. :shock: :D
in to exile
Aprieto

2007.12.02. 19:46:09

De a Pali úgy néz, mintha még nem látta volna a "feleségét" így. Mondjuk valszeg tényleg csak a playboyban láthatta :lol: :lol:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.02. 19:45:33

Zozzy 5 írta:
Aprieto írta:
Miklósnak van lánya? :oops: :lol:
Le vagy maradva! :D :D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.02. 19:43:54

Aprieto írta:
Miklósnak van lánya? :oops: :lol:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.12.02. 19:40:38

Dehogynem érek rá..gyere,vezessük.. :lol:

Köszi. :wink:

Most miért bántjátok Lost?Ő ebben fürdik,és? :lol:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Szandi
Főnökasszony

2007.12.02. 19:37:03

Köszi.
Los te mekkora lúzer vagy! Fürdőruha bazz! :lol: :lol: :lol: :lol:
Aprieto

2007.12.02. 19:34:38

Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.02. 19:31:26

Rivaldinho írta:
Kluivertinho írta:Ilyenkor kezdi az ember megérteni a természetvédőket és rájön, hogy valóban csodálatos ország a mienk.
Hát igen, én valahogy nem tudom komoylan venni az olyan természetvédőket akik Quad-al járnak....
Történt uyganis h kb legalább már 2 éve, bicikliztünk az erdőbe, erdőszélen... letértem az útról, rámentem a vetésre biciklivel(kárt teszek a bicikli nyomommal a vetésben)... erre odajön egy nagy zöld quaddal, és kéri a papírokat, meg h ez környezet szennyezés, kártétel..... szóvá is tettük h ő akkro bio benzinnel jár, és a Quaddal abszolúte nem bántja se a vetést se semmit, erre azt modnta h amit szabad Jupiternek... na ez most igaz, viszont nem kéne pont nekik példát mutani ? és akkor még ők jönnek AZZAL IS hogy ne motorozzunk az erdőbe , egynyomvonalú Enduro-val, de ők mehetnek 2nyomvonalon Quaddal... róluk ennyit, amúgy szép a Magyarország, már énis bejártam nagyrészt
Na ez most olyan mint amikor mi felmegyünk a pályára a gondnok meg lezavar minket!Ha nem megyünk le akkor meg jön biciklivel a főre!!(mindig az a baja hogy kitapossuk a füvet)!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.12.02. 19:19:50

Kluivertinho írta:Ilyenkor kezdi az ember megérteni a természetvédőket és rájön, hogy valóban csodálatos ország a mienk.
Hát igen, én valahogy nem tudom komoylan venni az olyan természetvédőket akik Quad-al járnak....
Történt uyganis h kb legalább már 2 éve, bicikliztünk az erdőbe, erdőszélen... letértem az útról, rámentem a vetésre biciklivel(kárt teszek a bicikli nyomommal a vetésben)... erre odajön egy nagy zöld quaddal, és kéri a papírokat, meg h ez környezet szennyezés, kártétel..... szóvá is tettük h ő akkro bio benzinnel jár, és a Quaddal abszolúte nem bántja se a vetést se semmit, erre azt modnta h amit szabad Jupiternek... na ez most igaz, viszont nem kéne pont nekik példát mutani ? és akkor még ők jönnek AZZAL IS hogy ne motorozzunk az erdőbe , egynyomvonalú Enduro-val, de ők mehetnek 2nyomvonalon Quaddal... róluk ennyit, amúgy szép a Magyarország, már énis bejártam nagyrészt
Lezárt