Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Emma? Az a lánya nem? Hallod sztem az a csaj egy kicsit idősebb nálad.La Pulga írta:Az én osztálytársam a Berényi András lánya.Fernando írta: Az a vanda haverom osztálytársa
Ha minden részben lenne 1-2 ilyen jelenet, sztem mégtöbb néző lenneAprieto írta:Nézze a jónépSaviola írta:Valaki linkelje azt a jelenetet..érdekelne..![]()
A mostani viszont...De a régebbi Vanda se volt rossz![]()
Ennek utánanézek!Aprieto írta:A környezetvédelmi témához:
Ajánlott irodalom:
Konrad Lorenz: Az emberiség nyolc halálos bűne
De azért nem jobb, mint mondjuk Kinga vagy Zsófi.Vito írta:jó ám
nagyon jó
jó dög eza TildaAprieto írta:Nézze a jónépSaviola írta:Valaki linkelje azt a jelenetet..érdekelne..![]()
Jólvanna, csak egyszer láttam, akkor is félszemmel. Egyébként érdekes, hogy kik beszélnek itt lúzerségről.Szandi írta:Köszi.
Los te mekkora lúzer vagy! Fürdőruha bazz!![]()
![]()
![]()
Le vagy maradva!Zozzy 5 írta:Miklósnak van lánya?Aprieto írta:Nézze a jónépSaviola írta:Valaki linkelje azt a jelenetet..érdekelne..![]()
![]()
Miklósnak van lánya?Aprieto írta:Nézze a jónépSaviola írta:Valaki linkelje azt a jelenetet..érdekelne..![]()
Na ez most olyan mint amikor mi felmegyünk a pályára a gondnok meg lezavar minket!Ha nem megyünk le akkor meg jön biciklivel a főre!!(mindig az a baja hogy kitapossuk a füvet)!Rivaldinho írta:Hát igen, én valahogy nem tudom komoylan venni az olyan természetvédőket akik Quad-al járnak....Kluivertinho írta:Ilyenkor kezdi az ember megérteni a természetvédőket és rájön, hogy valóban csodálatos ország a mienk.
Történt uyganis h kb legalább már 2 éve, bicikliztünk az erdőbe, erdőszélen... letértem az útról, rámentem a vetésre biciklivel(kárt teszek a bicikli nyomommal a vetésben)... erre odajön egy nagy zöld quaddal, és kéri a papírokat, meg h ez környezet szennyezés, kártétel..... szóvá is tettük h ő akkro bio benzinnel jár, és a Quaddal abszolúte nem bántja se a vetést se semmit, erre azt modnta h amit szabad Jupiternek... na ez most igaz, viszont nem kéne pont nekik példát mutani ? és akkor még ők jönnek AZZAL IS hogy ne motorozzunk az erdőbe , egynyomvonalú Enduro-val, de ők mehetnek 2nyomvonalon Quaddal... róluk ennyit, amúgy szép a Magyarország, már énis bejártam nagyrészt
Hát igen, én valahogy nem tudom komoylan venni az olyan természetvédőket akik Quad-al járnak....Kluivertinho írta:Ilyenkor kezdi az ember megérteni a természetvédőket és rájön, hogy valóban csodálatos ország a mienk.